Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,da de ce imi dai suc? Sa mearga coniacul mai bine? Da bre o cafea nu te zgarci,ca-i pun lapte si are si calciu.

Monule,azi darami bucataria?

Eu am terminat curatenia,copchilasii au facut dezordine din urma ...Ma'c sa fac ceva de mancare,poate azi Robert nu mai face economie.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
of Miho sper sa fie bine...sa stii ce si noi i-am repetat analizele de sange lui alex de 3 ori in 2 sapt tot din cauza unei probleme care iesea la ficat ziceau ca paote sa fie o hepatita de o duce pe picioare, bla, bla nu a fost nimik grav...ieseau niste analize modificate din cauza unei viroze ff puternice pe care o avusese...sigura chestie pe care i-au gasit-o a fost un virus herpetic(dar dr a spus ca 80 sau 90% din po****tie este purtator dar nu se manifesta in nici un fel) ...dar ne bagase in balamuc...si pe el saracutul nu mai zic...
tu nu mai plange ca si-asa de-abia te tii pe picioare... pe toti 3 si sanatate multa

la intrebarea daca daram bucataria...iaca NU...nu fac nimik acasa...am facut doar un Tort si restul...de la restaurant...

ieri am fost la festa ruxandrei de la gradi, super frumos...dar azi noapte nu-sh ce-a avut ruxi ca pe la 4 mi-a vomat si ea nu mancase decat niste floricele acolo, putin tort simplu(fara crema...deci doar pandispan de ciocolata) si suc...dar s-a zbantuit de a zapacit... am spalat toata camera si pe ea inclusiv pe par...pana acum am zis ca e ok dar vad ca iar zice ca o cam doare burtika
am primit pachet de-acasa de ziua alexutului a trimis mama si astia mici sunt super fericiti de cadouri...

cam cu asta ne laudam azi...sper sa nu fie nimik grav cu burtika si sa putem sa ne vedem de program...

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Super tortul mai Monule! Te-ai apucat si de pictat sau cum ai facut decorul cu Winnie?

O sa vedem luni ce zice pediatra. Mi-e groaza de ceea ce va urma.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza, nu am reusit, am strans foarte putin , mai incercam , nu renuntam la lupta!Catalin a scapat de "cocoana", acum e detasat cu serviciul 4 luni pe litoral.
Miha, dar o fi bun rezultatul de la analize, la asta nu te-ai gandit?
La noi a fost azi foarte cald .Am facut cate ceva dimineata si apoi am stat.Voi ce ati facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Miha, dar o fi bun rezultatul de la analize, la asta nu te-ai gandit?

M-am gandit si la asta Doina! Si parca m-as duce sa le fac analize la alt laborator,cu toate ca mi-e mila de mor. Dar daca acolo imi zice ca n-au nimic ce ma fac? Pe care sa-i cred?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha , stiu ca e greu sa ii iei analize ca e mica, dar eu asa as face.Dar la a doua varianta nu m-am gandit....Mai e o chestie, Amira da semne ca nu ii este bine?aveti probleme ceva de ai facut analize ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

MIha, multam ...nu l-am desenat eu ca doar stii ca n-am talent , am cumparat o foitza comestibila, din orez, cu desen imprimat(se gasesc aici cu toate personajele din desene animate) si ei se jura ca si colorantul folosit este natural...trebuia doar aplicata peste frisca sau crema deschisa la culoare...am ales frisca...trebuia sa-l mai "ung" deasupra cu gelatina...ca sa fie culorile mai intense...dar mie mi se par destul de ok asa ca nu-l mai dadui

iote ca trecu de 12 noapte va servesc cu shampanie
poftiti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICUTZA,sa-ti traiasca baietelul...LA MULTI ANI ALEX,SA FII IUBIT SI FERICIT TOATA VIATA,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!
Am vazut ce tortulet frumos ai facut Moni,bravo!!!Si am dat si peste niste covrigi faini...reteta,pe unde este?

La multi ani pt toti sarbatoritii acestei luni!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA si sanatate la puiuti,sper sa fie totusi bune analizele tura urmatoare,cred ca e doar o alarma falsa!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput