Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Deci prietenu' din video nu e prietenu' meu , ca nu am prieteni tineri in varsta de 20-25 de ani .

O zi faina sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna !

Am ajuns de la Cluj. Dr. a zis ca e bine ca nu e deplasata si trebuie sa mergem luni , din nou, la un control si , probabil, o noua radiografie. Azi i-a schimbat bandajul si a mai taiat pe ici, pe colo ca era cam strans.

Cam atat ... deocamdata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Va servesc cu o cafea la pranz . Nu am mai dat de mult timp pe aici, m-am mutat intre timp....tocmai in statiune, sa am concediu zilnic . Nu am citit nimic din urma.
O zi frumoasa, numai bine si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miki, bine ai revenit. Sa inteleg ca stai permanent intr-o statiune turistica? Oauuuuuuuuuuuu. Super! Felicitari!Multam de cafea ii tare buna. Mmmmm!Miha ce sa zic? prietenul tau nu e nici al meu, da danseaza tare bine Insa cel mai slabut parca e mai rezistent Dulciuri

Mergi la inceput

Dada Oti, cel slabut pare mai tanar, si avand si kg mai putine...e mai jucaus . Haha, poate citeste cineva care ii cunoaste pe aici si apoi sa vezi povesti, da? Noa noi sa fim sanatosi si sa-i mai vedem dansand pe baieti!

Miki cu mare drag!

Biiiiia, hai zi-ne ce faceti!

adriana, bine ca Paula e bine....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Pe mine m-au sunat iar de undeva in legatura cu concursul sa merg sa-mi ridic premiul de 1000 de coroane, acuma nu stiu daca e vb de premiul ce zicea colega mea, sau altul...hahaha, o sa vad ca merg azi.

La noi e vreme buna in sfarsit, cu soare si s-a mai incalzit, asa ca am de gand sa colind putin cu Silvia prin Gradina Botanica, sa vedem lebedele pe mare si sa ne plimbam putin prin orasul vechi. Iau aparatul, fac si poze, ma duc sa ma relaxez. si ne auzim deseara!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Oti, ia uita-te bine, tu poate ii cunoasti pe dantausi, ca din cate stiu eu sunt din Simleu..si mirele e din Simleu

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare si de la mine,
pai ce faceti mai, dispar si io cateva zile si aud numa rele. sanatate la copii din suflet!
e cel mai rau pe pamant sa ai copilul bolnav.
Adriana, l-am avut pe fii-mio de 3 ori cu gips, o data la manuta si de doua ori la picioare. asa din senin
la mana ii era dislocata din umar si nu a fost in ghips , mai mult in atele, dar asa chinuit saracu de-mi venea sa mor ca abia mergea si cadea daca-l lasam singur , isi pierdea echilibru.
la picioare le fel , din cazaturi.
dupa al \doilea incident am devenit super-stresata, il caram numa in brate, of, of prin cate am trecut!

noi bine, foarte obositi dupa drum
cani la mamaie, raiu pe pamant, toate poftele, multam Domnului ca sunt bine.
noi singurei, dar zooooob de oboseala.

ieri am dat drumu la gaze si la centrala in casa...minune, casa e functionala.
de-as avea bani sa pun parchetul si scara ar fi super...dar asteptam, nu ne zoreste nimeni

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura
Oti, ia uita-te bine, tu poate ii cunoasti pe dantausi, ca din cate stiu eu sunt din Simleu..si mirele e din Simleu
Geaba ca daca is asa mici nu ii cunosc. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Dada Oti, cel slabut pare mai tanar, si avand si kg mai putine...e mai jucaus . Haha, poate citeste cineva care ii cunoaste pe aici si apoi sa vezi povesti, da? Noa noi sa fim sanatosi si sa-i mai vedem dansand pe baieti! Miki cu mare drag!Biiiiia, hai zi-ne ce faceti!adriana, bine ca Paula e bine....
nu m-ar mira....Dulciuri

Mergi la inceput