Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Trezireaaa
Cris, cum e Andrei ???
Restu` pe unde umblati ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria-mersi de intrebare.E bine! E activ, nu se vede pe el ca ar fi bolnavior.Ba mai mult, a fost chemat la gradi, pt repetia finala.Perechea lui, abia azi s-a intors din concediu medical, tot pe motiv de varicela.

Revin!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

noah, am revenit!

Intrebariliiii:

Daria-cum e bebe cutzu'??

Laura-ce faceti?? AMR...?La noi e gata!! Maine ne prezentam direct la serbari!!!
Cum e Alexia?

Merce-e superba papusica ta, blonda!!Ce a primit de ziua ei?Masinute??

Numai bine!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Eu tot incerc sa scriu, dar Luca parca are un radar, daca doarme se trezeste cand ma apuc, daca sta cuminte, incepe sa urle.

CRISTINA, tare rau imi pare pentru Andrei ca fix de serbare s-a imbolnavit. Macar bine ca poate totusi sa participe.

MERCEDES, f. frumoase pozele cu sarbatorita, are Bia asa o mutrita nostima de iti vine s-o pupacesti tot timpul...

DARIA, se mai scoala Sela noaptea? Ce nume interesant, Giulia i l-a dat?

Eu incep deja sa ma gandesc la petrecerea de 1 an a lui Luca. As fi vrut sa fac o megapetrecere, insa din pacate nu prea cunoastem copii de varsta lui decat pe fetita nasilor, care e cu un an si ceva mai mare, iar sa chem o multime de adulti la petrecerea de 1 an nu mi se pare prea interesant nici pentru mine nici pentru ei. Asa ca probabil o sa fim doar noi, bunicii si nasii. Insa as vrea sa-i iau un tort fain de tot, unde imi recomandati? Noi la nunta ne-am comandat de la Perla (??) sau cum ii zice, pe Dacia, acolo fac oare si pt. aniversari de copii? Ca i-as face ceva in forma de masinuta sau in forma de pantof, ca tot are el o pasiune pentru ros talpile la pantofi... :))

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Offf, cat a trecut de cand am avut chefu' de 1 an...
Moni-si noi i-am tinut acasa, mai ales ca atunci am facut si sfintirea casei(numai ce schimbasem apartamentul).Asa ca am avut o masa cu parintii si un chef cu prietenii.
Atunci i-am luat tort de la scala, din acela cu jucarie adevarata asezata pe tort.De fapt asta a facut impresie, ca tortul nu l-a prea interesat.
Tort in forma de masina am facut la pigalle.Daca vrei, pot sa caut o poza sa-l vezi.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Moni, va pregatiti de petrecere
Pe mine m-a chinuit talentul dintotdeauna La petrecerea de 1 an a Giuliei am avut cred vreo 5 copii, oricum fiecare se juca in cate un colt al camerei mandrei

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

N-am apucat sa intru din motive de vizita de soacra..acum a plecat,asa ca iata-ma

Crisma bucur ca e actin Andrei,va face o forma usoara si va scapa repede.Maine la 4 incepem serbarile si vom boci la unison..Alexia e mai bine,multumesc de intrebare,tuseste inca si avem muci,da sper ca suntem inspre bine.

Moni ce repede trece timpul,imediat aveti un an...noi la un an am avut vreo 3 copii apropiati de varsta lu Andy si adultii,a fost frumos,a avut tort in forma de ursulet.Acum i-am facut tort la Scala,am pus o poza comestibila cu dalmatienii si a fost ff incantat...au poze din tot felul dde desene,dar si jucarii adevarate.

Daria voi mai tusiti?

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ciao si de la mine!!!
Moamaaa, la cat de rar apuc sa scriu, Andrei inca era ok cand am intrat ultima data, iar acum deja e pe terminate cu varicela
Multa sanatate oricum!
Bafta tuturor la serbari!
Lili are joi, Robert aseara inca nu stia daca are sau nu cica nu a zis nik dirigintele. Cu notele stam destul de bine. In urma cu o luna s-a laudat cu un 4 la romana, iar la educatie 4,5,4
Acum a mai corectat din ele (sper ca nu cu tipexul) si va avea 8 la educatie, 9 la romana si 10 la celelalte materii
Lili e mai echilibrata cu notele, B la mate, FB la celelalte materii. La mate e varza, no asta e
Eu am fost la controlul de 6 sapt dupa conizatie, doctora a fost foarte multumita de "opera de arta"

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

apropo de animale: hamsterul din dotare a reusit sa evadeze din cusca. Timp de o ora l-am cautat, am dat la o parte mobila, in final l-am gasit in camera mamei in spatele patului Ce bineeee, avem distractie acum ca ne plictisim fara lectii

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Oradeni, ziceti-mi un hotel decent ca pret si cu conditii bune pentru o mamica din grupa mea, Polux, care sambata va fi prin Oradea cu familia
Poate reusim sa iesim in grup la o inghetata, un Felix

-------
-------

Mergi la inceput