Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 12
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Simi-wow, si ai mai dormit azi noapte?? |
Cu greu am adormit pe la 2 si numai bazaconii am visat (ceva de genul explozii in aer..avioane...oameni care controlau lumea de sus).
Drept e ca m-am gandit mult la o verisoara care a zburat in noaptea asta spre Canada si am avut emotii pentru ea.
cristina22 spune:
ceva ce nu am ascultat tare de mult...
cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Mneatza 
Eu sunt rupta, Giulia si Sela au picat la datorie pe la 11 juma, iar Sela la 5 a inceput sa chiaune. Cum eu nu reusesc sa judec in momentele de oboseala, n-am stiut ce are, i-am pus mancare, dar n-a tacut. Dup`aia mi-am dat seama ca nu stia unde sa faca kk
Pe scutec face pipi ca e obisnuita, insa kk a facut pe parchet. Dupa care a avut chef de discutii si joaca. Eu nu 
Acum Sela doarme, evident, iar Giulia, pentru prima data in viata ei, doarme in continuare la orele astea 
Eu fac mancare si astept sa iesim pe afara, in caz ca va vrea don`soara ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
marius spune:
O sa dureze doar un timp pana cand se va obisnui sa doarma toata noaptea.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andy.p spune:

Am avut o noapte far prea multi muci,da in schimb tuse la greu...nu mai zic nimic de somn ca n-are rost.
La intalnirea de 10 ani si eu tot singura fusei![]()
Daria vaz ca ai program de noapte
Ce-ai gatit bun?Am vazut doau printzese

Cris am crezut ca ati plecat pe undeva
AMR 2 zile ![]()
Simi
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Tocmai am aflat ca verisoara mea a ajuns cu bine in Canada la ora 4.40.
Din pacate nu m-am putut intalni cu ea cat a fost in Romania, caci a stat la Bucuresti si in Jud. Teleorman.
Noroc cu internetul.
cristina22 spune:
Laura-n-am plecat si bine am facut, ca acum ne-a apucat productia de bube de varicela...cand si d-rita zicea ca e imposibil sa mai faca.
Deci, are 7 bubici pe spate.Noah, inca nu disper, ma voi manifesta oleak mai tarziu.Amu-s in transa
.
Laura-zi-mi, te rog, ce sa-i dau claritine si pun mixtura?? Atat?Cum a fost la Andy?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Noah fain...imi pare tare rau ca incepeti varicela:(..eu la Andy ii puneam mixtura ,ai grija sa nu se scarpine sub nici o forma 
Sa nu uit..antitermice daca face febra,mancaruri usoare fara prajeli,fara baie.
Andy a facut la gr mica,o forma usoara...am stat in casa cu el pana i-a cazut si ultima bubita.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
marius spune:
Vreti poze cu Daria de cand era cu varicela? sau va las in pace...
Fara baie, fara prajeli, antitermice, mixtura si rabdare. Inca e bine ca e vara si trece mai repede decat iarna. Plus imunitatea defintiva la varicela.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Cris, multa sanatate 

Am gatit la cerinta printesei: tocanita de piept de pui cu smantana si paste, supa de cartofi si pulpe prajite, mexicana si pireu si gata 3 zile nu mai umblu la aragaz 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"