Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 5
deya spune:
Nu m-am zburlit da ma enerveaza chestiile copiate adica o zis si el dupa mine putea sa zica primu
vaiiii ce rau imi pare bla bla
in fine.....acu am de invatat las indragostelile la o parte.
Mai ce prostie am si eu o restanta una singura din motive de sanatate s e din anul I si daca nu o iau repet anul.....nu poti trece din anul II in anul III cu restante din anul I.....

ce ma fac?
am un morcov de nu incape aici in pagina.
Va salut in grup ca Anda si vin mai incolo
Liana30 spune:
deya mai lasale incolo de probleme..numai pune si tu tot la sufletzel,,pune mana si invata sa iei restanta ..baftaaaa te pup..
va pup pe toatee
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
deya spune:
Da da Liana sa stii ca m-am gandit eu ca prea multa importanta acord la tot
dc nu m-au invatat ai mei parinti sa fiu mai tare nu stiu?
Te pup nu tragi un pui de somn daca azi noapte tot nu ai dormit?
vickip spune:
In sfarsit apuc si eu sa scriu un pic mai mult!
Aida felicitari pt masinuta! S-o stapaniti sanatosi si multi, multi km fara probleme!
Monica m-ai dat gata cu Ziana, e asa de dulce si de frumusica ....

Anda] chiar te-ai lasat de fumat?
Si acum sa va pove aventurile mele de sapt asta:
--sambata trecuta dupa iesirea de la cheveres am fost la o nunta ==> duminica toata ziua am fost buimaca
--luni abia, abia am reusit sa imi revin un pic, si am avut o tona de lucru
--marti am fost aici:
a fost bestial....as mai merge oricand
==> dupa concert am ajuns miercuri dim la 5 acasa
==> si miercuri am fost toata ziua buimaca
--joi si vineri am avut de lucru de mi-au sarit capacele.
ieri planul era sa apuc sa ma dau si eu un pic pe net dupa-masa, dar si-a luat mama-mea combina frigorifica si a trebuit sa mergem sa o ajutam un pic.
--asera am fost la un concert al unei trupe din care fac parte 2 colegi de sevici ce se cheama "weekend band" intr-o bomba de club undeva in balcescu.
Cam asta a fost sapt mea....
Va
pe toate!
Ana68 spune:
May gagicele....trec si io rapid pe acilea sa va tzocai si sa va urez duminica faina,cat o mai ramas din ea....!

![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vickip --marti am fost aici: a fost bestial....as mai merge oricand |
NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!
Vreau intalnire dedicata cu tine, pe teme asta! WOWWW!
noi in primavara vroiam la Budapesta da' s-au dat din toamna deja biletele.
...pfuai, exceptional Vikule! bravos!!
si vreau poze...adica iti dai seama...

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
geta_florina spune:
wow Vicki you made my day!
super de super ...
of, ce-am mai fi mers si noi ... poate alta data ![]()
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
deya spune:

Unde ziceati ca ii palnia aia de bagat germana in cap?Daca o gasiti dati un buzz pe mess

anda spune:
da-o nabii de germana...si de dieta 
nah dieta!!!!
mama ei de viata
...da pina cind??!!
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
vickip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mariaa
NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau intalnire dedicata cu tine, pe teme asta! WOWWW! noi in primavara vroiam la Budapesta da' s-au dat din toamna deja biletele. ...pfuai, exceptional Vikule! bravos!! si vreau poze...adica iti dai seama... ![]() _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ![]() |
din pacate poze nu am
dar poti sa vezi www.katehizis.com/pictures/acdc2009.php?id=83" target="_blank"> aici ceva poze si daca cauti pe youtube o sa gasesti mai multe filmulete.
si www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=120907" target="_blank"> aici poti sa vezi playlist-ul de la concert.
PS: daca vrei am albumul black ice in format mp3