Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI ALEX - copil de Monica, sa cresti mare, sa primesti de la viata tot ce e mai bun, sa aduci numai bucurii parintilor
Monica sa va traiasca baiatul tortul winnie puuh arata super , distractie placuta astazi.
Eu plec dupa Deni, acusi ajunge.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alex !
Sa cresti mare, flacau frumos esti, sa fii sanatos, sa-ti dea Dumnezeu noroc mult, fericire, bucurii, sa ai o viata frumoasa alaturi de surioara si de parinti !

Sanatate domnisoarei Ruxita , domnisoarei Amira, domnisorului ginerica si cuscritei

Monico frumos tortul , am facut si eu acum doi ani cu o chestiune din aia deasupra, dar nu stiu cit era fara conservanti, ma tem ca avea o gramada

Claudia multumesc de cafea

Cuscra io te servii cu suc, desi si cafeaua si coca cola papa din calciu, asa ca mai bine te servesc cu un pahar de lapte cu ciucalata

Va tuc si va doresc o duminica placuta

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Alex!
Monica, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, norocos si fericit alaturi de voi, petrecere frumoasa!
Ruxitei si numai bine.

tuturor

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ALEX! Sa cresti mare si frumos puiule! Sa ai parte numai de bucurii! Petrecere frumoasa! Si asteptam poze,ca mami e tare zgarcita.

Doina,am facut prima data analize prin februarie sau martie,nu mai stiu exact,in urma unui episod de diaree,voma....Intrasem in contact cu un copilas cu salmonella si ne-am speriat ca am luat-o si noi. N-a iesit salmonella,in schimb a iesit...e-coli.Am urmat tratament cu antibiotic,apoi am facut o alta serie de analize.N-au mai iesit e-coli,in schimb a iesit o infectie,plus analiza asta a Amirei la ficat marita.Am zis ca poate o fi de la antibiotic,sa fi iesit analizele modificate din cauza lui.Am facut o pauza de vreo 2 luni,timp in care n-au mai luat nimic,si am repetat.Au iesit la fel.
Ei nu arata a avea ceva,sunt vioi,ba chiar prea vioi cateodata ...Amira mananca foarte bine,Robert mai putin ca el face economie ...Nu stiu ce sa mai cred! Vedem maine! Te pup!

Mirela,multumesc de incurajare!

Cuscra,lasa bre...da o cafea,ca e mai ieftina decat laptele. Cum a iesit tortul?Nu dai si tu o feliuta?

Mai vin...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

am primit bunatati din ro am facut deja dovlecei pane, mazare dulce, sos de marar si fac cartofi noi la pranz din aia mici se ce frig cu coaja , ouale si prajitura de la mama le-a uitat fiica-mea in bus .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Banatanco,ce de bunatati! Daca n-ai musafiri la masa,facem rost imediat!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha apai ptr mine chiar sunt ca aici lipseste cu desavarsire dovlecei, mazarea dulce, marar cu gust de marar, crumpii noi , mai am si supa de vita cu taitezi de casa poate fac un boef cu carnea si zarzavaturile din supa , by the way nu am musafiri si tare mi-i dor de ei .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

subect nou face cineva si ma trece si pe mine in listuta

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Iote ca ma fac io acu...

Da' datele tale unde-s?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Capitol nou

Miha si comorile

Mergi la inceput