Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ce mai ziceti? Caldura mare domle, caldura mare ...

Dulciuri

Nu la noi, nu la noi Azi a fost iar vara, din aia scandinava cu 18 grade la umbra(verificat pe termometrul meu din curte) si nu stiu cate la soare, undeva catre 25-28, numai bine ca m-am putut dezbraca iar in tricou. Cam atat.... Facem iar kanelbullar cu Diana, maine are festivitatea si facem picnic dupa. Iar eu maine seara particip la o competitie numai pentru femei unde vom alerga sau merge 3,5 km. M-am inscris cu niste tipe de la laborator si la ora 17 ne intalnim in fikarummet(camera de la lab. unde ne bem cafeaua) sa stam la povesti si sa bem cate o cafea, voi duce si cateva bullar din astea.

Sa va fie de bine caldura, io ma ingrozesc deja ce ma astepta in Ro...mie nu-mi place caldura, mai ales cand e de umblat prin oras si pe la institutii....

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha io vreau sa ma apuc de dieta, insa vreau sa vad rezultatele la fete

Citeste mai multe despre rezultatelor fetelor aici

Citat:

De aseara am inceput sa nu ma simt bine, am luat un coldrex, dimineata eram plina de secretii verzi/galbene in gat si nas. Sooo, se vede ca nu imi prieste caldura excesiva.

Ai grija sa nu ia si feciorii. Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, cum a slabit Ramo intr-o luna asa de mult? Sau nu am inteles eu bine? Pana la urma ai facut pilaf?Dulciuri

Mergi la inceput

Da tu otilia, sa sti ca se slabeste cu dieta asta . Dar , foarte important, daca esti hotarata sa incepi nu trebuie sa dai inapoi si sa te tii de cele 90 de zile k altfel revin kg si nu e bine. Eu am o vecina care tot asa a dat jos 10 kg , apoi a a avut perioada de mentinere de 90 zile, iar acum a reinceput dieta faza I -a. Si se vede bine pe ea ca a slabit. Mama ei la fel, dar e prea slaba, totusi ... 50 si ceva de kile ...
Pana acum arata cantarul ca ar mai fi "olecat la plimbare" inca 2 kg saptamana asta . Vedem sambata dimi dupa inca o zi de fructe.

Mergi la inceput

Uite mai jos o poza a lui frumusica_andrea care a dat jos 10 kg intr-o luna

http://www.rina90.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=33&start=30

Mergi la inceput

Eu va urez noapte buna ca-s tare obo si am mai si calcat de vreo ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Somn usor si de la mine. Deci nu ati zis daca veniti si care veniti vineri? Hai ca numa maine mai e. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Petrecere fumoasa sa aveti cu toatele! Sa va ia copilasii premii si sa va emotionati alturi de ei!

PS. Noi maine mancam tort, am primit email de la un tatic care s-a ocupat de cadouri pentru profe(au ramas bani de la excursie) ca au ramas niste bani dupa ce au luat cadourile si ca au comandat torturi pentru maine.... Ma intalnesc si cu prietena mea romanca, profa fetelor, mergem la o cafea apoi...maine am zi de distractie cu Diana si apoi cu prietena mea. Cum va ziceam maine sunt prinsa cu multe activitati...

Poate mai trec pe aici...am sa scriu pe blog asa ca aici nu mai reiau, stiti zilele urmatoare unde ma gasiti .

Spor in continuare la dieta fetelor, eu va admir. Nu-s in stare de asa ceva, mai bine ma apuc de ceva miscare, cred ca o sa iau bicicleta si o sa ma plimb saptamana viitoare.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!!!!

adriana ,maria spor si succes cu ,cura.hai ca puteti.io va sustin din umbra.bafta fetelor.sunteti de admirat.in veci nu as fi facut ceea ce faceti voi.io nu-s apta sa ma tin de un program,dieta,alea,alea.is o aiurita si-o imprastiata,dar si o pofticioasa.succes.abia astept sa va vad peste o luna cu cateva kg minus.oricum voi sunteti mumuase si asa, dar daca mai si slabiti,io-mi tin barbatu acasa.

oti,fata tu chiar ai chef de mosafiri?bag sama ca-ti trebuie motiv de tortalit.io nu zic inca nik, pana nu zic fetele ce fac.daca se prezinta gasca,of course ca ma prezint.

mihaela, faine activitati aveti voi acolo.super ca va organizati si la job si la scoala/camin.ti=am vazut ieri mamica.mai nu is cu curatenia, deci nu te periu, da parol ca arata fff bine.a intinerit.cred ca-i prieste plimbarea pe la fetele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va las .saratele.fursecuri ,piscoturi,lapte,frisca si ce vreti voi.dar si nelipsitele tigari pe masuta din colt.

va pupez si salutezzzz.

Mergi la inceput