Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Sanatate la puiuti bolnavi!

Ne rugam pentru Sebicu sa iasa cu bine din operatie!

Mai, da cheful asta a fost de babe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Uite asa mai invata omu' cate cevaPrincipeso;
iar supozitorul cu diazepam sigur se da pe reteta speciala

mai dodo mai , chiar nu te descurci? io am luat si opioid doar pe promisiune , ia pune-ti tu farmecul la incercare ...
w fata draga mi-ai adus aminte ca io azi nu am fost la , oricum , draguta versiunea

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

mai dodo mai , chiar nu te descurci? io am luat si opioid doar pe promisiune , ia pune-ti tu farmecul la incercare ...

nevoia te invata multesper sa-mi iasa si acum...

_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aiduto,promit c-o sa intru mai des si-o sa stau mai mult ca sa nu te incui la .
Ma car sa fac ardei umpluti pt. maine.Vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nooooop , pt maine trimite socrela de mancare ca m-am suparat

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

eu vreau, chit ca am burta plina de sarmale facute de maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

eu sunt in formele de tort pana-n gat

dati de veste cand iese sebicu..ok???

www,fa o oala mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cred ca m-am tampit,am luat ori prea multi ardei ori prea putina carne,una din doua.L-am trimis pe fiu-meu in piata sa mai ia carne Or sa manance la ardei pana li se acreste.Cu atat mai bine,n-or sa mai vrea anul asta.
Marule,cu ce te mai desfata maia?Ma refer la papa bun.

Mergi la inceput

deocamdata invata cum sa foloseasca aragazul, cuptorul si alte celea...
Ne-a facut pui cu sos, cum numai in Moldova se face, de iti lingi destele...Noi i-am facut wafe cu sirop de artar, cinabon, si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

hai ca vin sa corectez ca am trimis mesajul ... dar era aiurea:
-diclogesic - supozitoare
-desitin - diazepam - gel - asta se da cu reteta, dar vb aidei ... nu gasesti tu sa faci frumos la un farmacist? eu asa fac ... dc nu gasesc dr sa-mi dea reteta pt ceva si farmacistele fac urat ... ma duc la 2 farmacii unde sigur sunt farmacisti.
se simte mai bine ... cat isi fac efectul antitermicele. apoi creste febra iar si tot asa ... eu tot zic ca e de la dinti, ca el se plange: doale dintii ... dar asa febra mare n-a facut la nici un dinte.
ieri nu stiu cum a "visat" el ca o sa-i aduca ta-su un elefant. il luam de la cresa: tati e la pipici ... aduce lu matei fantu ... la spital la fel ... tati aduce fantu lu matei. deci aseara ne-am "imbogatit" cu un elefant bleu care canta tango ... chiar ne lipsea ... avem: oaie, urs, maimuta, donald, pitici, iepuri. ne trebuia si un elefant!
ardei umpluti ... trimite si la mine www.
eu ma duc sa iau niste cirese de la pta si poate niste rosii.
maru: mai ai sarmale?

Mergi la inceput