Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata, multam de cafei!
Victorie si la mine , inca in kg in minus.
Aseara am facut si electro-stimulare, care are efect de drenaj.
Sunt happy. Am slabit mult la picioare, mai am de lucrat la burtica.

Adriana, felicitari, hai sa ne sustinem ca pe mine nu ma sustine nimeni!

Fetelor, nu ma las , poate ma ajuta DD si ajung la 65, tan-ta-na-nah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Felicitari , Giulia !!!

Da cat mai ai pana ajungi la 65 kg de dat jos ???

Si eu am facut si impachetari si electro-stimulare ... da degeaba, fara dieta se depun inapoi . Si mai ales multa miscare, asta conteaza cel mai mult .

Oricum, eu te sustin si sa dea DD sa fii "modeala" pe cand ajungi la turkaletzi si sa te invidieze celelalte madame cu care mergi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata si de la mine. La noi e cald, piciu a dormit f f rau. S-a tot marait, a urlat de cateva ori pana am ajuns sa ii dau jos pijamaua de pe el. A ramas in body doar, desi pijamaluta era numa o foita subtiiiire subtire, se pare ca io fost cald. Fetelor felicitari pentru dieta. Io inca ma fac ca ploo desi sunt constienta ca tre sa ma apuc o data si o data. Inca mai aman. pana cand? Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

` neatza salajence !!!

Va servesc un ceai, o cafelutza , cappucino

Bia, am visat ca erai gravida in 5 luni si aveai o fetita ... sper ca esti buna in vise si sper sa nu fie de rau visul meu

Eu imi iau prima masa de fructe apoi fug sa prajesc gratarele .

Restul ???

'neata!!!!

numa apa vrem unele, io as vrea si o tigara.

Doamne tu fata da ce vise ai.oricum si de oi mai face un bb ,tot baiat fac, sunt sigura.colegu nu stie face fete.da mno, poate schimb parteneru,asta asa sa aiba cetitoru din umbra ce barfii.fata,nu stiu cum is in vise,ii vedea tu.io sper ca buna, asa cum unt si in viata reala.mvai, ce modesta sunt.

spor la dieta.apoi tu fata io am zis vineri ca ai slabit si ca se vede.bag sama ca nu m-ai crezut.sa treci aci cm si kg pierdute , asta asa ca sa impulsionezi lumea.

intalnire placuta cu neamurile.

cum e Paula?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Mneata, multam de cafei!
Victorie si la mine , inca in kg in minus.
Aseara am facut si electro-stimulare, care are efect de drenaj.
Sunt happy. Am slabit mult la picioare, mai am de lucrat la burtica.

Adriana, felicitari, hai sa ne sustinem ca pe mine nu ma sustine nimeni!

Fetelor, nu ma las , poate ma ajuta DD si ajung la 65, tan-ta-na-nah

aoleu,alta slabanoaga.
tu io te sustin, da ii ajunge ia o pauzarea snur,parol.io nu vazui nici cur,nici burta si nici picioare groase la tine.auzi soro, nu cumva ai probleme cu vederea? sau oglinzile tale sunt ok?

tu feteleor,si ce faceti cu toalele? va inoiti ,ai?

spor la dieta Giulia, adrianma si maria.sper ca in curand sa mai adaug in lista minim o persoana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Fetelor felicitari pentru dieta. Io inca ma fac ca ploo desi sunt constienta ca tre sa ma apuc o data si o data. Inca mai aman. pana cand?

Dulciuri

tu sa iti vezi de treaba ta.da?pana alaptezi nic sa nu te gandesti la dieta.dupa aia, stai linistita ca ma ofer sa iti aduc apa,multa apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

mihaela, am fost si eu in excursie cu voi.doamne ce bine mi-a prins.frumos orasel aveti.moama ce va invidiez.
am citit de supararea ta.e o faza nasoala,da ma gandesc ca te-ai putea reorienta, asta ca sa "scapi" de 3 ani de scoala,nu ptr ca nu ai vrea tu ,ci din caza de distanta.oarecum e si normal sa nu existe aceasta scoala la distanta, ca doar musai sa faci practica , nu?

diana, ce baschetii mei faci?pita in ou?

cami, sper ca esti ok.cine stie ce ai papat .fain gest fata.ai toata admiratia mea.

miki,catelu si colegu ti-au ramas in oras? tu te destrabalezi ai?cand ne vedem in zalau?

olimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Buna dimineata

scuze ca nu dau nici un semn de viata doar din paste in craciun ,dar nu pot tine pasu cu voi .
ne vedem in august

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

Buna dimineata

scuze ca nu dau nici un semn de viata doar din paste in craciun ,dar nu pot tine pasu cu voi .
ne vedem in august

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

ne vedem dara?
zi o data , apoximativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha chiar am vrut sa zic si eu da am uitat (neuronu bata-l vina) nu ai putea profesa in invatamant? Stiu ca odata chiar te gandeai la asta... Nu te-ai interesat? Mie tare imi place sistemul lor. e un sistem sanatos. Asa il percep eu de aici.Dulciuri

Mergi la inceput