Raspunsuri - Pagina 3
miflore spune:
Xio, multumesc frumos pentru raspuns!
Mariaa,, ce sa mai spun, s-a dus morcovul 90%, nu mi-e frica de excizie. Multumesc de sustinere!
Eunice, eu o sa-mi scot alunitele dar nu m-am hotarat inca unde, cu cine si cand. Nu stiu daca sa ma duc totusi la tipul dragut, o fi el dragut dar nu stiu cat e de priceput. Inclin sa cred c-o sa ma duc la cineva recunoscut din cate ma cunosc cu toate ca poate nu se justifica, in fond e o excizie, nu operatie pe cord. O sa scriu aici ce-am facut. Bafta!
Nikole, sunt sigura ca esti ok, jos cu stresul!
eunice78 spune:
Miflore, iti tin pumnii . Glumeam cu chestia cu tipul dragutz, pentru excizie nici eu nu as avea acest criteriu in alegerea dr .
O sa te mai intreb ce si cum dupa ce ma intorc de la mare, pe la mijlocul lui iulie.
Numai bine!
Baietzii mei
miflore spune:
La mijlocul lui iulie ne intoarcem si noi de la mare. Dar pana atunci ma gandesc ca rezolv problema.
Am avut noroc si mi-am facut programare luni la dr. Ioan Nedelcu de la Militar. Daca-mi zice sa le scot, le scot cu el.
miflore spune:
Buna dimineatza, am revenit.
Am fost la doctor Nedelcu la consultatie, s-a uitat okio si m-a trimis la Bioderma la cineva sa se uite cu dermatoscopul si sa-mi faca "harta corpului". Nu s-a exprimat daca as avea ceva cu toate c-am incercat sa-l descos...adevarul este ca aparatul "vede" mai bine. Mi-a spus de un coeficient si anume daca trece de 0,5, alunita respectiva trebuie scoasa si data la biopsie.
Am fost la Bioderma si n-am nici o alunita care sa treaca de 0,5, am un maxim de 0,35. Mi-au facut acolo "harta" adica m-au pozat fata-spate si apoi alunitele care s-ar putea transforma, mi-au spus ca nu e cazul sa scot nimic si sa revin la control peste 3 luni ca sa vada evolutia lor. Sfaturi: fara soare si cu creme de protectie. Alunita de pe picior de care mi-era mie frica s-a confirmat din nou c-ar fi de fapt un hemangiom. Daca era cazul de excizie aceasta mi-ar fi facut-o Dr. Nedelcu. Chestia e ca mi-au mai gasit vreo 2-3 alunite la care ceilalti la care am fost nici nu s-au uitat si pe care le-au pozat special ca sa le vada evolutia. Alunite pe care le am de cand ma stiu si n-au suferit modificari.
Cam atat, m-am linistit acum.
Scuzati ca scriu cam dezlanat dar m-am apucat de zugravit casa si am in cap o mie de chestii.
Bafta!