Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Camy, ce faci? Esti bine?
Pt Darius.
Ti-am spus ca am sa iti mai fac.
Te imbratisez!
Printesa dintisor
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Camy, ce faci? Esti bine? Pt Darius. Ti-am spus ca am sa iti mai fac. Te imbratisez! Printesa dintisor _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
sunt binisor...cu casa rasturnata, de aceea nici nu prea pot sa scriu foarte mult pentru ca m calc acoperit cu un cearceaf..ca sa pot sa mai intru sa mai scriu cate putin..
Casa este intoarsa pe dos...si inca o sa mai dureze destul de mult pana ce terminam noi aici..
Ieri cred ca am avut ceva contractii nedureroase pt ca am avut burtica foarte tare, dar acum sunt ok..am dormit si mi-a prins tare bine
Acum plec la medic sa-mi iau concediu medical pe luna asta, (tocmai a miscat Flaviusica al meu acum )apoi la ceva cumparaturi de prize si intrerupatoare..
Flavius este un miscaret spre incantarea mea...imi este foarte drag de el...l-as manca!
va pup!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Camy, spune-i medicului de contractii, si sa iti dea no-spa la nevoie.
Ce bine ca misca des si il simti. Acum stii ca e bine, si intre voi se va crea o legatura.
Te pup!
Printesa dintisor
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
mychydutza spune:
eu pt contractii am luat toata sarcina NO-SPA si GYNYPRAL.
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
M&M spune:
Camy, !...Cred ca Flavius te iubeste deja tare mult.. Ai grija de tine si de bebe si nu mai face efort .
Mamica de poznas
vias spune:
dar chiar nu fac deloc efort..
dar Flavius misca bine...asa-mi place de el..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
happymum spune:
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
vias spune:
Flavius se pare ca este un dulce si jumatate... misca continuu...dar CONTINUU... nu stiu daca trece macar o ora fara sa faca cateva tumbe la mami in burtica.
Sper sa fie bine...si impreuna sa reusim sa acceptam mai usor moartea lui Dariusica...care nu trece....si-mi este dor de el...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE