Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
cand o sa vrea ea
curioaso
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
Da faceti asa galacie pe uscat??
O
de la fetita ![]()

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Io va pup si ma duc la
,,,de dimineata abia astept sa se faca seara sa doorrmmmm sa uit de tot.
Uichend mumos!!
![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
maristef spune:
"neatza cafengioaice de night club!!
Trezirea si hai la o cafea

Dansuri la bara
....
.....mamaaaa ce de-a treaba.....
vreau si eu!!
aidaciolac spune:
www.youtube.com/watch?v=k89XvfQfTIM" target="_blank">cafea cu lapte pentru toata lumea ![]()
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe eu is p aici adinoiule,cand te intalnesti cu venezueleanul? ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Nu ma mai intalnesc cu el vreodata, n-am treaba cu el mai
S-a trezit lumea? Hai ca Maristef a strans sticlele dupa noi.
aidaciolac spune:
sper sa am ce sa scot cand strang ...
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi