Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina22 spune:
Marius, Laura
-da' de scos il pot scoate, nu? Ca e mai cald afara
.
Si in definitiv, se cam gata cu perioada contagioasa.Deci nu e pericol public
Marius-puteai sa pui o poza, asa sa mai uite si io de amar...
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Cris eu zic ca la inceput sa nu-l scoti,si apoi acolo in curte cate un pic...sa nu raceasca,d-ne fereste
Daria

Marius hai pune poza![]()
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Laura
-mersi din inima!Asa am sa fac.
Acum e in pat, se uita la Veronica.
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Simi-tocmai asta e, ca nu a terminat.Miercuri are serbarea.Se pregateste intens, asteapta diploma, ma-sa a spalat costumul national, l-a inchiriat pe cel pt carnaval...ce mai...
Acum m-apuca plansu'!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Cris chiar acum ma gandeam la serbarea voastra,off ..

Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Da poza aia colaj nu era de la serbare?
Of...am inteles io gresit. Atunci chiar s-a nimerit rau.
Acuma am pus niste poze cu "mandra". De-abia am scos-o de la clocit sa-i spal cuibul. Asa ca aseara era pe-afara.
06.06.2009
Apoi o ora m-am targuit cu ea sa intre in colivie. Se facuse ora 23 si era tot pe-afara. Cealalta, (albastrita din colivie) striga dupa ea sa vina "acasa".
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Marius, Laura -da' de scos il pot scoate, nu? Ca e mai cald afaraSi in definitiv, se cam gata cu perioada contagioasa.Deci nu e pericol public ![]() Marius-puteai sa pui o poza, asa sa mai uite si io de amar... cristina si Andrei ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
Nu-l scoate, ai rabdare - nu intamplator ii sune varsat de vant. Dupa aceea stati si 24 de ore din 24 dar acum, nu. Pe bune in niciun caz pe afara.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
Mersi, dragilor
Am sunat d-rita, mi-a facut instructajul.Atentie:nu se da nurofen in caz de varicela!
Am mai citit despre asta pe forum.
Se da doar paracetamol, in caz de febra.
Va multumesc inca o data!
cristina si Andrei
Mercedes spune:
cristina-acum citesc de voi, imi pare rau mai ales pentru andrei.Veti putea merge la serbare?
daria-vad ca mi ai luat o inainte cu pozele, mersi mult ca eu inca
n am reusit.