Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina22 spune:
Merce-mersi.
Cum ati sarbatorit papusica frumoasa?
Simi-pun pozele promise cu cateva floricele
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Buna dimineata....
cat mai multa..
Mercedes am avut o noapte lunga..s-a trezit la 2 marait,calmat,pus in patutz,trezit la 4 papat si apoi tusit pana la 6 cand a vomitat tot ce a mancat,abia am reuist sa-i calmez tusea si a adormit pana la 9.
Voi ?Cand vedem poze cu sarbatorita?
Daria hai cu programul de noapte![]()
Simi sper ca esti mai bine.
Crisfrumoase floricele.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
Fetele, multumesc mult de urari, intr-adevar a fost super. Am facut la ceva local gen birt, Vinotera, in Velenta, nu mi-a prea placut locul insa atmosfera a fost minunata, mai ales ca nu am mai fost la un chef de cand s-a nascut Luca. Parca ieri am terminat, nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 ani.
CRIS, am terminat la Eminescu si da, am mers cu husbandul din dotare. Prin Debrecen nu prea mai e nimic nou, si acolo se scumpesc toate, doar ca e mai multa diversitate, dar am inteles ca de la 1 iulie se mareste tva-ul in hungheria de la 20% la 25% deci si mai putin rentabil va fi de mers. Nici macar depozitul de jucarii nu ma mai fascineaza chiar asa, probabil pt. ca nu mai stim ce sa-i mai luam lui Luca pt. ca sa se joace cu ele, nu tot cu celularele noastre si alte prostioare.
DARIA
tu vorbesti serios, adica si bebele catel se scoala noaptea sa manance? Pai bine ca mi-ai zis, ca pe mine ma batea gandul sa iau un catel dupa ce face Luca un an. Pai ce-am innebunit, adica eu nu fac acum inca un copil pt. ca mi-e groaza ca si Luca se mai scoala noaptea si o sa-mi iau catel sa ma trezesc pt. el?
Nici poveste, mai stam atunci.
LAURA, offf, sa treaca odata raceala mititicai. Cred ca l-am vazut ieri in piata Decebal pe Andy cu tati (era cu un barbat, ma gandesc ca o fi fost tati).Dar la inceput ma tot intrebat de unde mi-e cunoscut si numai dupa ce a trecut mi-am dat seama, asa ca nu sunt 100% sigura ca el a fost.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
szivarvany spune:
Salutare ![]()
Laura, multa sanatate Alexiei si sa aveti o noapte linistita 
Moni, ma bucur ca v-ati distrat 
Si io tot Eminescu , in 96 ![]()
Siminel, tu cum esti, ce faci in we asta ? 

Cris, pe unde esti ? ![]()
Marius, tu ? ![]()
Noi raportam o petrecere pe cinste la Mc, am stat pana la 5, de la 2 ![]()
Jale mare la plecare
O sa pun poze 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
marius spune:
Home alone! Nevasta-i in Cluj la intalnirea de 20 de ani cu Daria, Ioana e la chef eu acasa cu Iris - care dooarme dusa. Pe scurt pierd vremea![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Poftiti la pozici 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Iris - care dooarme dusa. |
La vremea aia si io dormeam dusa, daca va vine sa credeti am dormit 3 ore jumatate! Eu care nu dorm dupa-masa...
E adevarat ca in weekendul asta mi-am propus sa lenevesc.
Luni merg sa vad bebita verisoarei mele si in 14 merg la botezul ei.
Daria - ce pozici si ce draguta-i sarbatorita!
Dar de Sela nu ne mai zici nimic?
N-am vazut-o pe Maria de aproape o saptamana si nici nu-i acasa pana luni. Ma apuca un dor.
cristina22 spune:
Salut!
Daria-cum a trecut noaptea?A dormit bebica?![]()
Laura-cum e fetita?
Simi-wow, si ai mai dormit azi noapte??
Si eu am stat p-acasa.Ceea ce e foarte rau, ca imi gasesc MUUULT de lucru.Adica am fost o caznica
in toata regula.
PS-Marius, da' barbatii nu insotesc consoartele la intalniri de 20 de ani??
Drept e ca la cea de 10 ani, nici mr C nu m-a insotit, da' io pe el, DA
!!
O duminica linistita si insorita!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
marius spune:
A fost fara soti/sotii/prietene/prieteni/amanti/amante dupa caz. Si la urma urmei e mai bine asa ei au fost colegi sa-si povesteasca liberi ce si cum...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa