Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragelor-multumesc tuturor de bun-venit,scuze dc nu am observat,dar nu vreti sa stiti cum e sa treb sa ii pui unui pui mic de nici 2 ani tubulete in urechi cu 2 zile inainte sa decolezi,apoi sa faci 5 valize si sa te rogi sa ajungi cu bine in Ro cand ai 2 comori sub 4 ani care depind de tine si ai de zburat vreo 12-13h,nu mi baga aasti aodata cursa aia directa-cred insa ca vine din urma repede chestia aia cu teleportatul si mai avansam si noi
Va pup,in 15 min pelc d ela job si bagaje,gatit,spalat si kids scrie pe mine-We minunat sa aveti
Multumesc ca m-ati ascultat

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Denisa, te asteptam cu drag in Ro.Sa ajungeti cu bine acasa si sa ne scrii din Ro.Asteptam vesti de la tine!Pupa de la noi bibicutii!
Miha, nu mi-ai raspuns: ai luat Ca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Miha, nu mi-ai raspuns: ai luat Ca?

Scuze...am omis...de la Ca mi se trage.

Da,am inceput sa iau Ca de DoperHertz(sau ceva de genul,cica e cel mai bun),ultrastrong de 750 mg cu vitamina D3!

Mai sunt ametita cateodata,dar asta e de la felul meu de-a fi. In rest,e bine.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Denisa,drum bun si usurel.Sa ne auzim cu bine din Romanica.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dragele mele dragi, multumesc de bun venit!
Denisa e obosita tare si de aia zice ca nu o bagam in seama!

sa nu radeti, dar duminica la pranz vin ai mei in Canada, nu i-am vazut de 3 ani jumate/ Ne e dor de ei, vor sta 3 luni, dar teama mare e ca nu se vor obisnui sa fie doar observatori....ori ca nu se vor acomoda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

duamnelor vad ca avem forte noi si ma bucur...
bey io-s ca o curca beata...nu mai pot de picioare...scriu da sa nu ma ziceti cuscra-mii ca ma bate da?
alex are o gagica(bine hai o fosta ca pleca de la el de la scoala) dar azi fiindca fuse ziua indragostitilor ne-am intalnit cu ea si cu ai ei in parc si acolo ce-or fii vorbit ei ca pana la urma am plecat de-acolo dupa vreo 2 ore eram la un super club cu piscine(apa era incalzite dar eu stau cu inima cat un purice sa nu o apuce iar pe d-ra mea...stiti voi ce) apoi ne-am despartit de oamenii astia si dupa ce-am facut ceva cumparaturi m-a invitat bronzatul in oras sa luam masa in varianta 2+2 apoi la un fel de cofetarie si in sfarsit acasa...sunt moarta de picioare si abia astept sa adoarma astia mici...sa pot sta linistita...
maine...inca nu stim pe unde umblam...
pupici tuturor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

are we there yet.......imi place tare mult ce scrie la id la maru we never know , Denisa si Maru bun venit la sexoase, Denisa zbor bun spre casa sa ai, Maru zbor bun parintilor tai spre casa ta .

Haideti la cafea :

fetelor aici popoare germanice, vai mama lor, asa se face laptele la nou nascuti si nu te lasa sa ii dai deloc apa si nici ceai separat ci cu lapte, ati inteles ceva? am auzit foarte multe cazuri la prietene cu bebei carora asa le-a sugerat pediatrul sa faca, cine asculta de el!!

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai la cafa ca o facui acu si e bunaaa..tareee si neagraa

doina ragaie ca o tin pe umar dupa ce mananca.
mihooo
claudia vad ca tu intelegi cum sunt astia pe-aci
maru de ce sa radem muma?le uram bun venit si sa se acomodeze bine..pupici.
Denisam te asteptam.
Danelutzoooo pe unde umbli?tot pe-aci?
monicoooo curca beata curca beata da fuserati 2 plus 2va puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Liano wrong !! nu-i inteleg da'i cunosc .
Gata pranzul feteleeeeeeeee?????
eu am sarme

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Helau!

De care sarme Banatanco? D-alea ghimpate?

Monule,sa va fie de bine plimbareala,da stiu ca umblati nu va-ncurcati.

Chiar asa...cuscra mea pe unde umbla? In afara de bucatarie,ca acolo am vazut-o.

Leano,nu stiu daca o vreau neagra,dar tare sigur. Sa traiesti!

Maru,tare emotionata tre sa fii. Sa dea DD sa ajunga cu bine si sa va bucurati de revedere.
Imi place la tine pe blog.

Miha si comorile

Mergi la inceput