Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Lidia74 spune:
Of CAMY...Prin ce suferinta ai trecut cu Darius...Iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie bine...
Ayla21 spune:
Doamne Camy, mi-au dat lacrimile.
"Ce ciudat...am 2 copii...vorbesc de 2 copii...si casa mea e goala."
O sa vina pe lume Flavius si o sa iti umple casa si viata.
Cu ce ai scris despre emisiune, m-ai speriat. Uneori si eu as vrea sa cred ca e asa, apoi ma sperii, si imi spun ca nu exista.
Si totusi sunt atatea... cum sa le spun, "ceva" care se intampla, si eu le caut explicatie logica, pt ca nu vreau sa cred. Dar mi-as dori sa fie.
Eu nu cred ca fetita mea este langa mine, ca nu are ce cauta pe pamant. Dar cred ca daca exista Rai deja, si atunci sigur este acolo, poate trimite semne.
Nu mai stiu, uneori cred ca din cauza durerii o iau eu razna, oricum totul nu putem cunoaste si controla, suntem niste simplii oameni. Si cum se zice "ce nu cunoastem, ne domina."
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
joklk spune:
Camy,
pe mine m-a impresionat povestea ta. Am citit toate capitolele dedicate lui Darius. E greu sa te intelegem daca nu am trecut prin asa ceva. Eu am tremurat pentru viata fetitei mele care s-a nascut la 29 de saptamani. Stiu cum e sa te confrunti cu moartea pentru ca am pierdut oameni foarte dragi. Tatal meu a murit la mine in brate. De atunci am citit foarte multe despre moarte. Nu iti pot recomanda ce am citit caci sunt in limba germana, dar poti gasi pe site-uri romanesti destul de multe. In primul rand trebuie sa iti infrangi frica ta de moarte. Sa accepti ca moartea e doar o trecere spre alta dimensiune, spre alt nivel de cunoastere. Se poate comunica foarte bine cu cei trecuti dincolo prin vise. Daca tu vei accepta plecarea lui Darius el sigur va lua contact cu tine. De fapt a luat deja trimitandu-ti-l pe Flavius. Si sigur nu l-a trimis ca sa mai suferi o data. O sa incerc sa mai caut cate ceva si sa revin cu linkuri care poate te-ar putea ajuta sa iti creezi o imagine mai clara despre moarte. Daca bineinteles o sa te intereseze.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza
dianad spune:
Camy, probabil ca nu l-ai simtit pe Flavius. Eu pe Alex l-am simtit clar dupa 23 de saptamani din cauza ca nu eram doar piele si os. Cat despre casa goala, cum poti spune asa ceva cand in burtica ta e un baietel care descopera ca are manutze si picioruse cu care poate lovi in tot ce gaseste in jurul lui? Deocamdata e liniste in casa ta, insa peste 22 de saptamani o sa fie altfel: parca te vad dand ture cu Flavius in brate zilnic intre orele 0 si 5 - asa a fost la mine programul de urlat din cauza colicilor .DianaD & Alexandru
vias spune:
eu asa vreau..un copil care sa ma solicite...si sa nu uit nici o secunda ca el este langa mine...ca il pot atinge.
Rai..cred ca exista rai..si cred ca exista Dumnezeu..si cred ca exista suflete si viata dincolo de moarte...
Nu l-am mai visat pe Darisu de cand am ramas insarcinata cu Flavius...deloc...in schimb l-am visat pe Flavius....asa ca stiu cum o sa arate...
cand eram insarcinata cu Darius l-am visat...si am stiut cum va arata..
Flavius va fi rotunjor...si plinut, fata de Darius care era potrivit...nici slabut, nici grasut..l-am visat exact cum era el..
Pai imi e frica de moarte pt ca imi e frica ca nu ma ia DD in Rai...ca sunt o pacatoasa...si atnci ce o sa fac???? Nu voi mai avea niciodata sansa sa stau cu Darius???????
De-asta mi-e frica de moarte...
Si eu citesc multe...si de-asta urmaresc si citesc ce prind...poate simt nevoia sa inteleg mai bine unde este Darius.....
prietena mea are baietelul de-o varsta cu Darius..doar cu 4 zile ar fi fost mai micut decat darius...mereu ma joc cu copilasul acela... si mereu ma gandesc cum ar fi fost..
Nu o sa-mi treaca niciodata....niciodata nu voi mai fi eu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
joklk spune:
Camy,
incearca sa vezi moartea si din alt aspect decat din cel religios. Eu iti recomand calduros cartea "Viata dupa vita" - Dr. Raymond Moody. O gasesti in format pdf. pe digibook. Cred ca iti va schimba putin viziunea despre moarte.
vias spune:
o sa intru sa citesc.....multumesc
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Joanna, Camy vreau si eu. Nu stiu unde sa caut.
Camy, o imbratisare pt tine.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
vias spune:
nici eu nu stiu unde sa caut ..poate ne ajuti..pls!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
joklk spune:
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=
username: digibook
password: cartionline