Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata,

AIDA,LA MULTI ANI!

Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume,o zi de sarbatoare deosebita,sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!Te pup si te imbratisez cu mare drag!

Puradeilor,de ziua lor, "La Multi Ani!".Sa ne traiasca sanatosi si mintosi...!!!!

Va pupa mandea...Sa aveti o saptamana minunata si o zi cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Revin pt a-i ura si eu Aidei "LA MULTI ANI!", fie ca toate visele tale sa devina realitate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

LA MULTI ANI Aida!, sa-ti dea Domnul sanatate si numai zile fericite de acum inainte!
te pup
www.funonline.ro/felicitare_14709_Felicitari_cu_Flori.html" target="_blank">pentru tine

LA MULTI ANI! pentru toti copiii nostri, sa fie sanatosi si fericiti!

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

LA MULTI ANI AIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Aidule LA MULTI ANI !!!! SANATATE SI NOROC

restul fetelor ..... multumesc ca v-ati gandit la mine ....
azi sunt pe aici dar .... nu-s prea bine .... asta este ... si va trece cu siguranta

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

La multi ani, AIDA, sa ai parte doar de bucurii si de o viata frumoasa!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

LA MULTI ANI, AIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani om cu ochii calzi si blanzi.Sa iti calauzeasca Doamne Doamne pasi sa ai parte de tot ce iti doresti si sa fii sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani si pentru pruncii vostrii!Va pup in grup

Mergi la inceput