Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Aiduka...draga...La multi ani !...si de la mine,...daca tot au fost rusaliile catolice si reformate...as dori sa se coboare peste tine "duhul sfant"...caruia ii mai spune si "mangaietorul"...si sa te binecuvanteze macar cu trei din cele 7 daruri :iubire, pace, si bucurie...astfel incat sa simti imbratisarea lui D-zeu...si simtzind starea respectiva...sa o simtzi pe Emma cu tine...si in tine!

mihi

ps..va pup pe toate...americanu e la mama ...eu nu ma simt prea bine...da nu ne da D-zeu mai mult decat putem duce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh , ziua buna dragelor ... si io dupa o zi nebuna nebuna in care toti au tras de mine efectiv ... va multumesc mult pentru urari si vin sa va cinstesc cu o www.agenda.ro/pictures/pizza_mare_b.jpeg" target="_blank">pizza si o www.romenkem.ro/images/inghetata.jpg" target="_blank">inghetata virtuale din pacate doar. Va si fug sa ma intind ca incep toate sa ma doara.

Azi e si ziua copiilor si vin aici sa le urez si eu si un an perfect si plin de impliniri ...

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vichi...m-am ras de m-am spart...nu m-am abtinut sa nu las si-un comment...bestial!

Aidule...multam' de inghe'...io prefer ordinea asta:inghe si p-orma pizza...hehehehehe

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

in ce ordine vrei tu

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim de tratatie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

multumim de tratatie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

... sa va fie de bine

Hello! Dar pe unde umblati ? Hm! Cred ca stiu! Va uitati pe HBO la premiera aia indiana

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Multumim Aida
Off ca nu mai stiu ce sa cred secretarele alea de la scoala sunt niste...(Silvana no offence ca stiu ca si tu ai fost,chiar nu le stii pe descreieratele astea de la Vest la Litere?)Buey frate nu pot sa intru ca tipa directnici nu am scos un cuvant ifjioejfijfeiufdfjedifjeio ma dor urechile mai ca imi vine sa plang.
Si cica totusi pot sa trec daca am creditele,da ele nu au timp sa imi explice daca ma mai duc odata ma si bat.Si faza cea mai tare cica daca iti aranjezi cu ele iti trec cucoanele onota in catalog ca deh catalogul e la elebuey da nush cine trage sforile......
Da barem sa nu mai tipe la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, saru' mana de tratatie la multi ani inca odata si tot ce-ti doresti, te tzuc
Deya, imi pare rau, cunosc astfel de secretare, din pacate in rest da-mi voie sa ma abtin
Vicki, si io am ras de numa, tare haios scris

ma duc la teme cu fiu-miu, mai avem 2 saptamani de scoala

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Aida la multi ani. Felicitari pentru baietel si pentru masinuta. Ingerii sa-ti picure pace in suflet.

Am fost ieri in Timisoara, cu inca doua mamici din Arad si trupetii din dotare ( in total 7 bucati). Pana la urma am vizitat gradina zoo. A fost o zi superba, ne-am distrat de minune si noi si copii. Au fost super incantati de calatoria cu trenul si apoi cu tramvaiul prin Timisoara.

Maria multumesc din suflet pentru informatii

O saptamana frumoasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata fetele
poftiti la cafea

am dat destula?

Aida mmmm, ce tratatie buna, merci, eu am servit doar pizza, de la inghetata m-am abtinut ca inca ma doare gatul.
stii ca te-am visat azi-noapte? cica eram la tine in curte cu Alex si ne jucam cu o catelusa ....
Deya offf, am avut si eu parte de asemenea secretare in facultate, numai ca pe mine ma cam durea undeva de strigatele lor. si nu poti sa intrebi pe altcineva cum e cu examenul ala? vreun asistent, ceva?
Doris esti ok? sper ca ti-au mai trecut toate cele ..
Dana sanatate tie si spiridusului.

va pe toate,
sa aveti o zi buna, in ciuda vremii de afara

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput