Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Daca ramaneti fara slujba, nu va panicati, va ajuta Statul Roman.

Pe toata durata crizei Statul Roman va asigura slujbe pentru toti somerii.

Slujbele vor avea loc martea si joia la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

nu da idei cu silicoanele si siliconatele ca s-ar putea deseara la night club sa ia careva masurile sau sa le puna in aplicare
si sa va vad eu kukuruzele dupa aia!!!

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce sa facem si noi w?
varsta si plictiseala isi spun cuvantul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pe vremea mea, tineretul era mai respectuos cu cei mai in varsta

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ce sa facem si noi w?
varsta si plictiseala isi spun cuvantul

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Marule,apropo de generatii,ce mai fac ai tai?S-au adaptat cu ora si cu altele?Iti mai face maia papica buna?

Mergi la inceput

w, esti departe de generatia alor mei, eu am glumit

vestea buna e ca a inceput sa le placa. Vestea rea este ca dau iama in ulei si zahar, facand bunatati ofcorse, si eu ma lupt pe frontul asta rau de tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

w, esti departe de generatia alor mei, eu am glumit

vestea buna e ca a inceput sa le placa. Vestea rea este ca dau iama in ulei si zahar, facand bunatati ofcorse, si eu ma lupt pe frontul asta rau de tot

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

asa , asa , la cat mai multe bunatati ... vezi daca nu iti tii gura?

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

mai, vorba maica-mii, decat sa ma doara gura visand la bunatati mai bine ma doare mancand

aidule, esti ogre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna ziua...in sfarsit acasa...

Am fost la acel medic care este numit cel mai bun in chirurgie ORL cu o clinica intr-un hotel de 4 stele....ma uitam si aveam impresia ca sunt in filme....(obisnuita cu spitalele romanesti)
Parerea lui a fost ca oricat vor incerca ei sa il trateze nu vor reusi daca nu se va face acea operatie....scoaterea nicovalei si a ciocanului sa ramana doar scarita de la ureche asta daca vrem sa fie bine si sa ne putem bucura de el......

all

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

mai, vorba maica-mii, decat sa ma doara gura visand la bunatati mai bine ma doare mancand

aidule, esti ogre?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

desteapta mama ta nu ca tine
dar de ce sunt io capcaun? sunt doar gravida

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput