Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
Multumesc Johanna!Am gasit multe carti interesante acolo. Mie imi place mult sa citesc. Sa am timp doar.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Camy, sa descarci si "Lumina vietii de dincolo", la pagina 60, este vorba despre intalnirea copiilor cu ingerii pazitori.
Copilul spune ca era frumos, era lumina si se stia iubit de ingerii d elumina, dar l-au fortat sa se intoarca.
Alma a facut de doua ori stop respirator in primele doua zile. Poate ca stia unde se duce, si isi dorea sa plece. Viata ei pe pamant a fost durere.
Este drumul pe care imi doresc sa merg. Sa inteleg si sa accept ca pt ea este mai bine asa. Ca asa a ales. Si ca oricat doare, nu am decat sa accept si sa inteleg.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mihacarm2002 spune:
camy, cum te mai simti (nu spiritual) Ai mai simtit dureri, crampe? Nu o sa te superi daca voi cauta sa vad daca nu te-ai inscris la odisee si te voi urmari din umbra, nu?
Zilele trecute am reusit sa ma intalnesc cu o prietena ce acum 2 ani a pierdut o fetita la 20 sapt de sarcina. Acum are o fetita de 5 luni. Mi-am amintit de tine, desi poate nu se compara, si am intrebat-o daca se mai gandeste la acea fetita. Am stiut raspunsul inainte de a termina intrebarea, era radia de fericire si nimic nu o putea intrista. Perioada de sarcina a fost f grea, a stat numai in pat, s-a simtit rau, dar acum a uitat totul. Din ce povestea fetita a fost mereu cuminte atat cat poate fi un bebelus.
Da, inteleg ce vrei sa spui cand iti doresti sa ai un copil care sa te solicite. Sa fie bebe sanatos ca sigur te va solicita.
Si mie cand mi se ura sa am un copil cuminte, ziceam: nici prea cuminte sa nu ma plictisesc.
vias spune:
am descarcat crtile...inca nu am reusit sa citesc..ma tot invart in casa...
Multumesc mult
Ma simt bine..dar as fi si mai bine daca Flavius ar face un mic efort si mi-ae da vreun semn...dar nu vrea
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
azi ingerasul meu ar fi facut 11 luni...
ce-o sa ma fac eu luna viitoare?
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Caprioara spune:
Camy, ma gandesc la tine si te imbratisez virtual . Uite o si o pentru Darius. Cred ca acum este fericit acolo sus, vazand cum creste samburelul din burtica ta .
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
maitreyi spune:
-------
Ana-Maria de bebelakis Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
vias spune:
Va multumesc mult fetelor!
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
cred eu ca e din ce in ce mai greu pt ca la odiseea lui Darius..zilnic scriu unui copilas la Multi ani....si stiu ca se apropie nemiloasa zi de 15 iulie cand l-am adus pe lume...fara sa vreau ma gandesc zilnic ce-o sa fac anul asta..si la anul...si in toti anii care vor venii..in fiecare 15 iulie..la 14:48 cand Darius a venit pe lume...
Cred ca deasta imi e greu...apoi fiecare zi are cate o semnificatie pt mine...pe 16 iulie am stat cu el toata ziua, pe 17 am aflat ca-i bolnav, ca o sa moara..pe 18 a fostr transf la Tg Mures...atunci a facut si 2 stopuri cardiace si comotie cerebrala..pe 19 iulie l-am botezat in spital...eu i-am fost nasa.. pe 20 iulie il rugam sa miste si eu si Cristi..a venit si mama la Tg Mures si la vazut...si eu si Cris am inceput sa plangem si-l rugam sa miste...si a miscat.. pe 21 iulie intra in prima operatie..pe 22 iulie intra in coma.. si tot asa pana pe 16 august..cand mi-au spus sa merg la el sa-mi iau ramas bun ca moare...
tin minte fiecare zi, fiecare ora, fiecare gest...
si pe toate o sa le retraiesc...
Azi am o zi a naibii de proasta...
..din cauza ca stiu ce ma asteapta... si mi-e frica...
Cris a zis ca pe 15 iulie la 14:48 suntem la el la cimitir cu multe flori frumoase si cu multe lumanari...
..ca daca tort nu se poate...nu se poate...
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE