Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor pt gandurile bune.Adriana ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la Cj cu Paula. Paza buna trece primejdia rea. sa ii treaca iute.Noi am fost azi la dr se pare ca piciulica o facut puroi in gat si o bronsita. Asa ca avem tratament cu antibiotic 7 zile. Camiiiiiiiiiiiiiiiii, mi-a facut o surpriza de era sa pic jos. Azi m-o sunat Lali si o zis ca trece maine pe la mine. Te pup fata, sincer m-ai lasat paf. Va sun eu maine despre ce e vorba in propozitie. si buna.Dulciuri

Mergi la inceput

Diana am uitat sa zic de clip. Tare fain da io sincer nu mi l-as pune pe youtubee. Da noa, fiecare cu ale lui. Am fugit ca mai am de scos samburii din vreo 2 kg de visine. Fac sirop. Am facut azi 13 sticle de 0,33 cu sirop de capsuni. Abia astept sa fac si de zmeura, asta e preferatul meu. Ma enerveaza ca nu am sticle in ce sa il pun. Cate am avut le-am folosit acum. Sa vad cum m-oi descurca. A fi cumva. De nu, il pun in borcane, ce a avea? Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Adriana, eu nu am auzit nika de dr ala/ Nici de bine, nici de rau.
Da, videoclipul e frumos, din cate am vazut eu nu ei am pus videoclipul pe youtube, ci cel care l-a realizat, ma gandesc cu permisiunea mirilor, desigur. Am filmat si eu pe 2 prieteni ai mirelui cum am dansat feciorescul, vi-l pun imediat linkul.

Noua ne-a placut, se pare ca respectivii au facut ceva dansuri po****re...
Miha, am sa ma uit acum sa vad apusul, daca nu a apus soarele inca...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana, frumos dans intr-adevar! Cum il cheama pe tipul in camasa albastra? Seamana cu un prieten de/al nostru, dar parca nu e el totusi...
Pe www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=netweather&locCode=EUR|SE|SW004|VISBY|&u=1" target="_blank">accuweather poti verifica in fiecare zi daca dai refresh la pagina asta la ce ora apune soarele...azi a fost la 21.49 la noi, deci 22.49 la voi...

Oti, sanatate lui Alex!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha Multumesc. Da, tipul in camasa albastra seamana cu cineva cunoscut de fapt chiar cu inspectorul nostru de info Creca daca era el ma cracanam de ras ca o ajuns pe youtubee. Din fericire nu e el. In alta ordine de idei, am gatat cu visinile, facui dus, alaptai copil si intrai sa va spun somn usor. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, io nu-s prietena cu inspectorul de info , eu m-am gandit la alt prieten.
Sa aveti o noapte fara febra. Si maine asteptam (po)vestea!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Diana, m-am uitat si eu la clipul pus de tine de la nunta, cel cu fecioreasca....Visez si eu sa mai apuc sa merg la o nunta cu muzica po****ra ca si aia, unde sa am si cu cine juca, pina pic jos....Nici nu stiu daca nu cumva visez, ca si vrabia, malai...
Doamne, ce mare "jucausa" am fost mai demult! De pe vremea cind, cu varul meu de la Dej cu care sintem cam de-o virsta, jucam pe la bucatarie pe linga oale la nuntile din familia noastra, (de ne fugareau bucataresele sa nu cumva sa ne opareasca sau cine stie ce...ne invirteam ca titirezii, pe unde puteam, ca printre oamenii mari nu aveam loc ca ne tot calcau in picioare) si pina acu vreo zece ani si mai bine, de cind nu tin minte sa mai fi avut ocazia.Si ma refer la muzica po****ra.Stiam sa ma invirt "pe sub mina"iute-iute, de doua ori chiar.Foarte frumos a fost...si am si avut unchi si verisori cu care sa joc, mai ales din partea lui tata.
Alte vremuri!...Prin clasa a VI-a si a VII-si cintam, stiu ca am fost in tabara la Calimanesti si am luat premiul I la muzica po****ra, cu o doina, "Miorita", am si acuma dilpoma acasa pe la mama.

na, ca ajunge cu suspinele.Azi mi-am mai revenit cu somnul, se pare, dar ieri m-am pus sa dorm de amiaza, un "power-nap", cum ii zice colegu (adica un somn din cele scurte si care te refac), si "power-nap"ul s-a facut de 3 ore.M-am trezit pe la 6 dupa amiaza, am mers sa luam ceva de-ale gurii, si pe urma inapoi la somn ca se facuse seara.
Degeaba, 7 ore de somn pe noapte si ziua munca, nu se poate pe termen lung.

Adriana, multa sanatate la Paula!Aceiasi pupici si la bolnaviorul de Alex!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

'mneata. Cafelutza e servita duamnelor. Miha nici prin cap nu mi-a trecut ca ai fi prietena cu respectivul doar ca mie cu el mi-a adus ca seamana. Doar ca alura atat. Moama ce ma radeam de el de era. Mvaaaai. Da nu e. Po(vestea) mai incolo. si o zi faina.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Oti, multam de cafea!
Nu cred ca e inspectorul de info , baietii astia au 20-25 de ani, sunt prieteni cu mirele care tot 25 are...muzica la nunta a fost pentru toti si pt toate...si po****ra, si manele, si vals, si rock'n'roll...
Cum se simt copii de dimineata?
Al meu e bine, canta la pianul de jucarie, il asteapta pe nini (nenea)...vine cineva sa ne repare in jurul geamului, cum l-am schimbat (inca nu am facut aceste demersuri, si ia ca trecu o luna).

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Diana, multam de intrebare. Uite ca dupa 3 zile de febra, dupa prima doza de medicament pruncu se simte bine, inca se vede ca e racit da nu facu febra toata noaptea. Dulciuri

Mergi la inceput