Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joklk Dragelor, asa cum spunea si Ayla chiar daca in Romania nu exista manifestari pentru mame care au trecut prin asa ceva voi puteti sa faceti asa ceva. Nu trebuie sa va intereseze ce zice restul lumii sau cum va priveste lumea. Important e prin tot ceea ce faceti sa va fie voua bine, sa nu uitati de ingerasii vostri si sa va luati puterea de a merge mai departe si a fi langa cei dragi care au nevoie de voi. Eu nu va pot ajuta cu multe, doar sa ma rog pentru voi si puiutii vostri si prin linkul de carti care vi l-am dat sper ca am facut ceva pentru sufletul vostru. Johanna mami de strengarita Karla Luiza |
multumesc pt carti...foarte frumoase....
adica macar ma ajuta sa inteleg ca nu i-a fost greu cand a plecat
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alinkav spune:
Camy, !
Ce mai face burticuta?Cum te mai simti fizic?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui camy_pus chiar ma gandeam ca mai toate rudele incearca sa evite orice discutie despre Darius...ii vad cum isi fac semne...de parca nu ar vb ei despre el eu nu m-as mai gandi la el. Azi merg la Darius la cimitir... Dragalasul mic... Eu m-am obisnuit sa zic asa sa merg acolo.. stiu ca o parte din el..este acolo. Cristi merge acolo si de obicei nu prea vb cand suntem acolo..e mai multa liniste, se lasa o atcere.. Cand plecam Cristi intotdeauna pune mana pe cruce si sta asa catva timp...odata a plecat..a facut 2 pasi...nu mai pusese mana pe cruce sa mai stea..si dintr-o data s-a intors si a zis "Aoleu, nu mi-am luat ramas-bun!"...si s-a intors sa-i mangaie crucea si sa-si ia ramas-bun. Abia astept sa ajung acolo... |
Camy, ceilalti nu stiu ce sa faca sau sa spuna, ar fi bine sa le spui tu ce anume astepti de la ei.
E bine daca te poti duce la cimitir si iti face bine, mie imi crea cate o depresie de 2 zile, asa ca nu prea merg. Si Alex merge des, uneori nici nu stiu cand merge. Cand mergeam si eu, pe furis, gaseam acolo flori de la el, si nu-mi zisese ca a fost. Asa imbratiseaza si el crucea (ca de fapt nu e in forma de cruce, e piarta aia de capatai). Eu nu pot si nu simt nimic pt locul ala. In schimb un prieten virtual mi-a prelucrat poza Almei, a retusat-o si acum arata minunat. Am schimbat-o in rama si acum sunt asa de indragostita de ea. Sa nu intelegi ca inainte arata urat, era puiul meu, dar arata asa cum era, un bebe micut care era deja inger. Si m-am uitat la poza ei pusa langa poza Luanei, si seamana atat de bine.
Ce face burtica? L-ai simtit pe Flavius? Sper ca vei fi bine azi, dupa "intalnirea" cu Darius. Am sa iti arat niste poze cu torturi din flori. Eu asa am sa-i duc Almei de ziua ei. Un fel de buchet de flori in forma de tort.
Te imbratisez!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
am fost acolo...stiu ca acolo la mormantul lui merge mai multa lume..pt ca am si gasit acolo de mai multe ori necunoscuti..dar gasesc mereu lumanari si flori in vaza.
si azi am gasit crini in vaza lui..
Am crezut ca au fost rudele noastre..dar apoi am mers si la mormantul bunicilor ca este in acelasi cimitir...si acolo nu era nici o floare...era mormantul cu ierburi...nu mai fusese nimeni acolo de ceva timp...pa cand la Darius a fost cineva zilele astea...ieri, alalteieri..nu mai devreme de atat..
Nu stiu ce o sa fac pe 15 iulie la 14:48..ma gandesc ca voi fi la cimitir cu multe flori si o sa plang asa tare...imi aduc aminte cate vise imi facusem cu el...
Ma gandeam anul trecut ca anul asta il sarbatorim...
micutul meu scump.. ca tare greu imi este..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui alinkav Camy, ! Ce mai face burticuta?Cum te mai simti fizic? Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
azi iar nu l-am simtit deloc..
sper ca este cuminte doar...poate si lenes...si deasta nu da nici un semn de viata....
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Camy, draga mea, tu faci aceasi gresela ca si mine. Ma gandesc spre sfarsitul luni ca vine... ziua lor, si ca trebuia sa fie si ziua Almei. Si in ziua aia, cand ar trebui sa ma bucur ca Luana a mai crescut cu o luna, eu ma gandesc ce frumos era sa fie acum amandoua.
Nu fa o obsesie pt ziua de 15 iulie, pt ca durerea asta este zilnic, este acolo, in inima ta, zi de zi. Nu o sa fie in nici un alt fel in acea zi, decat... la fel. Fa ceva ce ti-ai dori sa faci, si ce te-ar face sa te simti mai bine.
Putem ruga fetele care te sustin si care citesc si scriu aici sa faca si ele ceva pt Darius. Fetele de la mine de la odisee, in ziua mamelor de ingeri au facut aproape fiecare ceva cu numele Almei. M-am simtit cumva, linistita sufleteste. Nu pot explica sentimentul, si nici de ce m-am simtit asa. Si prietenele mele de suflet fac asta si acum.
Eu sunt cu sufletul alaturi de tine in acea zis, si am sa fac ceva pt Darius. Am sa ii iau un balon cu heliu, daca vrei poti opta tu pt un model anume, daca are nenea vanzatorul acekl model (eu Almei i-am trimis un fluture, daca ai vazut la pagina ei), si am sa il trimit spre cer. Si ma mai gadesc ce pot face. Am mai avut odata un balon cu numele lui Darius, ti-am pus poza aici, nu stiu daca ai vazut-o.
Nu stiu daca toate astea te pot ajuta sa te simti mai bine sufleteste, dar poti incerca. Si nu mai te gandi obsesiv ca vine acea zi, si cum va fi.
Te imbratisez si te rog iarta-ma daca vreodata scriu ceva nepotrivit, si dau sfaturi pe care si mie mi-e greu sa le urmez. Dar... incerc.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
am vazut balonul..multumesc..
cat despre ceilalti..pai sincer la mine cunoscutii si prietenii evita sa vb despre Darius..si ma doare..
Ei vad in Darius o amintire care ma doare...si care mai bine ramane acolo...nescormonita..
Si daca aduc vb despre el..se schimba repede subiectul..sau mi se spune ca lasa....vine Flavius...gandeste-te doar la el..
Fetele de la odisee..cred ca gandesc la fel..rar ami trece cineva de acolo pe aici ca sa mai scrie... le rog eu intotdeauna sa-mi deschida capitol nou ca eu nu stiu...si atunci intra..
Nu stgiu, poate citesc totusi..dar cred ca si ele gandesc la fel... ca daca evita sa-mi vb despre darius poate uit..sau nu stiu...
Sper sincer sa nu se supere nimeni pe mine...ca totusi, poate citesc, nu?
O sa merg azi la cimitir..am fost si ieri...
V-am mai spus ca acolo merge lume si care nu-l cunoaste, nu?
am gasit crini la el in vaza...
cand merg acolo (eu simt nevoia sa merg acolo..cred ca daca s-ar putea as merge in fiecare zi) desi este foarte greu..ca plang si mereu ma gandesc la acelasi lucru "de ce Doamne azi merg la cimitir cand as fi putut s ma joc cu el?"..si plang..pt ca ma doare... dar in acelasi timp...trebuie sa merg acolo..asa simt eu
Simt ca parca el ar dormi linistit..stiind ca eu sunt acolo...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
moni_or spune:
CAMY scumpa... Sa stii ca eu mereu cand intru pe forum intru si la tine, si iarta-ma daca scriu rar, nu e din cauza ca nu vreau sa-ti amintesti de Darius, Doamne fereste, dar cuvintele mi se par atat de goale, mi-e si rusine... Ce pot sa spun ca sa iti alin durerea? Poate numai cineva care a trecut prin asta ar sti sa iti spuna ceva care sa te consoleze, sau sa iti usureze cumva durerea... Eu sa stii ca ma rog in fiecare seara ca tu si Flavius sa fiti bine si te admir enorm. Ma uit la copilasul meu si numai la gandul ca l-as putea pierde ma cuprinde o durere care parca imi sfasie tot interiorul si atunci ma gandesc la tine si la puterea imensa care iti trebuie ca sa mergi mai departe in fiecare zi...
Te imbratisez cu tot dragul si sunt sigura ca foarte multe fete de la noi te citesc, iarta-ne daca scriem mai rar, eu am sa incerc sa o fac chiar daca mi se par sarace cuvintele pentru a te mangaia in clipele grele
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
vias spune:
e atat de greu sa scriu intotdeauna ce gandesc...gandul zboara mult mai repede decat mainile mele pe tastatura.
Eu imi iubesc fetele de la odisee...imi aduc aminte de cat de mult s-au bucurat toate pt mine cand am ramas insarcinata...ma simt foarte apropiata de ele...desi cand mai intru acolo ma doare ca nu am ce sa le impartasesc din experienta mea de mamica....nu aduc nimic interesant in postarile mele..
Viata lot merge inainte..isi cresc copilasii...copilasii aceia atat de frumosi...dar eu ma simt ca o oaie ratacita..
Simt ca locul meu nu mai este pe nicaieri...
Cred ca am obosit...fizic si psihic...si mai ales psihic..
Azi vine mama la mine si sta cateva zile..Doamne Ajuta...ma bucur enorm de mult..
Abia astept sa merg cu mami la cimitir..
Flavius vad ca a inceput sa miste..sper sa ramana miscaret sa nu ma mai sperie si el...ieri a miscat f mult..si vizibil prin tricou.. si azi-noapte la fel..
Abia astept sa vina ziua in care sa-l pot tine in brate..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
dianad spune:
Am intrat des si am citit. Sunt aici chiar daca nu scriu. Ma bucur ca baiatul tau a crescut mare si te loveste zdravan, ma bucura faptul ca la Darius sunt flori si de la alti oameni in afara celor din familie.Cat despre rudele care nu vorbesc cu mamele despre copilul care a plecat, o fac pentru ca asa cred ele ca nu aduc suferinta. Eu chiar daca am citit site-ul EMMA si stiu ca mamele simt nevoia de a vorbi despre copilul lor, tot nu pot sa-mi intreb fratele si cumnata despre primul lor copil. Asta chiar daca in curand se vor implini 5 ani si ei au acum o fetita de 4 ani si un baietel de o luna si jumatate. Pana sa li se intample lor nu credeam ca in secolul 21 este posibil sa moara copiii asa. Apoi am citit pe acest forum despre mult prea multe tragedii... din pacate este posibil caci natura sau neglijenta oamenilor lucreaza.DianaD & Alexandru