Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Camy, esti asa frumoasa cu burtica, tare drag mi-e de tine!
Am vazut ce scrie, dar e dotat bebe tau, nu gluma.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Camy, esti asa frumoasa cu burtica, tare drag mi-e de tine! Am vazut ce scrie, dar e dotat bebe tau, nu gluma. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
seamana cu tas-o
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mihacarm2002 spune:
cami, ma bucur ca sunteti bine. Pe langa no-spa mai iei si altceva?
Cat despre masuratori sunt relative. Uneori Eva era cu 2 sapt mai mica decat normal sau mai mare. Dr. mi-a zis ca daca muta punctul pe ecran cu un mm ies alte masuratori.
Cu 2 zile inainte de nastere avea 3700g cf masuratorilor facute de el si mi-a recomandat calduros cezariana. Eu vroiam natural, ca de, se poarta. El imi zicea ca e mare si eu sunt mica. Avem burta mare de grasa ce eram dar toata lumea zicea ca e bb. I-am spus dr. ca poate avea +/- 500 g, el m-a corectat ca eroarea e +/-300 g si ca daca e in plus ce ma fac.
Eram nerabdatoare, Eva nu dadea semne ca vrea sa iasa asa ca hai ceza.
Cat a avut Eva: 3200 g, adica exact -500g.
In spital a chemat un alt dr care m-a consultat pe masa si a zis ca dupa marimea capului bb e mic sub 3500g.
Insa nu regret deloc ca am facut ceza si o recomand la fel de calduros tuturor mamicilor care nu vor mai mult de 2-3 copii.
Ti-a explicat motivul pt care bb nu s-ar oxitena bine? Ma gandesc ca dupa 30 de sapt copilul fiind mare mai apasa pe cordon, dar asa?
Acum imi amintesc ca la ecografii dr imi arata niste linii albastre si rosii care circulau prin cordonul ombilical si imi zicea ca sunt importate pt ca arata nu stiu ce.
Pozele cu mobilierul de bb mi-au placut f. mult Super!
Despre pozele cu bb nu prea stiu ce sa zic pt ca nu ma pricep deloc. Odata dr. imi arata coloana iar eu credeam ca e mana.
Uite si ceva putin comic: imi arata un cerc negru destul de mare si imi zice ca ala e ochiul. Nu stiu de ce ma simteam datoare sa comentez si eu ceva ca de obicei ziceam o tampenie. Asa ca zic: are ochii mari, seamana cu sotul. La care doctorul imi raspunde ironic: da, sigur, si sunt albastri. Ii spun ca nu are cu cine semana ca amandoi ii avem negri si astia predomina in neam.
Ma rog, conversatie de 2 lei.
Am nascut, imi este aratata fata de cateva ori, ma suna sor-mea sa ma felicite si ma intreaba: ce culoare au ochii. Ete, na, negrii ca la cat era ea de tuciurie ce alta culoare puteau sa aiba.
A doua zi mama o ia in brate, o duce langa geam si exclama: albastri ii sunt ochii.
Eu am continuat sa ii vad negrii ceva timp, o zi, o luna, nu ma intreba. Daca nu s-ar minuna toata lumea cand o vede de ochii ei albastri poate nici acum nu as stii.
Si atunci am aflat ca surorile mele au ochii albastri, tata si socrul tot albastri, nepotelul si bunica mea de asemenea albastri.
Mi se pare comic ca Eva a avut ochii albastrii asa cum a zis dr desi el zisese asa, sa rada de mine.
Si pe cat de neagra si paroasa era la nastere, pe atat e de alba acum cu parul rar, drept si castaniu deschis.
Dureri de toate felurile si in diverse regiuni am avut in timpul sarcinii dar ziceam ca se intinde uterul, creste nu si poate de aceea, apoi de la greutatea burtii si tot asa.
O sa fie bine, o sa vezi.
vias spune:
Tot ce-mi doresc pe lumea asta este sa se nasca sanatos...atat...restul..vin, nu?
IR-eurile mi-au iesit mici...de asta a zis ca trebuie sa ma odihnesc, sa nu fac efort....sa stau cuminte... ca astea pot insemna si o lipsa de oxigenare, plus ca la amsuratori arata de varsta lui, exact...ma rog care o avea vineri...17 sapt si 3 zile, dar la greutate arata cu o saptamana mai putin...
Offfffff, sper sa fie bine...
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
camy, lasa deoparte gandirea pesimista. ai ajuns la un ecografist bun....ti-a zis ca e totul ok. de ce te mai framanti asa? masuratorile astea sunt relative, parerea mea. mie inainte sa nasc mi-a zis ca are undeva la 3.4-3.5 si a iesit de 4 kg. deci, unde e precizia? ma bucur ca e totul ok.............mie mi-a placut camera lui bb.....cat despre cat e de dotat.........nu ma pot pronunta ca pt mine totul era gri in fotografia aia
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
happymum spune:
cami sa iti ajute Doamne Doamne, ca meriti...
imi place tare mult camera bebelusului tau. felicitari...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
vias spune:
cat ma laudam eu ca-l simt...se pare ca nu-l simt...cine stie ce simteam eu...
sau il simteam si nu mai stiu...
Am vazut ieri o emisiune pe Zone reality..cu o clarvazatoare. tipa era o dragalasa... si vedea spiritele...spunea ca atunci cand ne gandim la cei plecati, spiritul lor vine langa noi, pt ca ea ii vedea. Era un baiat caruia ii murise mama si o sora cand ea era mica...tipa i-a spus si numele mamei..si cum isi tinea sora in brate..si apoi la un moment dat i-a spus ca sora lui nu a fost destinata sa traiasca pe acest pamant.
Ma gandeam la Darius..cine stie de cate ori nu o fi langa mine...cine stie cate lucruri nu-mi spune si el mie si eu nu-l aud...
Dar stiu sigur ca o sa-l revad intr-o zi. Si acea clarvazatoare spune ca spiritele celor pe care i-ai iubit si s-au dus, atunci cand iti dai sufletul vin sa te intampine.
Sunt sigura ca atunci cand eu voi pleca...el va fi langa mine.
cat il iubesc de mult...aseara vb cu Cristi...cat de frumos ar fi fost ca Darius sa fi fost azi cu noi..si sa mai asteptam un copil...pe Flavius..
Ce ciudat...am 2 copii...vorbesc de 2 copii...si casa mea e goala...
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alinkav spune:
Camy, ai grija de tine, ca vei vedea ca totul va fi bine!
Si cumnata mea si-a pierdut fetita la 1,5 luni, au inmormantat-o chiar pe 1 ianuarie(2008), si acum este iarasi insarcinata(20 saptamani), va avea un baietel. Si tot ca si tine isi face griji, mereu ii spun sa fie linistita, ca va avea un bb sanatos.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007