Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

de maine am angajat pe cineva de la o firma...sper sa terminam si noi odata

Flavius misca...dar incet.... ce sa-i fac? e si el mic...

La eco trebuie sa merg din nou la Pop... au zis astia de la clinica din Bucuresti ca ma suna ei..dar vad ca nu...asa ca azi o sa-i sun din nou eu...sa vad ce naiba fac...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Camy, meseriasul respectiv nu a vazut ca esti insarcinata? Cum adica sa dati voi cu trafaletul si, mai ales sa dati jos faianta si apoi sa stati cu casa vraiste 3-4 luni pana o putera el sa vina sa termine lucrarea? Bine ca at gasit pe altcineva si sper sa va fi recuperat banii pe care poate i-ati dat deja primului.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

oricum nu mai conteaza...astia sunt oamenii...altii de unde?????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

deci, ti-au venit meseriasii? ai sunat la clinica pt programare?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Azi am fost de dimineata la biserica si am aprins cate o lumanare pt ingerasii nostri.
Azi sunt 5 luni de cand Alma a plecat.

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

au venit si meseriasii...dar treaba se lungeste..ca daca tot facem ceva..sa o facem si pe cealalta..si tot asa..sper sa iasa bine..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Azi am fost de dimineata la biserica si am aprins cate o lumanare pt ingerasii nostri.
Azi sunt 5 luni de cand Alma a plecat.

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Multumesc mult de tot Ayla ..cati ingerasi.....de ce atat de multi????????

Azi sunt 5 luni fara micuta ta...iti dai seama ca pt ei timpul asta nu reprezinta nimic?
pt ei timpul s-a oprit in loc...nu mai curge...

De maine in 2 saptamani Dariusica r fi implinit un anisor...Doamne nu stiu ce o sa fac atunci...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Of, CAMY ... ce o sa faci atunci? O sa mergeti la cimitir, o sa ii aprindeti lumanari si o sa-i aduceti cele mai frumoase flori, o sa te gandesti, inevitabil, ce-ar fi fost daca ar fi fost altfel, cum ar fi aratat acum, o sa plangi mult... Dar dupa ce va lasati prada durerii, in acea zi poate mai mult decat in oricare alta, o sa va gasiti, tu si sotul tau, puterea de a merge mai departe, asa cum faceti in fiecare zi, cand unul va cadea celalalt va fi acolo ca sa-l sustina, pentru ca trebuie, pentru ca acum il aveti pe Flavius, pentru ca pana la intalnirea din ceruri cu Darius aveti un puiut de crescut, aveti un om de format si de lansat in viata, peste cativa ani ii veti povesti despre fratiorul lui ingeras care il vegheaza de sus de la Dumnezeu pentru ca nimic rau sa nu i se intample...

esti in gandurile si rugaciunile mele.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Camy, pt Darius.

5 luni fara Alma

Mergi la inceput

multumesc Ayla, Moni_or

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput