Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 6
silvana75 spune:
ioiiii Vicki
superrrrrr ii ador
Ando, pai deaia ziceam, am fost pe acolo si stiu cum e, m-ai innebunit cu coastele alea 
Monica, superba Ziana, e dulce foc, mi-ai facut ziua cu rasu ei 
Aida, daca ramane 9 iunie e super ca ne vom muta la 1 iulie si mamanu va fi aici sa ma ajute.
Deya, nasoala treaba, pune-te pe invatat, tin pumnii sa fie ok 
Liana, vazut in sfarsit pozele, sa va traiasca printesa, dulce foc 
Pup fetele, ma duc sa pregatesc micu dejun
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
vickip spune:
si www.panoramio.com/photo/22794373" target="_blank"> aici mai sunt ceva poze de la concert (gasite pe net) ....
gonghy spune:
Sara buna.
Ca tot a-ti intrebat ce mai face Maya cu bubitzele...ei bine o-r inceput sa dispara si unde erau mai pronuntate cand dadeai cu mana zici ca avea gris pe ea is pe uscate....astazi a venit socru si sora soacra-mi la masa la noi apoi am fost si pana la sor'mea ca vineri fu ziua ei si nu am putut ajunge stiti motivul....oooooffffff si cand sa plecam de la sor'mea bag plasa in spate,geanta si ce naiba mai aveam si inchid usa la masina si odata aud pe bubu mea cum tipa.....

Doamne Dumnezeule ca am zis ca-mi trag un par in gura de idioata ce sunt....nu am vazut unde statea cu manuta si i-am prins degetutele in usa....mai asa o plans de tare da si io si ea....ooooffffff ca mi-as crapa capu' si in momentul asta,unde dracu m-am uitat nu stiu dar numa nu la manuta ei....acum e putin vinetica la 2 degetele dar sunt intregi.
Mis finish....nu mai pot noroc ca,Clau nu o zis nimic o venit numa de o pupat fata si cauta sa-i distraga atentia,ca poate ne certam ca prostii in strada la Chisoda.
Merg sa dau un cap de pereti poate imi revin.
Noapte buna la toata lumea!
Aaaa si pana mai am totusi juma de neuron cat de cat nestafidit sa va arat si voua castigatorul de la Britains Got Talent 2009
Am uschit-o ca gasii un loc de dat cu capu'

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
viki, maine revin cu intrebari suplimentare 
laura, se intampla. bine ca-i oke acuma. pup sa treaca 
gagix, smuah-smuah, sa aveti somn usor si vise colorate 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
silvana75 spune:
na ca m-ati momit acu si am mai pus o tura de poze facute azi la o plimbare
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
adi_adi spune:
am facut cafea pt toata lumea......

Azi e intai iunie, deci"La multi ani!" tuturor copiilor, sa ne traiasca si sa ne aduca multe bucurii

Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Azi e o zi speciala...
Aida, draga mea, de ziua ta,
Iti doresc seninatate, ani frumosi, prieteni, zambet, iubire, momente unice, ce viata sa le transforme in amintiri ce nu se uita niciodata.
Multi Ani cu bucurie!
Iar pentru pruncii nostri, sa ne traiasca, sanatosi, fericiti, zambind mereu, alaturi de toti copii lumii!
Dragi copilasi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
O puteti felicita pe Haiduka noastra si aici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories