Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of, Camy, cat de trist e mesajul tau, cata tristete in suflet si parca tot mai mare e La fel cum scrie si Moni de Alma, cu cat trece timpul, mai rau doare despartirea .
Insa de cate ori iti vad semnatura, parca simt legatura dintre tine si Darius, cum a avut el parca grija sa fie totul bine

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Camy, stii ce e rau in Romania? Ca nu se accepta ca o mama de inger are nevoie de anumite manifestari ca sa ii fie mai usor... NU SA UITE, ci sa TRAIASCA cu amintirea ingerasului. Nu stim, si cand incercam sa facem ceva, cei din jur ne iau in ras.
Fa ce crezi tu ca te face sa te simti mai bine. Nu spun ca asta e reteta, dar la mine unele lucruri au functionat.
Nu stiu daca ai mai citit ce am scris eu la subiectl pt Alma, dar cel mai des scriu tot la clubul scutecelor.
Am in casa un loc pt Alma, cu poza ei. Ii pun flori, am primit un pomisor micut, ingerasi, iconita, a primit de la fetele de la club cadouri. Fac ceva pt ea, chiar daca "EA" e doar o poza, si o amintire. NU VREAU sa o uit, ci sa TRAIESC in lipsa ei.
Eu daruiesc in fiecare luna ceva specific de fetite (roz, rochite, jucarii) altor fetite. E ca si cum i le-as darui ei, daca ea nu mai este, le daruisc altor fetite.
Am facut un rondou de flori, am pus un ingeras, o inimioara, o ratusca (pt ca trebuia sa fie un ghiocel DC), si lumanari parfumate. Am inteles ca nu e nevoie sa merg la cimitir, sa fac mereu depresia de dupa, ca sa fiu cu ea. Ca oricum nu-i acolo. Chiar daca acolo am dus-o. Dar Alex merge regulat, ii duce flori si jucarii la mormant.
Sora mea este in Franta, a intrebat si a vorbit si ea cu mame de ingeri. Dincolo e un fel de "cult" al mamelor de ingeri. E ok sa duci jucarii, sa legi baloane la cruce, sa organizezi ziua de nastere a ingerasului, chiar cu tort si petrecere cu alti copii. E ok ORICE o face pe mama de inger sa simta ca face pt copilasul plecat la cer.
Durerea nu trece cu toate acestea, dar nu te inabusi in ea, incercand sa o negi, sa o ascunzi, luptandu-te sa uiti. Eu nu vreau sa uit, nu vreau sa imi treaca, eu vreau doar sa pot trai cu ea.
Camy, sunt mereu cu gadul alaturi de tine, stii doar, si mereu intru sa citesc sa vad ce mai faci.
Daca noi nu ne intelegem unele pe altele, si nu ne suntem alaturi, atunci cine ne poate intelege mai bine?
Te imbratisez!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

As dori sa ii trimit lui Darius ceva de ziua lui, imi dai voie te rog?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

As dori sa ii trimit lui Darius ceva de ziua lui, imi dai voie te rog?

sigur draga mea...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Camy, tu ai intrat la paginile Almei? Oare te-am intrebat daca vrei si tu pt Darius sa aiba pagina? Ai in casa un colt in memoria lui? Nu te-ar ajuta? Sa stii ca nu e sinistru sa ai poza lui si un mic altar pt el, cum credeam eu la inceput, si nici absurd cum ar crede unii. Am vazut pe net la multe pagini dedicate ingerasilor ca parintii au un colt pt copilul lor, si pe mine una m-a ajutat.
Te rog da-mi adresa ta pe PM si saptamana viitoare am sa caut ceva pt Darius, si daca vrei sa ii creezi un coltisor al lui, poti pune acolo pt el. Va fi o bucurie si din partea mea sa pot face ceva real pt tine, daca pt sufletel tau ajuta.

Mergi la inceput

Citat:

Camy, tu ai intrat la paginile Almei? Oare te-am intrebat daca vrei si tu pt Darius sa aiba pagina? Ai in casa un colt in memoria lui? Nu te-ar ajuta? Sa stii ca nu e sinistru sa ai poza lui si un mic altar pt el, cum credeam eu la inceput, si nici absurd cum ar crede unii. Am vazut pe net la multe pagini dedicate ingerasilor ca parintii au un colt pt copilul lor, si pe mine una m-a ajutat.
Te rog da-mi adresa ta pe PM si saptamana viitoare am sa caut ceva pt Darius, si daca vrei sa ii creezi un coltisor al lui, poti pune acolo pt el. Va fi o bucurie si din partea mea sa pot face ceva real pt tine, daca pt sufletel tau ajuta.

Darius are locul lui acasa la noi..plus ca fotografiile cu el sunt toate inramate si puse in fiecare camera...chiar si in bucatarie...asa simt ca este prezent mereu..
Nu as putea sa-i duc tort niciodata..dar si eu dau la copilasi cate ceva...dau la fel si la batrani...
Ai PM!
Si multumesc mult!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

de fiecare data cand intru si va citesc ma apuca plansul.......cred ca deja s-au obisnuit colegele cu mine. sau sper....n-am cuvinte sa va incurajez, sa va alin suferinta....si la fel ca mamagiuliei ...ma doare cand vad ca suferinta voastra e parca mai mare cu fiecare zi............

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Azi am fost sa cumpar flori pt Alma, si am cumparat o lumanarea inimioara roz, si am luat una bleo pt Darius. Am gasit ingerasi (heruvimi) cum avem si noi si am luat pt tine. O sa trimit luni pachetul, sper sa ajung la posta.
Te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Dragelor,
asa cum spunea si Ayla chiar daca in Romania nu exista manifestari pentru mame care au trecut prin asa ceva voi puteti sa faceti asa ceva. Nu trebuie sa va intereseze ce zice restul lumii sau cum va priveste lumea. Important e prin tot ceea ce faceti sa va fie voua bine, sa nu uitati de ingerasii vostri si sa va luati puterea de a merge mai departe si a fi langa cei dragi care au nevoie de voi. Eu nu va pot ajuta cu multe, doar sa ma rog pentru voi si puiutii vostri si prin linkul de carti care vi l-am dat sper ca am facut ceva pentru sufletul vostru.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza

Mergi la inceput

Citat:

Azi am fost sa cumpar flori pt Alma, si am cumparat o lumanarea inimioara roz, si am luat una bleo pt Darius. Am gasit ingerasi (heruvimi) cum avem si noi si am luat pt tine. O sa trimit luni pachetul, sper sa ajung la posta.
Te imbratisez.

multumesc mult de tot...nu stiu ce sa spun pt ca nu asteptam la asa ceva...

chiar ma gandeam ca mai toate rudele incearca sa evite orice discutie despre Darius...ii vad cum isi fac semne...de parca nu ar vb ei despre el eu nu m-as mai gandi la el.
Azi merg la Darius la cimitir...
Dragalasul mic...
Eu m-am obisnuit sa zic asa sa merg acolo.. stiu ca o parte din el..este acolo.
Cristi merge acolo si de obicei nu prea vb cand suntem acolo..e mai multa liniste, se lasa o atcere..
Cand plecam Cristi intotdeauna pune mana pe cruce si sta asa catva timp...odata a plecat..a facut 2 pasi...nu mai pusese mana pe cruce sa mai stea..si dintr-o data s-a intors si a zis "Aoleu, nu mi-am luat ramas-bun!"...si s-a intors sa-i mangaie crucea si sa-si ia ramas-bun.
Abia astept sa ajung acolo...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput