Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Parerea lui a fost ca oricat vor incerca ei sa il trateze nu vor reusi daca nu se va face acea operatie....scoaterea nicovalei si a ciocanului sa ramana doar scarita de la ureche asta daca vrem sa fie bine si sa ne putem bucura de el...... ![]() |
serios?

... imi pare rau
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
maru spune:
pai la ce ne-ai aratat ieri, m-am gandit la fiona si "better out..."
eh, mama m-a facut![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
desteapta mama ta nu ca tinedar de ce sunt io capcaun? sunt doar gravida Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
principe spune:
mexxa,iubita,nu fi trista,atata timp cat exista chiar o singura obtiune,chiar si o singura sansa ca sebastian sa fie bine,nu dispera.sansa asta este sansa voastra si o sa razbiti.
va pup si va imbratisez 
si eu cafea dubla si tare
dodica...bafta!
maristef spune:
Principe are dreptate! oricat de mica ar fi sansa trebuie sa te agati de ea si sa speri ca o sa fie bine!
Iti trebuie putere multa, nervi tari si incredere in Dumnezeu ca o sa razbiti!
pupici
si imbratisari si de la noi!
mama Biutei
A_Iulia spune:
Mexxa, si mai ai timp sa te gandesti la varianta asta, sau trebuie sa te hotarasti urgent? Poate totusi ajungeti in afara, acolo unde ti-ai propus si mai vezi si parerea celor de acolo.
Wendy, pai Aida a transformat cafeneaua in night-club cu dansuri la bara. Ai cizme cu platforma de 10cm si toc inalt? De lac, negre. Ai? Pune-ti-le si hai la bara.
maru spune:
da ceva tarie aveti? ca tare am nevoie: cam toate ma scot din papuci acum: vremea e de cacao, munca e de kko, drumul spre casa, si colac peste pupaza tre sa duc plodu la calarie in seara asta
mexxa, mergi pana la capat!
aidaciolac spune:
mexxa la operatia asta cum e? Se poate pune implant ca sa poata auzi?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
fetele va multumesc pentru sustinere....noi ne pregatim sa mergem la spital pentru injectie.
Aida din pacate nimeni nu imi poate garanta nimic ,,,, nu se stie ce se va gasi acolo![]()
Adina cine stie in cat timp strang toti banii....abia sunt 2000 Euro,,, pana la 11 mii e cale lunga,
Plus ca reportera sa facut ca ploua....cei de la acasa la fel...ce incredere sa mai am...
Revin

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
buhuhuuuuuu , e cinevaaaaaaa?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()

nu ca tine
sunt doar gravida