Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha chiar am vrut sa zic si eu da am uitat (neuronu bata-l vina) nu ai putea profesa in invatamant? Stiu ca odata chiar te gandeai la asta... Nu te-ai interesat? Mie tare imi place sistemul lor. e un sistem sanatos. Asa il percep eu de aici.

Dulciuri

waw, super idee, sa vedem de o accepta.
Doamne ajuta sa iti poti gasi un job care saa-ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

cand ne mai vedem????

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

cand ne mai vedem????

Pozele noastre

si eu printesa mica si pe masa.
la sfarsit de luna, cand vine mihaelaaaaaaaaaaab sudeza.

Mergi la inceput

adriana, amu imi pica fisa.m-ai visat gravi, ptr ca-s topita dupa bb-ici,da poate e cineva din salajence embarasada si inca nu ne da vestea.zic si io, nu dau cu paru.hai fetelor care va testarati?cu tupeu ,afisati testul ca io ma ofer sa va sustin tuata perioada sarcinii, in travaliu si dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela, am fost si eu in excursie cu voi.doamne ce bine mi-a prins.frumos orasel aveti.moama ce va invidiez.
am citit de supararea ta.e o faza nasoala,da ma gandesc ca te-ai putea reorienta, asta ca sa "scapi" de 3 ani de scoala,nu ptr ca nu ai vrea tu ,ci din caza de distanta.oarecum e si normal sa nu existe aceasta scoala la distanta, ca doar musai sa faci practica , nu?

diana, ce baschetii mei faci?pita in ou?

cami, sper ca esti ok.cine stie ce ai papat .fain gest fata.ai toata admiratia mea.

miki,catelu si colegu ti-au ramas in oras? tu te destrabalezi ai?cand ne vedem in zalau?

olimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cum esti?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Pita in ou, dara...ca de aseara ma tot inebuneste...si supa de cartofi cu oua in loc de carne..
Si eu ar trebui sa ma apuc de dieta, bine zici tu bia, dar inceputul e tare greu...si idei de mancare...is in impas de multe ori si cu astea normale, d'apoi la dieta...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

io nu! numa' la anu' pe vremea asta intru in proiecte.

Pozele noastre

Mergi la inceput

diana, cu oul e o faza.si matei ar manca ou dimineata ,la amiaz si seara.da fui isteata o secunda si am ascuns ouale ,asa ca acum mananca si altceva cu placere, in afara de ou.
tu io ma leg si de tine,ca asa-s io agatatoare,tuce vrei, ha?maine ,poimaine mai faci un bb, lasa draga nu-ti priva inca organismu de vitamine, proteine, alea,alea. dupa ce gati de alaptat bb 2 te frec io la mandolina de slabesti un doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi de intrebare , Bia
Paula e cand mai bine , cand mai rau. ieri, de ex., pana am mers la coafor, apoi am mers la noi la ABC , apoi am stat un pic la troita , au trecut in total vreo 2 ore , zici ca nu avea nimic, da nimic draga. Cand am venit in casa a adormit si pe cand s-a trezit a plans iarasi ca o doare. De dimi s-a trezit iar ca o doare mana. Cand o intreb unde anume o doare imi zice ca toata mana o doare. poate ca asa o fi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioi, abia astept si eu sa nasca vara-mea...amu la sfarsitul lunii sau la inceputul lunii viitoare...si o sa aiba fetita..abia astept s-o dragalesc....
Maria, tu unde ai nascut in cluj? ca si ea tot acolo mere...ceva tarife?
Si eu abia astept sa ne vedem, si cu miha suedeza, si cu olim, si cu celelalte mihaele...
Giulia, Adriana, Maria, felicitari pentru kilograme pierdute si pt perseverenta...toata stima!
Cami, esti mai bine acum?
Oti, cum ii Alex? Pana cand mai ai antibiotic?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

io nu! numa' la anu' pe vremea asta intru in proiecte.

Pozele noastre

doamne ajuta.io te sustin.fac galerie de pe acum ca sa fiu antrenata.

Mergi la inceput