Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 14
mexxa spune:
Multumim ca v-ati facut griji pentru noi.
PUPPP si astept cafelutaaa
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
principe sar'na...e buna taree
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
Gura mamiimlui de felcer.La altul nu puteti merge?Sau in alt centru universitar?Cica la Cluj,Tg. Mures sunt oameni seriosi,profesionisti,decenti.Cel putin asa am auzit de la cei care au fost pe acolo.
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Gura mamiimlui de felcer.La altul nu puteti merge?Sau in alt centru universitar?Cica la Cluj,Tg. Mures sunt oameni seriosi,profesionisti,decenti.Cel putin asa am auzit de la cei care au fost pe acolo. W |
W cand am luat decizia sa plecam la alt medic ne-am interesat peste tot...si asta draga doamne era cel mai cel...uite ca poate este pentru restu dar nu si pentru noi....nu mai zic de orgoliul lui de idiot!!!

Sebicu web'site
wonderful spune:
Da,stiu genul.Asta m-a determinat de fapt sa nu ma mai operez la B ci la Iasi.Daca ar avea priceperea pe cat ii e orgoliul ar fi ceva.
mexxa spune:
aa..tu ai plecat de la B la IS...eu invers...
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
Iar tort?
Ia uitati cine vine azi la party.
O primiti?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
wonderful spune:
Nu cu domiciliul ci numai ca optiune in ceea ce priveste dr.Ala din B era plin de morga,ifose,dadea pe dinafara.Mi s-a facut scarba si ales pe altcineva si nu-mi pare rau.