Condica Salajencelor [94]
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor vineri e intalneala mare la Simleu. Cine se inscrie? Am zis. Dulciuri |
cu ce ocazie?imi veificai ajenda:nu sarbatorim pe nimeni din neamu tau.deci???????ai ceva cratite,oale,tavi, alea,alea noi si vrei sa le "incerci"pe noi?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s 'neatza si multzam de cafea! Spor la treburi la toata lumea, eu azi am zi de relash...ma intalnesc cu prietena mea poloneza. Abia astept, saptamana trecuta am stat putin, avea ea ceva treaba...Nu stiu daca v-am zis ca ne intalnim la Crucea Rosie si acolo e si magazin de tot felul de lucruri aduse de lume ca donatii si vandute apoi la niste preturi foarte mici. Sunt multe haine, dar mie nu-mi place sa cumpar haine second, dar sunt multe obiecte din astea mai vechi de pus prin casa, unele in stare foarte buna, m-am mai uitat dar n-am cumparat inca nimic. In schimb am luat carti...carti la 3-5-8 coroane, carti noi care sunt inca si in magazine cu 50-60, unele chiar si peste 100. I-am luat si Dianei cateva saptamana trecuta, una a topit-o in 2 zile Noa am fugit, pe deseara! ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
moama, bestial,demential.cisez si eu sa gasesc un asemena loc,numa bun de cascat gura
.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Vineri zici? La ce ora? Daca cumva nu is la Tasnad si ma aduce una din fete cu masina, eu viu. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Varsta lui Ianis Torturi |
platesti ghini
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Vad ca sunteti tare busy Diana dupa amiaza, ca dimi e festivitatea la copii. Tu fete, ati congelat vreodata cirese? Cum or fi? Zau ca nu as pune compot ca nu il mananca nimeni. Stric zaharul si gazul de pomana. Dulciuri |
da.da io-s cea mai busy
o tu ,oti,m-am prins sarbatoresti terminarea cls 1 a ,a lui andrei.moama fata vreti sa intrati cu dezmat in vacanta?
tu io zic ca ciresele conjelate nu-s bune
Bimilit spune:
va las 

pe masuta din colt.las si 5 tigari poate,poate apare si fumacioasa mea in zona.
va pupez si salutez.mai viu..........
PS adriana si maria,bafta la dieta.va rog io sa treceti mai des pe aici cu raportarile cm si kg ,ca stiu io o forumista care sta si asteapta rezultatele voastre ca apoi sa se dezlantuie
90 de zile .
mihaela_s spune:
'neatza! Io prima, io prima la cafelutza...
. Tzighi le las la amatoare(sau profesioniste?
)
Bia vine nevazuta, pleaca tot asa...
, vad ca numai noaptea esti libera...
. Hai zi ce ai mai achizitionat? Sau esti inca in faza de prospectare a pietei? ![]()
Cine, cine e forumista? Nu io, parol d'honeur! 
Ieri n-am achizitionat nimic de la magazin, ca n-am avut timp sa casc ochii, am ajuns putin cu intarziere si prietena mea era acolo, apoi m-am grabit la buss sa vin acasa. Ramane pe alta data...
Va
, ma duc sa citesc ca m-a prins cartea, aseara la ora 1 eu inca n-o puteam lasa din mana. Mai viu mai pe la pranz...pana va adunati si voi pe aici...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
'mneata!Multam de cafei. Io am scos la samburi de mi s-a acrit, ma rog nu multi insa fu tarziu si mi-o fo tare somn. Am pus in 5 pungute, oi vedea daca sunt bune la iarna.Daca or fi bune la anul mai pun.Miha io vreau sa ma apuc de dieta, insa vreau sa vad rezultatele la fete
De aseara am inceput sa nu ma simt bine, am luat un coldrex, dimineata eram plina de secretii verzi/galbene in gat si nas. Sooo, se vede ca nu imi prieste caldura excesiva.
Pai da Bia, vacanta o sarbatorim. In sfarsit bine ca a ajuns!!! Uff de cand o astept (eu, cupchilu nu are nici o treaba) ![]()
mai viu.Dulciuri
dianalaura spune:
Multam de cafei!
No tu Oti, se vede ca esti desteapta
...nu asa se zice, ca oamenii destepti racesc vara?
Da, e cald rau.....deja zice colegu ca sunt 27 de grade...fug repede pana in oras, sa nu ma apuce caldura aia mare...si mai tarziu merg la badon, la legat vie
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit PS adriana si maria,bafta la dieta.va rog io sa treceti mai des pe aici cu raportarile cm si kg ,ca stiu io o forumista care sta si asteapta rezultatele voastre ca apoi sa se dezlantuie Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Ms , ms ... mergem inainte ... eu , dupa aproape 2 saptamani ma simt mai usoara si mai bine. Poate mai trec ,a cum fug sa pap ceva ca imediat e ora 8 si nu mai am voie pe urma.

!