Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
Camy, ce bine ca misca si il simti.
Poate daca esti cu mami tau zilele astea iti va fi mai usor. Povesteste cu ea, spune-i ca vrei sa te asculte.
Esti aproape la jumatatea sarcinii, inca putin si il vei tine in brate pe Flavius, si viata ta se va schimba.
Doamne ajuta!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus cat despre ceilalti..pai sincer la mine cunoscutii si prietenii evita sa vb despre Darius..si ma doare.. Ei vad in Darius o amintire care ma doare...si care mai bine ramane acolo...nescormonita.. Si daca aduc vb despre el..se schimba repede subiectul..sau mi se spune ca lasa....vine Flavius...gandeste-te doar la el.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! |
camy
imi aduc aminte si eu de anul trecut. ai mei la fel, evitau... daca deschidea cineva subiectul... imediat auzeam "eeee, taci... fii mai atent..."
si mai mult ma enervau... pentru ei ce sa inteleg... ca nu s-a intamplat nimic?
pentru mine e cel mai minunat lucru din lume... si sa nu vb despre bebelusul meu? chiar daca DD a hotarat sa nu il lase sa vina pe lume.
poate ca va fi singura mea minune... poate nu. dar atat cat voi trai, vreau sa vb in fiecare zi despre copilul meu.
nu cred ca lumea ne vrea raul... doar ca isi inchipuie ca stiu ce ne face bine si ce nu... am scris candva ca imi place sa imi inchipui cum vb cu el, cum il alint... si cineva mi-a scris ca poate nu e bine, ca fac o obsesie... ceva de genul asta... o, ba nu a fost deloc cum a zis persoana respectiva... dimpotriva, e singurul lucru care m-a ajutat sa nu fac o prostie...
ayla imi place ideea ta.
of, atatia ingerasi acolo langa Dumnezeu... El e inconjurat acum de dragostea lor... dar mamicile?
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happymum
camy imi aduc aminte si eu de anul trecut. ai mei la fel, evitau... daca deschidea cineva subiectul... imediat auzeam "eeee, taci... fii mai atent..." si mai mult ma enervau... pentru ei ce sa inteleg... ca nu s-a intamplat nimic? pentru mine e cel mai minunat lucru din lume... si sa nu vb despre bebelusul meu? chiar daca DD a hotarat sa nu il lase sa vina pe lume. poate ca va fi singura mea minune... poate nu. dar atat cat voi trai, vreau sa vb in fiecare zi despre copilul meu. nu cred ca lumea ne vrea raul... doar ca isi inchipuie ca stiu ce ne face bine si ce nu... am scris candva ca imi place sa imi inchipui cum vb cu el, cum il alint... si cineva mi-a scris ca poate nu e bine, ca fac o obsesie... ceva de genul asta... o, ba nu a fost deloc cum a zis persoana respectiva... dimpotriva, e singurul lucru care m-a ajutat sa nu fac o prostie... ayla imi place ideea ta. of, atatia ingerasi acolo langa Dumnezeu... El e inconjurat acum de dragostea lor... dar mamicile? _ www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
iar mamicile de Dumnezeu va imbratisez pe toate
iarta-ma camy ca n-am fost mereu pe faza sa deschid capitol nou...sunt alaturi de tine si te citesc zilnic si aici si la odiseea de nov-dec...si cred ca si celelalte mamici de pepenasi te citesc...insa nu intotdeauna stim ce sa spunem...
pentru ingerasi!
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
vias spune:
sa nu-l uitati pe Darius...
eu nu o sa mai intru o saptamana...acopar acum calculatorul ca incepem zugraveala.
Va pup!
Cami
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
monalac spune:
cami,am plans citindu ti mesajul....mi am amintit ca atunci cand am venit din spital si am citit la odisee,in ziua in care s a nascut codrin,ce cuvinte frumoase ai scris si cat de mult te ai bucurat pt noi!
si acum,in loc sa fiu,sa fim alaturi de tine ,tu te simti singura si uitata de noi....
si eu te citesc zilnic,dar asa cum spunea si moni or,uneori ne simtim prada neputintei cuvintelor,pt ca nu stim exact ce si cum sa spunem....cami,nu te vom uita niciodata,nu l vom uita pe darius niciodata si cred ca vorbesc in numele tuturor fetelor cu care am impartit o odisee minunata....
nici nu mi pot imagina ce dureros tb sa fie pt tine sa citesti la noi si sa te gandesti''cum ar fi fost daca..'''
dar va veni si vremea cand vei intra sa ne intrebi cum sa faci sa calmezi colicile bebelusului sau ce tip de crema tb sa folosesti...mai e putin...
si darius te va veghea din cer si se va bucura pt voi...
te imbratisez strans,strans...
Ayla21 spune:
Camy, eu ma gandesc la tine si astazi.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
moni_or spune:
CAMY spor la zugraveala!
Darius nu va fi uitat niciodata, de asta poti fi sigura!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
sanziana27 spune:
Cami ai devenit pt mine o cunostinta de care m-am atasat fiind amandoua mame. Am mai scris la topikul tau, ma gandesc de multe ori la tine, la Darius, ma uit la pozele lui ...
Iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita alaturi de familia ta, care te iubeste mult!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
Ayla21 spune:
Camy, draga mea, maine am de trimis un colet, si am sa trimit si ce am promis pt Darius. Uite aici, am luat ingerasi (heruvimi) si lumanarea de care ti-am spus. Scuze ca abia maine trimit coletul, dar oricum doream sa fie pt ziua lui Darius.
Am sa il trimit priori-post si daca nu citesti pana ajunge, si mai bine, va fi o surpriza.
Am gasit pt Alma niste rame micute cu model de talpite pe ele, daca iti plac iti voi lua sa iti trimit si pt poza lui Darius. Eu am luat special sa pun amprenta talpilor ei.
Spor la treaba si ai grija de tine, nu te obosi si nu sta in praf si miros de varuiala, ai grija de Flavius.
Te imbratisez!