Oradea (43)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Moni, deci diseara te distrezi
Cris, tare fain arata, cred si eu ca ai muncit o groaza de timp 
Laura, ce-ti face bebelina, cum e azi ? 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
Moni-distractie maxima!!Mergi cu husbandu?Unde petreceti?Unde ai terminat?
Scuze de tiru' de intrebari...
Daaa, chiar e o educatoare de exceptie, la fel ca si gradinita...iar de nostalgie...o las pe Laura sa zica, ca poate-i mai barbata
!!
Ce-i mai nou prin Debrecen?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Raportul si de la mine:Alexia muceste si a inceput sa si tuseasca....n-a dormit azi decat vreo 15min,nu poate de tuse
..ma gandesc cu groaza ce noapte ma asteapta
Cris arata super fain,am vrut sa cetesc da nu pot![]()
Dariacum e Giulia?
Catelul e 
Moni distractie maxima
...eu nu pot sa vb despre subiectul absolvire
...asa ca sa vezi ce barbata sunt
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Laura, of, 

Programul nostru a fost asa: la 12 azi noapte a facut kk si pipi pe scutecel Sela, de la 2 la 3 a tusit Giulia, la 3 a papat Sela, la 6 a papat iar Sela; la 6 juma` s-a trezit Giulia sa-si vada cainele, la 7 juma` statea deja la usa sa mergem la gradi sa se laude
.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andy.p spune:
Daria ce program beton aveti
..ne-am putea conversa ca la fel stam si noi
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Cris arata super fain,am vrut sa cetesc da nu pot Laura, Andy (07.04.2002) & Alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
hai, ma, pune-te pe See this photo at its original size.

Daria-pot sa ma rad de tine
cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Cris vazui,frumoase cuvinte....se vede ca mi-s nedormita,nici prin cap nu mi-a trecut chestia cu original size
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
draga de tine!Tin pumnii sa aveti o noapte buna cu somn usor!
Ne vedem la dimineata la cafea!!
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Daria....sa zic si eu ca-mi place catelusul? De fapt stiai, nu? Sa mai pui poze!
Felicitari pentru absolventii de gradi, ai Laurei si Cristinei.
Frumoasa dedicatie pentru educatoare. Ma faceti sa-mi amintesc de serbarile de sfarsit de an ale mamei mele. (stiti ca a fost educatoare). Pe atunci timpul meu liber mi-l umpleam acolo.
Acum nu mai am atata timp liber si nici serviciul mamei.
In schimb am nepotica.
Am fost pana la Obi sa-mi iau un "tratament total pentru plante" sub forma de spray, dar asa de rau mi-a fost pe masina...ca si cum as fi fost in avion. Imi simteam stomacul in gat. Drept urmare la intoarcere, am mers o bucata de drum cu masina si apoi cu tramvaiul.
Mercedes spune:
cristina-f. fain colajul, felicitari!
daria-sper sa ai rabdare cu catelul sa nu l faci sa zboare de la etaj ca stati prea sus...
laura-cum mai e alexia, ati scapat de raceli?
moni-cum a fost intalnirea?
gabi-cum stati cu hamsterul?
gabi_j- cum esti?