Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga
Raspunsuri - Pagina 18
claudia74 spune:
......mai e ceva de mancat, de beut pe aici, ca vine omu obosit de la munca si un paharel de campari ar prinde bine ![]()
![]()
si o felie din torta aia de pe bloq? Danelo dai ceva?
Liano 
aveti grija de voi.
Monica esti ok? Doina, Mihaelele (nici nu stiu cate sunteti
) ce mai faceti?
Miki vb imediat iubita.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Danelutza spune:

va multumesc din suflet pentru urarile la adresa printesei noastre ![]()
Pe la ora 7 s-a terminat petrecerea si dupa aia am terminat de asezat, darimat, ce mai era in picioare ![]()
Claudia tortul de pe blog in rezolv miine, ca astazi au fost prea multe, inclusiv tortul comandat la cofitareala si cel facut de mine a ramas in asteptare ![]()
Liano noi ii dadeam Isabellei camomila homeopatica (nu stiu daca se scrie asa
, sint un fel de granule finute, care i le dai in gurita, le inghite si se topesc. Daca erai mai aproape iti trimiteam eu vreo doua cutiute 
Si acum va las sa va delectati papilele ![]()
http://www.dropshots.com/danelutza#date/2009-06-05/08:36:50
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
mama mia ce de-a bunatati 
printesica e o dulce si o frumoasa...si a crescut...s-a inaltat si e o d-ra in toata regula...sa fie sanatoasa!
si La multi ani! inca o data..
il vazui si pe italian pe-acolo de pa tine...ntz...
si felicitari mamico pentru tot ce ai pregatit
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI NORUCA MEA DRAGA!
Sanatate,multe bucurii si sufletul sa-ti fie totdeauna ca un fulg. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 mihoooo ai grija fatoooo..ma gandii io bine hai ca ti-l trimit pe grasu sa te faca bine |
Si eu care eram pe punctul de a spune ca m-am facut bine!
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Danelo ma inscriu alaturi de Miha in cursa ptr petit fata frumusica cu papa italian si mama romanca |
Ne ne ne...noi am ajuns la sfarsitul cursei. Si am castigat!
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
LA MULTI ANI ISSABELA!!!printesa frumoasa si scumpa!!!Danelutza ce de bunatati ai facut!!!
Claudia, mai am nitel si ling monitorul, mi-ai facut pofta!!!

Liana, a vazut Dan pozele cu frumoasa ta!Si lui ii este dor de tine!!!Va trimite pupici multi!!!

Io azi am facut acum pe seara niste paste la cuptor cu mai multe in ele, am inventat, dar au iesit super.Mi-a venit fata acasa si ea e cu pastele si Dan.
Miha , cand iti da rezultatul de la analize?
Miky ...si eu sunt in ceata...nu mai inteleg...ce te intreaba Liana?
Va pup!Noapte buna!!!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Si acum va las sa va delectati papilele http://www.dropshots.com/danelutza#date/2009-06-05/08:36:50 |
Cate zile ai stat in bucatarie cuscra-i?
Mai...si ce-a crescut noruca mea...e o adevarata domnisoara...Pupa soacra pe ea!

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui doinabita Miha , cand iti da rezultatul de la analize? |
Astazi am luat rezultatele.
Sunt la fel de proaste ca si data trecuta,la copii.Cel mai tare ma ingrijoreaza cea de la ficatul Amirei.
Eu am lipsa de calciu,probabil de la asta mi-a fost rau.Da' io beau un coniac si-mi trece.

Miha si comorile
Danelutza spune:
Buna dimineata si o cafea sa taie greata ![]()

iar pentru doamnele cu probleme de calciu
, un suc 
Cuscra fa-i niste analize mai amanuntite Amirei, cum sa aiba probleme cu ficatul
?! Iar tu baga iaurturi si brinza de vaci la ghiozdanel. Cind ai timp, am sa te intreb pe mess ceva, referitor la ficatul Amirei 
doua zile am stat in bucatarie
, cea de ieri a inclus-o si pe Isabella prin aluaturile mele
, asa ca acum am parul cret, cret... desi al meu era doar un pic ondulat 
Claudia eu m-am facut ca nu vad, dar cuscra ti-a raspuns, cum sta treaba cu petitul si logoditul ![]()
Monica unde va petreceti miine ? Spor la treburele 
Doina ce-ati mai facut pina la urma, ati reusit sa stringeti banii ? Catalin a scapat definitiv de "pupaza lenesa" ?
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna