Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 8
Ana68 spune:
andanii,care e baiul?Zi-le aici,poate punem umarul si ajutam cu ceva...
Laura,sanatate maxima Maiei
...trec ele bubitele alea!Cum e sotul tau?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Liana30 spune:
Aiduleeeeeeee La multi aniiiiiiiiii!!!!te iubim!!!
hai la tort ca-ti da bubulina mea
http://family.webshots.com/photo/2748240840092889788cRDjOT
La multi ani tuturor copiilor!!!!
deya muma nu trebe sa te invete ai tai..tu trebe sa te intaresti singura..hai capu sus si inainteeeee..restu da-le la kur!!te pup
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
geta_florina spune:
bey Liana trimite-mi si mie o felie din tortul ala .. 
frumoasa papusa ai ... 
Deya draga nu te mai zbate atata, lasa ca razbesti tu si examenele astea, bafta sa ai. cand ai restanta aia din anul I? tin pumnii. 
Silva ti-am vazut si pozele de la iarba verde, mama ce fain e pe acolo. tare mi-a placut raul ala. te 
Andanii te putem ajuta cu ceva? hai nu mai fii necajita. 
Dana stirista ce mai faci?
Ana m-am uitat la niste poze cu Luana si vreau sa-ti spun ca ai asa o fata frumoasa si finuta ... ca o zana micuta. sa-ti traiasca!
va las, merg sa mai muncesc ceva, ca vad ca stau degeaba pe aici, sarbatorita zilei nu se indura sa dea o felie de tort ![]()
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
danitin spune:
Io recunosc sincer, am citit in zig zag, sper sa nu gafez ceva ... n-am chef de nimic, criza e nasoala rau si nu da innapoi. Am facut programare la dr pe vineri dupa amiaza, ca mai devreme mi-a fost frica. In rest, ce sa zic, Lori rosu in gat si e pe antibiotic, e frig in casa si n-am chef de nimic. Trec si astea, ce sa facem ....
Delphinas spune:
Aida
La Multi Ani mamica frumoasa!!! 
Sa fii sanatoasa, bb sanatos si tot ce iti doresti tu.

pt tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
silvana75 spune:
La multi ani Aida draga! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, numai bucurii si impliniri 

La multi ani tuturor copiilor!
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Ana68 spune:
Bay Liano...da si la mine tortoletz d-ala,ca altfel o halesc pe capsunica de fi-ta...yummy!![]()
Pup scumpica!
Cum stati cu colicile?
Getuto...saru-mana!
Cum scriam:s-ar potrivi manusa ,la discutii intre fete,cu Deya
...cam ca ea e si Luana!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
adablackcat spune:
La multi ani Aida!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica-elizabet spune:
La multi ani! Aida

si tuturor copilashilor vostri si din intreaga lume 
multa sanatate si numai bine tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post