Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Si eu merg la nani.
Noapte buna dragelor!
Mexxa, ai onoarea sa stingi tu lumina.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
ioanaradu spune:
neata! 
La multi ani mexxa!!! a mai ramas ceva din tort? sau l-ai mancat cu bucatarul? ![]()
adina nu stiu ce sa zic cu treaba cu wc/olita ... parerile sunt impartite. totusi in jurul meu sunt multi copii de varsta lui matei care au scapat de pampers. incercam si noi ca incercarea moarte n-are.
bafta azi la serbare! sa ne trimiti si tu poze cu printesa jasmine! 
principe pupam piciul! si noi avem muci ... dar asta nu mai e o noutate ... e continuitate deja. am vrut sa-l duc azi la exsudat dar nu aveau program. luni. sper sa nu fie mai rau pana atunci. ca deja mucii sunt galbeni ... si curgatori.
ayla buna de dimineata ... poftim la "fafea".

Dodo-pui spune:

La multi ani Andreea!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mexxa spune:
NEATA
Ioana am mancat bucataru si v-am lasat voua tortu![]()
Multumesc de urari

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Maadi spune:

Andreea! Tot binele din lume vi-l doresc. Multa sanatate puiutului tau, sa treceti cu bine si cat ma repede peste problema.

Party time! Sa curga sampania, sa vine bucatarii cu bunatati si sa vina tortul cu surpriza!
Maadi spune:
Sorry, nu stiu de ce am latit pagina in halul asta.
Dar nu-i bai ca este loc pentru toata lumea la petrecere.
Ayla21 spune:
-Mexa!!!
-Mexaaaaa!!!
-Meeeeexaaaaa!
Pai cum, nu sarbatorim 3 zile inainte si inca 3 dupa?
Io propun chef si la noapte, si tu ca sarbatorita sa-ti alegi tema petrecerii.
Mancasi bucataru.
Buuun
acu ce ne facem fara el?
Mancam iar salate?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!