Condica Salajencelor [94]

Condica Salajencelor [94] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de Maria - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de livya - mami de Tania - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de si babymom75 - mami de si anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiPrieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sa aveti o noapte linistita.Dulciuri

Mergi la inceput

'mneata! Poftiti la cafeluta.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam de cafea. Si eu m-am trezit de la 7, mi-am pus haine la spalat, acu merg sa le intind, i-am facut paine cu ou la stefan, ca aseara m-a capiat: pita ou mami, pita ou...! Si apoi il trezesc, sa merg la AJOFM sa-mi depun dosarul pt somaj, de abia vineri au reusit sa imi strang toate actele.
Va pup si o zi buna sa aveti!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Fetelor vineri e intalneala mare la Simleu. Cine se inscrie? Am zis. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza si multzam de cafea!

Spor la treburi la toata lumea, eu azi am zi de relash...ma intalnesc cu prietena mea poloneza. Abia astept, saptamana trecuta am stat putin, avea ea ceva treaba...Nu stiu daca v-am zis ca ne intalnim la Crucea Rosie si acolo e si magazin de tot felul de lucruri aduse de lume ca donatii si vandute apoi la niste preturi foarte mici. Sunt multe haine, dar mie nu-mi place sa cumpar haine second, dar sunt multe obiecte din astea mai vechi de pus prin casa, unele in stare foarte buna, m-am mai uitat dar n-am cumparat inca nimic. In schimb am luat carti...carti la 3-5-8 coroane, carti noi care sunt inca si in magazine cu 50-60, unele chiar si peste 100. I-am luat si Dianei cateva saptamana trecuta, una a topit-o in 2 zile , i-am luat si Silviei, si puzzle faine si ieftine, aproape noi. Si e un loc cu mese, lume putina, cafea ieftina si buna, sandwich, etc. Ne place tare mult...

Noa am fugit, pe deseara!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha sa va simtiti bine! Eu m-as topi intr-un astfel de loc. Imi plac locurile astea, in Oradea eram abonata anticariatului... Moama ce de carti mi-am luat! Cand au aprut secondurlie era aici la biserica un magazin care aducea si vindea si obicete de astea cum zici tu. Imi placea sa merg sa casc gura dar vorba ta nu am luat nimic. Ba da un paharel miiic mic imprimat cu o pereche de tineri in port po****r nemtesc cred, insa l-am dat nasei din Tg Mures ca ea mai avea asa ceva luate de prin Austria ca souvenir. Se asorta cu paharele ei, la mine nu avea ce face, era singur Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vineri zici? La ce ora? Daca cumva nu is la Tasnad si ma aduce una din fete cu masina, eu viu.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Vad ca sunteti tare busy Diana dupa amiaza, ca dimi e festivitatea la copii.Tu fete, ati congelat vreodata cirese? Cum or fi? Zau ca nu as pune compot ca nu il mananca nimeni. Stric zaharul si gazul de pomana.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, io am congelat numai visine, dar nu vad de ce s-ar comporta ciresele altfel...

Deci ai chef sa ne torturezi din 2 in 2 saptamani? Sau sa te torturezi pe tine?

si ...nimic special pe ziua de azi...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!!!!dormiti,ai?

Mergi la inceput