Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 15
moni_or spune:
Fetele, multumesc mult de sugestii. Mda, dupa ce am citit si ce ati scris voi ma gandesc ca poate inca e prea mic sa-i fac masinuta/pantof etc, si maica-mea tot zice ca-s nebuna daca vreau sa dau megapetrecere ca n-o sa priceapa nimic copilul, sa-mi pastrez resursele pt. mai tarziu, ca peste 2-3 ani vor veni adevaratele petreceri de zi de nastere.
Cred ca ma voi duce la Scala sa vad si eu torturile alea cu jucarii adevarate, mai ales daca zici si tu Cris ca doar aia l-a atras din tort pe Andrei la 1 an. Scala e cea de pe Decebal? Ca eu tot timpul le incurc.
DARIA
supertort, esti talentata rau, eu chiar n-as putea sa fac tort care sa arate asa bine, daca ma chinui la gatit poate iese ceva cat de cat bun, dar si estetic, no way. Si ce scumpa e Giulika la 1 an! De fapt mi se pare neschimbata, desi se spune ca in primii ani copiii isi tot schimba trasaturile. Ea doar parul il avea mai scurt, in rest tot fatuca aia frumoasa cu ochisori superbi de acum. De hoteluri eu stiam de asta din auzite ca Pensiunea Lan ar fi decenta si ca pret si ca si conditii, au si site dar acum nu-l gasesc si trebuie sa fug ca urla Luca. Oricum, e undeva in zona str. Progresului.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
adi2003 spune:
Cica s-a deschis de curand o cofetarie in zona Pietii Decebal - cum se merge spre Gradinita de Ambliopi.
Aseara a fost mami la un chef de pensionare si tortul a fost comandat acolo (sub forma de carte - cu martipan deasupra).La mami i-a placut.
Trebuie mers si intrebat ce modele fac acolo.
Tortul Mariei a fost facut la Danessa, dar mie mi s-a parut f scump. Drept e ca a fost tot imbracat in martipan si cu o funda mare deasupra.
szivarvany spune:
Stiu eu pe cineva care face torturi, orice model vreti, la preturi foarte bune, sta pe Stefan cel Mare. Daca vreti, dau nr pe pm.
(nu sunt io, sa fie clar
)
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Mercedes spune:
Am sters pozele..
Succes la serbari pentru trupa care a mai ramas!
cristina-mergeti la serbare da? cum e andrei?
Eu sunt un pachet de nervi, mi am luat o zi libera sa mi rezolv unele probleme plus ziua biei azi si n am acces la bancomatul bancii ca le a picat serverul, mor de ciuda... am fost sfatuita sa merg la alt bancomat a altei banci
normal pe banii mei comisionele si n am sanze tranzactie nerealizata... si stau acasa acum pe dc ... M am dus inapoi la cascatii aia,, asteptati doamna se lucreaza... ca nu sunt singura...,, si daca ar fi prima data as fi spus.
szivarvany spune:
Asta e o tipa, nu tanti ![]()
Am in album doar o singura poza cu Thomas
http://family.webshots.com/photo/2106575690059491989Vxndjr
Mercedes, vezi, asa nu cheltui ![]()

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
szivarvany spune:
Si o cheama Cristina ???
(ma repet, nu`st io, din pacate)
Restu` unde umblati, ha ???
Veniti sambata in FELIX la strandul nou ?
Noi inca n am fost ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
cristina22 spune:
Merce-ai card la ing?![]()
![]()
Si eu subscriu la ce zice si Merce.E potrivit pt 1 an, tort cu jucarie, asta il atrage, o pastreaza.Andrei la 1 an a avut 2 torturi.Unul clasic, imens
, facut in casa, tot asa la ceva tanti,-a fost ideea/cadou lu' soacra- si tortul cu jucarie.Incomparabil pt perceptia lui de baiat de 1 an.
Merce-merem la serbare, zic eu acum, sunt pregatite costumatiile, Andrei are emotii, e actorul principal, e cel care anunta inceperea serbarii si in plus e absolvent...Off-off, si au aparut bubilici pe fata...ieri se pare ca a fost explozia de bube...
Gabi-n-am terminat cu varicela, stai linistita, nu ai pierdut notiunea timpului.Mergem la serbare pt ca ne-a dat dezlegare d-rita, tot pe considerentul ca toti, dar toti copiii au facut, iar Andrei-utzul meu s-a gasit pe ultima suta de metri sa faca si el.Si d-na ne-a pus in vedere cand a inceput valul de bubosi, ca indiferent daca face sau ba, va fi prezent la serbare.
Laura-esti pregatita? Io mai trebuie sa iau costumul si florile, numai sa-mi termin treaba pe aici.
PS-ce pozici frumoase am vazut!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Mercedes spune:
cristina-nu, la bancpost din pacate. Cred ca m au facut nebuna alea dar chiar mi am luat special o zi sa mi rezolv unele chestii si fara bani nu pot.Poti sa ai bani si de fapt sa nu i ai ....
andy.p spune:
Wow ce torturi superbe

Cris suntem pregatiti,mai tre sa iau coronitza
si gata.
Saracutzul Andrei
Daria io la strand merg sa va vad ,sper...in costum dde baie cred ca as arata ca 
Merce sper sa rezolvi.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei