Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
am revenit...si uite va servesc o pufoasa in forma de briosa...ati inteles ceva? nici eu da ies tare bune...
Poftiti
vi le las pe masuta si poftiti si-o cafeluta 

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
gabitz78 spune:
hmmmm...ce de bunatati aici!
salve tuturor.ma mai tineti minte?
am vazut ca s-a suparat danelutza si am zis sa ies de dupa canapea sa mai zic 2 vorbe.![]()
noi suntem relativ bine...cresc copchii...nu prea am noutati deosebite de semnalat.dar....sunt cu ochii pe voi!![]()
va pup dulce
.
CRISMIR spune:
LIANA
si ma bucur ca aud vesti mai bune cu pitica ta frumoasa
MONICUTZA mersi frumos de briosa
..da baga mama si reteta![]()
AIDA ,cum sa ne suparam ,ne place ca bagi ochiul si pe la noi![]()
...zi mai multe despre burtica,cum te simti?
DENISA,ce fain ca pleci spre romanica
,drum bun si distractie faina!!!...si sanatate puiului mic,sa nu mai aiba probleme cu urechiusele
si sanatate la toate!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Liana30 spune:
neatza ca noi acu e treziram..noapte de cosmar..
stiti voi ca io nu poci sa ma bucur de nimik,.,ca hop apare iar ceva
i-am dat apitza intr.o juma de ora a facut kakutza,,oauu ce m-am bucurat...apoi toata noaptea a fost agitata spre dimineata imi vomita din nou..nu rau ca data trecuta dar tot vomita..sa fie de la apa???sa fie de la ce?????offfffff..mama ei de viata!!!!!!!
va puppp ma duc sa stau cu ea ca e matzaita..
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
doinabita spune:
Buna fetelor!
Liana, apa a fost plata? sa nu aiba ceva apa sau este Catalina mai sensibila.Eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau caci ai mei sunt mari si pe vremea aia foloseam altele, produsele astea care au iesit acum mie imi sunt necunoscute.

Voi ce faceti? eu am pus o tocanita la foc si masina sa spele.E o cladura......

O cafea serviti? 

Liana30 spune:
doina apa era plata da am si fiert-o ca sa fiu mai sigura..sincer nu cred ca e de la apa ca ma gandesc ca vomita de atunci de cand io dadeam sau ma rog i urmat ore..dar ea spre dimineata vomita..nu stiu..chiar numai stiu...
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu abia acum imi beau cafeaua! Am sterpelit si o pufoasa de la Monu...![]()
Aida,Denisa...bine ati venit pe la nooi! 
Leano,nu vomita de la apa bre.Apa o bea si o pisa.
Poate nu a fost voma,ci o simpla regurgitatie,care e perfect normala.
E posibil sa-i mai vina laptele inapoi de la colici.Neavand sfincterul stomacului f bine dezvoltat,in momentul in care apar crampele,el se deschide si laptele vine inapoi.
Hai nu te speria,ca mai aveti putin si scapati si de asta. 
Dimineata am fost sa facem exudatele la copii.Si am dat acolo la laborator peste o dobitoaca,de-mi venea sa matur cu ea pe jos.
Robert a facut iar circ,dar care copil merge la analize de buna voie si cu zambetul pe buze? Eu incercam sa-i explic si sa-l fac sa deschida gura,iar aia statea in spatele meu si batea din picior,la propriu.
Si la un moment dat a inceput sa tipe la el : "hai ma copile deschide gura,crezi ca am timp sa stau sa ma uit la tine?"
Ii spun vacii sa nu tipe la el,ca astfel nu va deschide gura in veci...Mey...si cand mi se repede o data in el...il apuca de falci si ii baga cu forta batul ala pe gat...
Robert s-a suparat si mai tare si chiar a inceput sa planga pe bune..."Hai iesi afara,sa nu te mai vad"...
I-am zis io vreo 2,dar nu atat cat mi-a trecut prin cap.
Mey...nu am pretentii sa mi-l gadile la oo,dar nici sa te porti in halul asta.E un copil,in pana mea! 
Pe bune,is eu dusa cu capul? Is mai closca si mai cioara decat ar trebui sa fiu?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 doina apa era plata da am si fiert-o ca sa fiu mai sigura..sincer nu cred ca e de la apa ca ma gandesc ca vomita de atunci de cand io dadeam sau ma rog i urmat ore..dar ea spre dimineata vomita..nu stiu..chiar numai stiu... |
Leano,baga la cap...
Apa plata nu se fierbe.Prin fierbere maresti cantitatea de minerale,care nu-i buna pentru rinichii lor mici.O incalzesti si atat.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Liana30 spune:
mihoo bagai la cap..e vomitat fata stiu ce spun..
legat de vaca aia..io o bateam de ii suna apa in cap![]()
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
of Liano
...nu a vomitat de la apa...dar nenea dotolu' ce zice?
stii cine a mai avut asa...parca aissa din rahova...ea nu prea mai intra pe forum...dar ai putea sa-i scrii un pm...stiu ca a trebuit schimbat tipul de lapte ii dadea unul fff scump special antivomitatura ![]()
miho, eu cred ca saream la gatul ei...asa ca ai fost super calma...
ma bucur ca v-au placut briosele, pupici si ma duc sa pregatesc piticimea sa iesim pe-afara
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post