Oradea (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daria multumim si sanatate Giuliei.

Crisno way nici noi!E racita asta mica si nu ma risc....da voi de ce nu?Ce nu i-a placut lu'C?
La gradi la Andy e plin

Asa si s-a hotarat ca nu mai facem serbarea in orasel,cic e mica sal,nush n-am vazut,ci langa gen.8 .

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani, Bianca! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa!
Ce zboara timpul!

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine vrea sa vada ce avem noi ???
surpriza

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O sa ajungeti si voi www.romleas.ro/iris/iris.jpg" target="_blank">cam asa chiar daca suntem de alt soi

Sa cresteti mari!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

vai, da' ce jucarii vii aveti voi p-aci!! Sa va traiasca!!

Merce-cre'ca te-am vazut azi dimineata, in centru, pe trecerea de pietoni catre casa de pensii.Asa-i?

Laura-nu mai vrea omu' nici sa auda de vad.Zice ca stie fiecare frunza unde staS-a saturat!!!
Cum e bebica??

Heeiii, e vineri!!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- pe trecerea de pietoni catre republicii in sus am treaba nu deviez spre casa de pensii, io nu te am vazut.

daria-fain catel, rabdare doresc bonei

Multumim pentru urari. Asteptam ziua de 10 cand va fi serbarea si cred ultima zi de gradi din gr mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce sa zic, nu e dragoste la prima vedere ... sau sunt eu un om foarte rau si nu iubesc animalele deloc.
Dar Giulia e in extaz, sa vedem cat o tine

Si da, e vineri

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Merce-io am dat reper casa de pensii.Eram in masina, n-aveai cum sa ma vezi

Daria-cum a dormit bb-lusu'?
Am trecut si io candva printr-o experienta d-asta, iar prima noapte a fost cu plansete mari.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

va arat ce-am croshetat io, amintire pt d-na educatoare.Doar ca transformand in jpg, mi-a cam sarit textu', da' se-ntelege...

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut, cat ati scris... Eu am avut niste zile tare ocupate, ieri am fost si pana in debrecen sa mai luam una alta pt. Luca,azi dupa-masa am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, e mama la noi si tot asa.

LAURA, imi pare rau ca e bolnavioara iar Alexia si sper sa-i treaca repede!

GABI, hihihi, nu pui poza cu hamsterul?

DARIA, superba Giulia, ca intotdeauna, f. eleganta si f. frumos a spus poezia. Cand incepe votul la pozele cu ratuste? Cat despre catel, e atata de dulce ca-ti vine sa-l motrosesti tot, cred ca o vreme Giulia va fi ingeras ca i-ai indeplinit dorinta de a avea catel, nu?

MERCEDES, la multi ani Biancai, sa aiba o viata frumoasa si sa va bucurati de ea mereu!

CRIS, f. fain colajul! Se vede ca a fost o educatoare buna, altfel nu cred ca i-ati fi dat asa dedicatie, nu?

Ce copii mari aveti CRIS si LAURA, absolventi de gradinita... Sa va traiasca si sa inceapa cu dreptul scoala la toamna! Cred ca va cuprinde nostalgia, nu?

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput