Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 13
maru spune:
ioana, sanatate lu piticu stapan de safari de plus!
da, mai am sarmalutze, mama mai face, da cica nu a avut ceapa indeajuns :)
wonderful spune:
Ioana,citeam despre menageria ta si m-a pufnit rasul.Mi-am amintit ca la fel era si la noi.Pe cele mai multe le 'aranjam' eu ca innebuneam.
S-ar putea sa fie de la dintisori,unii pot face probleme de genul asta.Sa speram ca-i doar de la dinti.
Marule,de care sos?De smantana sau bulion?Cand ii duceti prin imprejurimi?Invata-i ceva engleza si da-le drumul in libertate.![]()
Ioana,am facut asa multi,am cumparat ardei ca disperata,ca ajung la toate fetele si mai raman,asa ca stai linistita ca ai portia asigurata.
maru spune:
w, inca dorm pe ei, asa ca sambata mergem la piata dimineata, apoi la calarie, si dupa amiaza in vizita. Duminica am fi vrut sa mergem la Niagara, dar in oras e Festivalul multiculturalitatii si e tare frumos, asa ca mergem acolo.
Vroiam saptamana urmatoare sa mergem la Niagara, dar primul we din iulie cica va fi super, ca se combina ziua Canadei cu ziua SUA si sunt multe chestii misto. Eu vreau sa vad cum ma descurc cu ei in aglomeratie duminica la festival si apoi decid daca ma incumet sa plec la Niagara in iulie sau ma duc cu o saptamana inainte.
Pe mama am lasat-o singura la Home Depot sa se uite la sera, am invatat-o sa zica daca o intreaba cineva ceva: just looking!
o sa ii ducem si la CN Tower, in China Town, la African Lion Safari, la Royal Ontario Garden, la Port Stanley...si mai vedem
wonderful spune:
Ei,sanatate si timp frumos sa fie,pt. ca vad ca sunt multe lucruri frumoase pe care le vad,cred pt. 1 data.Cum e vremea acolo?Aici sunt peste 30 de grade.Nu sunt ametiti cu schimbarea fusului?
maru spune:
da, inca sunt ametiti de schimbarea de fus orar, mama tot mai zice: neamurile mele dorm la ora asta![]()
sunt 20 de grade peste zi, cica iulie si august vor fi calduroase, da sincer, nu-mi pasa, Ac-ul sa traiasca, plaja sa ma incapa, si tot asa
voi cum mai sunteti?
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe eu sunt in formele de tort pana-n gat dati de veste cand iese sebicu..ok??? www,fa o oala mai mare. ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Sebicu a iesit deja de mult

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
wonderful spune:
Eu,personal merg in fiecare zi sa tamaiez mormantul lui tata,ii duc mancare mamei,noi tot maia ii zicem,care plange,si vin repede acasa sa-mi curat sufletul si mintea ca nu vreau sa ma puna la pamant necazurile.cel putin asta incerc sa fac,cu atat mai mult cu cat eu si sotul am fost lasati sa ne zbatem singuri,sora-mea e departe iar fratele meu are 'scuza' ca e simtitor si n-a miscat un deget nici inainte,nici dupa.Asta e.Incerc sa iau lucrurile asa cum sunt,fara great expectations.
aidaciolac spune:
intra la umanitare sa vezi , dar stiu ca la 15 erau deja acasa si i-au schimbat cu bine drenul si ca a facut scandal pana si-a revenit din anestezie (nimic nou ca toti fac asa ) ... ar avea de facut un rmn ...
intra acolo sa vezi cu ochiul tau 
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Salutare...salutare
O
mare imi da careva??
Noi am fost la spital....maraiala cat cuprinde...
Dupa interventie sa merg sa vorbesc cu medicu...din nou acelasi calm pe el....la intrebarile adresate au fost"nu imi imaginez", trebuie sa vedem", poate dupa tratament va fi mai bine" si tot asa .
Astazi am vorbit cu cei de la GANDUL si o sa am eu grija de pielea la toti medicii .... azi mi-a ajuns cutitu la os cand am vazut ca el chiar are chef de glume cu mine si nu se schimba nici in al 9 lea ceas..
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....