Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
---------------------------- *
---------------------------- I
--------------@@@@@@@@@@@@@@
--------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~}
--------------{~*~*~*Happy*~*~*~*}
--------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~}
----------@@@@@@@@@@@@@@@@@@
----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
----------{~*~*~*~ Birthday~*~*~*~*~*}
----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
------@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
------{*~*~*~*~*~* MEXXA*~*~*~*~*~*~*}
------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}
----@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Raspunsuri
mexxa spune:
ce frumoasa intrare
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:

Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Asta da petrecere....
Sebicu web'site
mexxa spune:
daa aasa este
Sebicu web'site
Ayla21 spune:
Doar nu v-ati culcat acum, in toiul petrecerii? Sa vedeti maine, iar se plang fetele care au lipsit. Dar pastram si pt ele o felie de p...aaaa. Tort am vrut sa zic. Sau maine coacem alta/altul?
Principe, latisi pagina, da te rog un space intre cantareti, sa ramana prima pagina frumoasa, pt Mexxa. Mersi.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mexxa spune:
Fetele eu va pupic.merg la
.
Las bunatati pe masa,
pentru fetele matinale.
Multumesc de petrecere, de urari sunteti tare dragute.
va tzuc 
Sebicu web'site