Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 15
maru spune:
Ayla, pupici la printesa!
mexxa, vrei sa iti trimit documente despre cum sa accezi la spitalul de aici?
mexxa spune:
Te rog...
mailu meu e: mexxa09@yahoo.com
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
TORT....vreau tort...
Bucatari mai aveti?![]()
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
ioanaradu spune:
w. buni ardeii, miroase pana aici.
mexxa bine ati ajuns acasa.
ayla super printesa
. te fac o cuscra?
eu m-am crizat de un rinichi. acum sunt in amorteala ... mananc niste cirese si ma bag in pat.
mai petreceti mult pe aici?
va pup!
noapte buna!
principe spune:
n-avem bucatari si tare ar fi prins bine un ajutor.
tortul este ...o omida intr-un cos cu fructe...parol![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe n-avem bucatari si tare ar fi prins bine un ajutor. tortul este ...o omida intr-un cos cu fructe...parol ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
fa poze la tort ca daca nu iti iau gatlejul si nu iti dau invitatie sa imi vewzi burtoiu

gata , merg la
ca pic din canapea
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Ce faceti dragelor.....la somn?Eu am devorat o bere
poate imi vine somnu
Sebicu web'site
mexxa spune:
Maru multumesc ca ai pus povestea pe blog.atat de frumos ai putut scrie...nu am cuvinte

Sebicu web'site
maru spune:
cu placere
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Maru multumesc ca ai pus povestea pe blog.atat de frumos ai putut scrie...nu am cuvinte ![]() ![]() Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |