Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 17
mexxa spune:
Chef...chef si eu vreau...
Acum am ajuns acasa de la spital.A fost nevoie de o noua barnula...l-a intepat de cateva ca palngeam cu toti....of
Asa ca o bere rece ar prinde taree bine
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
helloooooo , cafeneaua pe pagina 2 

ca de la 4 nu dorm si parca mi-am injectat adrenalina , pacat ca e duminica
si nu pot sa frec niste geamuri ceva ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dodo-pui spune:
Andreea 
Aida multam de cafa ...mare nevoie am de ea![]()
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
pai ce ai patit fato? De la ce ora nu dormi? Ca eu de la 4 tot cu ochii pe pereti pana m-am enervat si la 6 jumate eram deja jos din pat 

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pai ce ai patit fato? De la ce ora nu dormi? Ca eu de la 4 tot cu ochii pe pereti pana m-am enervat si la 6 jumate eram deja jos din pat ![]() ![]() |
La mine Isabella i-a prima masa la 4
apoi se joaca pana la 6,30 cand papa iar si se culca...ea...caci eu nu pot ca se trezeste Bogdan
sa treaca nerviioo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maristef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac helloooooo , cafeneaua pe pagina 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca de la 4 nu dorm si parca mi-am injectat adrenalina , pacat ca e duminica si nu pot sa frec niste geamuri ceva ... |
Bunaaaa cafeauaaaa!!
am bagat doua stacane ca sa imi revin!
De la ce adrenalina?
baga pe calculator un joc care sa nu iti incerce psihicu' si te ia cu somn!
Noi am plecat ieri la iarba verde si ne-am intors acu' acasa.
am dormit in masina (vorba vine...dormit...), si acu' sunt ca drogata...
da' am intrat repede, repede, repede...pe aici sa vad noutatile, si ma bag prin pat!
pupaceala la toata gashka!!
aidaciolac spune:

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
15 sept - fecioara
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi