Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Didi81 spune:
Camy, Darius va fi mereu in inimile noastre . Chiar daca unii evita subiectul pentru ca nu stiu cum sa il abordeze, nu inceta sa le reamintesti de el.
Spor la zugraveala si asteptam vesti noi de la tine cat mai repede
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mychydutza spune:
camy, tot in curatenie esti? abia astept sa te intorci printre noi!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
flo1980 spune:
Buna Camy!
Nici eu nu am mai intrat de mult, insa nu te-am uitat nici pe tine nici pe Darius.
Chiar am fost weeck-endul trecut la munte, la vila Darius din Moeciu. Stateam in balansoar si ma gandeam la tine.
Numele vilei este si numele baiatului proprietarilor.
De multe ori nici eu nu stiu ce sa scriu, suntem lasi in astfel de momente....
Te pup si te imbratisez!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Mariaa spune:
pentru cand vei reveni, camy
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Camy, draga mea, maine am de trimis un colet, si am sa trimit si ce am promis pt Darius. Uite aici, am luat ingerasi (heruvimi) si lumanarea de care ti-am spus. Scuze ca abia maine trimit coletul, dar oricum doream sa fie pt ziua lui Darius. Am sa il trimit priori-post si daca nu citesti pana ajunge, si mai bine, va fi o surpriza. Am gasit pt Alma niste rame micute cu model de talpite pe ele, daca iti plac iti voi lua sa iti trimit si pt poza lui Darius. Eu am luat special sa pun amprenta talpilor ei. Spor la treaba si ai grija de tine, nu te obosi si nu sta in praf si miros de varuiala, ai grija de Flavius. Te imbratisez! _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
chiar a fost o surpriza..oricum au fost niste draguti ca mi-au dat coltul pt ca nu gaseam buletinul.
Multumesc mult de tot pt codou.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Camy, ma bucur ca am reusit sa iti fac o surpriza. Sper ca ti-au placut, si daca vrei, pune-i langa pozica lui Darius in locul dedicat lui.
Sper ca esti bine. Te imbratisez.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
nu am terminat de zugravit..si sunt extrem de suparata ca nenea zugrav mi-a facut o surpriza atat de neplacuta..
Azi dimineata a venit si mi-a spus ca nu mai poate veni acum la mine ca a luat o alta lucrare....degeaba am insistat sa termine la noi...nu a vrut... a zis cas a prins 2 contracte cu 2 case si la alea se castiga mai bine...am plans azi de numa...
Asa ca am ramas cu casa vai steaua mea...nu stim ce sa facem in continuare..nu stiu care sunt optiunile...
Dcaa il astept pe el...poate ajung sa-l astept si 2 luni....daca chem pe altul...stiti cum e ...zice ca asta nu a lucrat bine...samd.
Mi-a zis cas pot sa dau eu jos lambriul, faianta veche...chiar sa dam noi cu trafaletul ..vb lui Cristi..daca puteam noi...nu-l mai chemam pe el....
Sa vedem acum ce o sa facem mai exact...
..stiu doar ca am plans azi calumea..sincer nu ma asteptam la asa ceva...nici nu credeam ca-i posibil...
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Of, Doamne, Camy, ce meserias e ala sa te lase cu treaba neterminata? Si banii i-ati dat deja pe toata lucrarea? Cautati pe cineva sa termine, cum sa te apuci tu de munca?
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
pai nu ma apuc eu...dar sa vedem cat de repede reusim sa gasim alti zugravi
ingerasul Darius-Andrei
20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
moni_or spune:
Off, Camy,asa sunt mesterii astia, aia buni au mers sa lucreze in strainatate iar aici au ramas toate ciurucurile, toti betivii si nesimtitii. Si noi am patit de n ori cu mesteri sa discutam totul si la final ori sa ceara un pret mai mare ori sa nu mai vina cand trebuiau sa inceapa, tot pentru ca si-au gasit lucrari mai mari. Dar inteleg ca ati gasit altii? Parca asa ai spus la odiseea noastra, nu?
si sper sa terminati repede si nu niste mesteri mai seriosi!
Flavius ce mai face? Iti da suturi? Cand mai mergi la ecografie?
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)