Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hopa si io,
Multam de cafei, se bau biiine dis de dimineata.
Ma duc si io acasa sa fac fasole pastai cu maioneza si marar, mhmmm un deliciu, dar nu pentru mine, pentru coleg.
Io diseara un bol cu cereala cu lapte degresat si atat.
Va pupic si sanatate va doresc!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata (la mine)!
Am mincat ieri ceva in neregula, inca nu stiu sigur ce a fost, dar banuiesc.Azi noapte am avut diaree si am vomat, pe urma am dormit linistita.In toata viata mea nu tin minte sa fi vomat decit azi noapte si inca o data, foaaarte demult, eram mica pe-atunci, cind am fost pe Transfagarasan cu masina, de la curbe.E nasol.
Acuma-s bine, sper sa nu ma mai apuce diareea si la lucru, ca am pus-o.

Oti, cum am mai zis, eu ma bucur de bucuria ta, mi-ar fi placut sa pot sa fac cadouri mereu si tuturor, dar, din pacate, mai e pina acolo...

Diana, si eu obisnuiesc sa imi pregatesc salata asa, insa mai pun, pe linga ce zici tu, si masline, uneori si bucatele de piept de pui la gratar, taiate fisiutze mici, si crutoane de piine uscata.La urma, torn ulei de masline si otet de orez.Nu pun nici sare, nici piper, nici un condiment.
Aici sint pungi cu salata de mai multe feluri, unele cu trei feluri de 'frunze", altele cu mai multe feluri, printre care si spanac.Am vazut cine maninca asa, in salata, si frunze de papadie, din cele crude si micute, proaspat iesite adica.

Adriana, acuma tu esti la rind cu musafirii

Mikiriki, in ce statiune anume esti? Spune mai multe despre ea.

Ma duc sa imi pregatesc ceva de mincare, pina am timp.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor , sunt happy ... am fost cu Paula sa o spele pe cap la coafor si fetele de acolo mi-au zis ca am slabit si se vede mai ales la burta si bulane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia nu mai vorbi de mancare. Ca mi o foame............Cami draga ai grija ce mananci sa nu faci vreo entero viroza. Desi daca e si viroza o puteai lua si din aer. Sanatate multa.Adriana felicitari! :floare: Sa ne spui la sf de saptamana cat ai dat jos. la tata gasca!Dulciuri

Mergi la inceput

Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns, fiind o zi foarte aglomerata,frizerul se uita in jur si raspunde:"cam doua ore" si tipul pleaca instant.Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cat are pana poate sa fie tuns, fiind o zi si maiaglomerata frizerul se uita in jur si raspunde:"cam trei ore" tipul inchide usa si pleacaPeste cateva zile acelasi intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns, frizerul se uita in jursi raspunde:"cam o ora jumatate" tipul se intoarce si iese din frizerie. Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion:"bai Ioane dute un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intreaba cat timp are pana sa fie tuns dar nuse intoarce niciodata" Ion pleaca in urma tipului. In jumatate de ora Ion intra in frizerie razandin hohote. Frizerul il intreaba:"ei, si unde se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?"Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde:"La tine acasa !" Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziulica buna! La noi e zi in toata regula, soarele inca starluceste, asa ca nu poci sa va dau seara buna. Am intrat numai sa va arat daca sunteti curioase cum ne-am distrat ieri eu cu Silvia. Azi am muncit cateva ore sa aleg pozele din cele vreo 300 cate am facut....

Am fost azi si am ales pisica, am vazut pisoi de 2 saptamani, doamne ce scumpi sunt...peste alte 10 va veni unul din ei acasa la noi...abia asteptam cu totii!

adriana, felicitari!

si o seara faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha:

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Acum am terminat o ciorbitza radauteana ... ce mirosuri , ce deliciu ... dar numai am gustat sa vad daca e ok cu sare, acreala , alea-alea ... din pacate o voi savura mirosind-o numai ...
Maine am zi de amidonuri si voi presta cartofi la cuptor .
Dimi ma trezesc devreme sa termin papitza pe cand ajung musafirii , in jur de ora 11 . Va fi un test pentru mine ca le-am pregatit gratare + ciolan afumat la cuptor + sos de usturoi ...

Miha, Oti mersi de felicitari

Va urez noapte buna !!!

Mergi la inceput

Adriana nu mai vorbi de mancare............ Azi am cam sarit calu si pana dimi numa apaaaaaaaaaa. Miha faina excursia, fain si clipu. Dulciuri

Mergi la inceput

` neatza salajence !!!

Va servesc un ceai, o cafelutza , cappucino

Bia, am visat ca erai gravida in 5 luni si aveai o fetita ... sper ca esti buna in vise si sper sa nu fie de rau visul meu

Eu imi iau prima masa de fructe apoi fug sa prajesc gratarele .

Restul ???

Mergi la inceput