Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor va spun buna. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am vorbit cu dr. de familie si de maine raman in medical 1 saptamana. De fapt, doar de marti ca trebuie neaparat sa merg maine pana la scarbiciu si nu are rost sa pierd o zi , dar voi sta doar pana la ora 12 maxim.

Va doresc noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta aburinda!
Fetelor, sa stiti ca nu am disparut. Doar ca de cand am fost vineri la Oti nu am prea fost acasa, doar am dormit acasa . Vineri seara dupa ce m-a lasat Giulia la Mol, am facut 3 pasi si ne-a vazut colegu, care tocmai venea acasa. Ne-a luat cu masina, am fost acasa, ne-am schimbat, si apoi am plecat la varu-meu asta ce a terminat liceul, de fapt la parintii lui. Pe la 10 fara ceva il suna pe Auras un copleg, sa mergem ca avem masa retinuta la concert la margineanu, in Taverna. Am luat taxiul, hai acasa, schimbat, pus haine la copil si fuguta in Bradet, lasat copilu la mama, si apoi in taverna si la crama royal continuarea. Am ajuns noaptea la 2 acasa, iar dimineata la 8 jumate am plecat in bradet,. la stefan, si apoi cu totii (in afara de colegu, ca a plecat la serviciu) la badon. Am venit seara rupti de oboseala, am mancat, spalat si culcat. Si ieri dimineata pe la 8 jumate ne-a trezit mama cu un telefon, daca nu vrem sa mergem cu ei la tasnad. Si am fost. Asa ca zilele astea am fost tot intr-o plimbare, de nu am avut timp sa dschid calculatorul.
Fetelor, ma bucur ca ne-am intalnit...Oti, super pateurile si mai ales tortul...neaparat tre sa il incerc si eu...dar mai incolo...ca acum chiar m-am enervat de suncile mele..
Va las fetele, ma trage stefan: pita ou, pita ou..tre sa ma duc sa ii fac de mancare

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata! Diana multam de cafei. Am nevoie. Azi noapte mi-am pus ceasul la 4 sa ii dau la alex ceva de febra si cand il termometrizez avea 38 cu 8! Pana la 6 ne-am chinuit sa scadem temperatura, pana la urma ne-am jucat la robinet cu apa din ce in ce mai putin calduta si asa i-o scazut. E un capos si jumatate nu vrea sa inghita nimic nici cu lingurita nici cu seringa. Mai nou nu vrea nici ceai, numa tzitzi. Mi sa nu se deshidrateze ca nu vea destul lichid. Offf, prunci prunci. Amu zici ca m-o calcat trenu. Is zombie. M-o trezit telefonul. Ma duc sa motzai un pic cat mai doarme el. si sa aveti o zi buna.Diana super ca v-ati distrat in we. Auzi, lasa draga suncile. Bine ca nu dor Ce vrei amu sa mai fii ca la 20 de ani? Adriana cum a trecut noaptea?Dulciuri

Mergi la inceput

Off fetelor , acum am reusit sa citesc din urma! Ce de viroze au prins copii..si Paula..saracuta! Multa sanatate tuturor!
Adriana, ai fost la Toth cu Paula? Eu am fost tare multumita de el, la el l-am operat si pe Stefan la 5 luni jumate de hidrocel...are cabinetul particular deasupra la farmacia aia mare de pe bulevard, mai jos de troita. Dar cu alergia cum e Paula? Si-a mai revenit?
Oti, cum se mai simte Alex? Si eu ii pun sosete cu otet lui Stefan cand are febra mare si vad ca nu isi face efectul nurofenul imediat.
Bia, Matei cum e? Si-a revenit complet?
Miha, te asteptam la Zalau, deci se pune de o intalneala pe la sfarsitul lui iunie, inceput de iulie?
Abia astept!

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Aici aveti videoclipul nuntii finilor mei. Apar si eu si colegu pe acolo

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ziulica buna si de la noi!

adriana, cum e Paula?

Oti, a mai facut Alex febra?

Diana, eu sper sa va puteti organiza cat de repede pentru o intalnire, pentru ca nu stiu de aici sa va spun cand ajungem in Zalau si in SM nu avem net. Asa ca voi putea doar sa va scriu de la mama cand ajungem la ea...sau sa trimit un mesaj adrianei sau biancai pe mobil(fetele, eu am nr. voastre de anul trecut, mai sunt valabile?) sa va spun cand plecam spre Zalau, probabil in momentul in care plecam...Nu stiu altfel cum sa facem si nu vom sta in Zalau tare mult, probabil 2-3 zile. Si eu abia astept, sper sa va vad pe cat mai multe!

, o zi faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Paula , incepe sa-si revina, dupa ce azi-noapte si in mare parte ziua de azi a plans aproape tot timpul si era asa de agitata
Maine mergem la Cluj la spitalul clinic de urgenta pentru copii, la dr. Ordeanu Calin. De maine sunt in medical toata saptamana. Daca va fi cazul il voi mai prelungi. Sper sa treaca rpd aceste 3 saptamani.

Mihaela, nr. meu de mobil este acelasi. Astept mesajul tau

Oti, sper ca si Alex sa fie mai bine

Bia, de zapacita ce am fost nici macar nu te-am intrebat cum e Matei . Eu sper ca mai bine

Stiti careva ceva despre acest dr. ??? Daca da, va rog sa scrieti ce anume stiti sau ati auzit . Mersi !!!

Mergi la inceput

Ia uitati ce super test de inteligenta ... dar dati sonorul mai tare ca se aude cam rau ..

http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=xtVXbBa7eFw&NR=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, ce mi-ai facut!
Ma bucur ca Paula e mai bine, asteptam vestile de la Cj.
Am sa iti trimit atunci tie mesaj, nu cred ca vom avea cartela de Ro, asa ca va fi scump sa sun....

Diana, am vizionat clipul, ce frumos...ce dor mi s-a facut de o nunta...superb!

Bia, oti, cum va sunt baietii?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput