Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Parerea lui a fost ca oricat vor incerca ei sa il trateze nu vor reusi daca nu se va face acea operatie....scoaterea nicovalei si a ciocanului sa ramana doar scarita de la ureche asta daca vrem sa fie bine si sa ne putem bucura de el......

serios? ... cred ca ma imbat azi si ma culc
... imi pare rau

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai la ce ne-ai aratat ieri, m-am gandit la fiona si "better out..."

eh, mama m-a facut

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui maru

mai, vorba maica-mii, decat sa ma doara gura visand la bunatati mai bine ma doare mancand

aidule, esti ogre?

desteapta mama ta nu ca tine
dar de ce sunt io capcaun? sunt doar gravida

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

mexxa,iubita,nu fi trista,atata timp cat exista chiar o singura obtiune,chiar si o singura sansa ca sebastian sa fie bine,nu dispera.sansa asta este sansa voastra si o sa razbiti.
va pup si va imbratisez

si eu cafea dubla si tare

dodica...bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Principe are dreptate! oricat de mica ar fi sansa trebuie sa te agati de ea si sa speri ca o sa fie bine!
Iti trebuie putere multa, nervi tari si incredere in Dumnezeu ca o sa razbiti!

pupici si imbratisari si de la noi!

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mexxa, si mai ai timp sa te gandesti la varianta asta, sau trebuie sa te hotarasti urgent? Poate totusi ajungeti in afara, acolo unde ti-ai propus si mai vezi si parerea celor de acolo.

Wendy, pai Aida a transformat cafeneaua in night-club cu dansuri la bara. Ai cizme cu platforma de 10cm si toc inalt? De lac, negre. Ai? Pune-ti-le si hai la bara.

Mergi la inceput

da ceva tarie aveti? ca tare am nevoie: cam toate ma scot din papuci acum: vremea e de cacao, munca e de kko, drumul spre casa, si colac peste pupaza tre sa duc plodu la calarie in seara asta

mexxa, mergi pana la capat!

Mergi la inceput

mexxa la operatia asta cum e? Se poate pune implant ca sa poata auzi?

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

fetele va multumesc pentru sustinere....noi ne pregatim sa mergem la spital pentru injectie.
Aida din pacate nimeni nu imi poate garanta nimic ,,,, nu se stie ce se va gasi acolo
Adina cine stie in cat timp strang toti banii....abia sunt 2000 Euro,,, pana la 11 mii e cale lunga,
Plus ca reportera sa facut ca ploua....cei de la acasa la fel...ce incredere sa mai am...

Revin

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

buhuhuuuuuu , e cinevaaaaaaa?

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput