Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dragutelor

miha nu din cauza ta nu se vad pozele ci din cauza netului meu idiot
la noi e ziua indragostitilor
abia ne-am trezit si ne pregatim de iesirea in parculet
o zi faina si un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

doina apa era plata da am si fiert-o ca sa fiu mai sigura..sincer nu cred ca e de la apa ca ma gandesc ca vomita de atunci de cand io dadeam sau ma rog i urmat ore..dar ea spre dimineata vomita..nu stiu..chiar numai stiu...

Leano,baga la cap...
Apa plata nu se fierbe.Prin fierbere maresti cantitatea de minerale,care nu-i buna pentru rinichii lor mici.O incalzesti si atat.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mihooo bagai la cap dar altceva vreau sa te intreb..ce fac???????ca aici apa lor nu e buna..iar laptele il fac tot cu apa plata..bine ii fac ceai cu apa plata si ceaiul il fac cu lapte..pricepusi nu?
astept sfatul tau..pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

fuseram la doct de fapt il chemaram acasa..,cica e totul ok..ii facuram si echo si tot ok e..atunci de unde vomitatul?nici ei nu stiu
ma gandeam sa-i schimb laptele dar nu vrea doctora..ca zice ca s-a invatat deja pe asta..si daca nu ii placea il refuza pana acum..deja sunt 4 sapt de cand il bea..asteptam sa vedem ce o mai fi.
va pupp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Liana-scuze ca ma bag,dar in mintea mea, nu exista logica de ce laptele se face din ceaiul ala-dupa capul meu ,ar treb sa faci laptele cu apa fiarta(nu apa plata insa, asa poti elimina orice gand subsecundar)si apoi intre mese sau inainte sa ii dai ceai de colici,asa observi si dc ceaiul de colici si face efctul(la noi a mers cu sab simpelx-fiidn natural se lelimina,apoi mai stiam de bonisan-iarasi natural si apoi debridat-din cele cu rat ade succes cea mai inalta) si dc laptele e tolerat ok 100%-ce fel de lapte ii dai?Tinem pumnii sa nu mai aveti probleme,desi eu cred ca incepind cu max 6 sapt, toate vor intra in nomrla-pupici la grasunica dulce
Sper sa citesc vesti bune despre voi pe luni din romania.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Denisule, ce cauti tu la casnicute? ha? visezi?
drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

[quote]citat din mesajul lui maru

Denisule, ce cauti tu la casnicute? ha? visezi?
drum bun

Maru-pai nu dadu-i e tine si o urmaresc pe Liana demult, si cum nu mai scapa de mine,am scris si eu aici ca in rest nu ma bag animeni in seama-mersi,ti-am scris 2 vb pe meebo,pupici si ai grija de voi,tin pumnii pt luni, relax ca va fi bine

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

pai daca vorba de pumni atunci tinem si noi pumnii strasnipentru maru.
Denisam sincer nici eu nu am inteles dar am vazut ca-i prieste si i-am dat..lapte ii dau Aptamil pre de la milupa..si nu-ti mi cere fatooo atatea scuze..io ma bucur ca imi spuneti si ma invatati ca io la faza asta sunt proasta rau..si cum adica nu te baga nima in zama?pai io ce-s?ha?legat de apa nu stiu cum o fi pe la voi dar austriecii astia áu o apa urata rau..iar mie mie frica sa.i dau chiar daca o fierb..te pup si drum bun,,te asteptam luni aci la noi sa ne spui cum e acasa.
mihoooo pe unde draku umbli?hai sa vaz tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Denisa, bine ai venit la noi!!!Casnicute, necasnicute si tu si Maru si cine vrea sa vina la noi sunt binevenite!pupici din toata inima si de intampinare!!!
Liana , nu esti proasta fata, te inveti si tu ca si noi cand eram cu bebe mici.Orice lucru il face bebe ne sperie, si cand e ceva bine ne bucura, sa nu ta mai aud ca zici ca esti proastaeu nu inteleg un lucru: doctorii astia ori sunt dusi cu pluta, trebuie sa fie ceva antivomitiv, ceva un ceiut ...nu stiu, caci o cauza are...ea ragaie dupa ce o hranesti?da aerul afara din stomacel?
La noi a fost o ploaie aseara de ne-am speriat, mai avea nitel si ne lua acoperisul de pe casa vantul, iar ploaia a fost ...nu se vedea nimic afara de ploaie multa si fulgera, traznea...uffffffff ce frica mi-a fost...
Monica, cum a fost in parc?
Miha cum te mai simti? mai ametesti?dar Ca mai iei? cu ce il fixezi?sau il elimini in pipi?
Voi fetelor ce mai gatiti?ca eu nu mai stiu ce sa fac de papa...a venit fata acasa, mai are miercuri ce vine un examen si termina si ea sesiunea , nu mai stiu nici la pachet ce sa ii pun caci acum e cald, nici pentru noi ce sa mai fac...Adevarul e ca as cam lua o pauza macar de cateva zile sa ma aerisesc nitel...mi s-a cam pus...strchea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
am scris si eu aici ca in rest nu ma bag animeni in seama

Cu 2 pagini in urma ti-am urat bun venit la noi! Dar nu m-ai bagat in seama.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

doina apa era plata da am si fiert-o ca sa fiu mai sigura..sincer nu cred ca e de la apa ca ma gandesc ca vomita de atunci de cand io dadeam sau ma rog i urmat ore..dar ea spre dimineata vomita..nu stiu..chiar numai stiu...

Leano,baga la cap...
Apa plata nu se fierbe.Prin fierbere maresti cantitatea de minerale,care nu-i buna pentru rinichii lor mici.O incalzesti si atat.

mihooo bagai la cap dar altceva vreau sa te intreb..ce fac???????ca aici apa lor nu e buna..iar laptele il fac tot cu apa plata..bine ii fac ceai cu apa plata si ceaiul il fac cu lapte..pricepusi nu?
astept sfatul tau..pup

Cam prea alambicat pentru mine modul tau de a prepara laptele.

Intreb si eu ca si Denisa de ce nu le faci separat? Ceaiul cu treaba lui si laptele cu a lu' ta-so?

Oricare ar fi explicatia,poti folosi apa de la robinet pe care o fierbi muuuult si bine sau apa plata cu continut scazut de sodiu pe care o poti fierbe.Putin!

Miha si comorile

Mergi la inceput