Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA si eu cred ca ai fost calma...eu maturam cu ea pe jos si chemam si toata conducerea spitalului/clinicii ce era...ce nenorocita...bai,eu nu inteleg cum poate cineva sa vorbeasca asa si sa se poarte asa...mai ales ca era vorba de un copil...sper sa aveti rezultate buna de la analizele care le mai faceti

LIANA,eu zic ca trebuie sa mergi la doctor,sa vezi care e treaba,ca totusi una e sa regurciteze si una sa vomite asa...vorba Monicutzei,poate trebuie schimbat laptele...poate e alergica la ceva....sa auzim de bine

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Liana numai bine va doresc, vezi ce faci pe acolo, poti sa-i iei si la bataie daca vrei, daca iti solicita prea mult neuronu austriecii? deci clar trebuie vazuta cauza vomitatului micutzei si ti-am spus trebuie gasita formula de lapte potrivita ca de aia is zeci de ele ce fras, nu te lasa si ai grija si de tine cu sanatatea .
Monica bun tortu.
Daneluta cum e Isabella? Miha cum te simti? in afara de faptul ca esti suparata, offfffffffff.
Nu am citit tot ce ati scris,am ramas in urma cu treburili casnice din cauza de servici , asa ca am o tona de facut,va tzuc pe toate.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana,dar acolo nu ai un doctor care se ocupa de Catalina?el ar trebui sa stie ce lapte praf sa ii dai.
Miha, eu dadeam cu aia de toti peretii, astfel de asistente nu au ce cauta in sanatate
La noi fetelor a inceput ploaie si vant, sper sa nu fie vijelie...
Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La noi ploua de rupe,s-a intunecat afara de zici ca a venit noaptea...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Poze noi

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

si la tm a fost vai si amar azi-noapte si la noi a fost azi noapte vijelie, mi-a distrus florile de la terasa acu e un vant de te ia pe sus ce fras mai vine, trageti obloanele ca vine bau-bau

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mihooo...nu pot sa vad pozele...imi incarca asa greu netul
poate maine pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

helau lumeeeeeeeee, nobody around

ups scuze

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Helau!

Claudia,halba aia e plina cu rachiu?

Monule,habar n-am de ce nu se deschid pozele. Le las tot acolo,nu le mut,daca ai sa vrei sa le vezi...

Restul lumii?

Miha si comorile

Mergi la inceput

io am vazut desenele pe asfalt , Miha io zic ca e socata sau o trandafirata,voi ce ziceti , ce va coafeaza pe voi ca la voi e cald,la noi e vai si amar ce vreme

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput