Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 8
ralcat spune:
Doamnelor sarbatorite sau cu sarbatoriti de ieri, mii de scuze, La multi ani. Sa va mearga toate din plin si voua si celor dragi.
Eu ieri am avut liber, ca fuse Inaltarea aici si zi libera asa ca m-am jucat de-a gradinarul pe balcon. Si cu cupilu si cu florile si cu apa ... o iesit o nebunie fleasca.
Annie, iarta-ma ca n-am raspuns. Eu o folosesc p-asta: http://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0604116
Nu pot scrie mai mult ca sunt cu piticu la munca si sunt in toate partile :). Pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
yoannamarie spune:
Buna, dragutelor!
Plictiseala mare la Bacau! Ar cam trebui sa ma car pana la piata sa cumpar de-ale gurii...da' nu prea imi vine... Voi ce mai gatiti...sa ma inspir...caci, nici eu nu mai am idei!
Pana la urma, ieri, n-am mai iesit cu fii-mea din casa...arata prea urat cerul, ca sa ma aventurez... (desi, pana la urma n-a mai plouat)!
Am pus-o la somn! Bine am facut, deoarece, seara s-a incheiat cu o iesire pe o terasa, si, ma bucur ca era odihnita!
Emotionant a fost, momentul cand s-a trezit din somnic si a vazut, pe masuta ei, tortul si sampania pentru copii! Numai bine, in timp ce dormea, a venit sotul acasa cu ele si... am putut pregati momentul...
A aparut somnoroasa in prag....cu ochisorii mici...da' cand a vazut surpriza... i-a facut mari, a inceput sa rada cum numai ea stie sa o faca si a inceput sa sara si sa cante in jurul masutei! Evident, am inceput sa cantam si noi cu ea, Multi ani traiasca! Tati, a bubuit samapania (care chiar a bubuit...de ne-am speriat....), am dac cioc, ne-am murdarit cu frisca si ne-am pus la masutza... Eram invitatii ei! Dupa ce am savurat tortul, am plecat sa-i luam cadou...si, am ajuns pe o terasa draguta. Am fost doar in familie, adica noi, sora-mea (cu familia ei) , bunicul meu si unchiul meu...caci restul din gasca, au avut si ei sarbatoriti in familie! Urmeaza sa ne intalnim in weekend, cu totii, si cu sarbatoritii lor si sa chefuim pe masura! Acum...sa vedem si cu vremea asta! E tare instabila!
Atasez cateva POZE !
Pentru cine are placere si timp sa le vada!
Lilia, Dany si Leditia, va multumesc pentru urari! Va
!
Dany, multumim pentru ceiut!
M-ai surprins foarte placut cu numele tau! Elena-Daniela! Exact asa o cheama si pe sora mea, desi, noi, o strigam Dana!
Sper ca te simti mai bine, azi! Dupa 52 de teze de corectat...oaaaau!!!!!
M-ai amuzat cum povestesti de Teo.
Foarte, foarte simpatic pustiul!
Sa va traiasca! Cum spuneai...nu e mare diferenta intre el si fii-mea... Amandoi promit multe!
(si ma mai intrebati de ce sunt asa slabanoaga...pai mamaie de ce e supla ca o caprioara?!
)...![]()
Katty, fii-mea s-a ales cu un laptop (de jucarie), si, coincidenta sau nu, ieri am fost la Oficiul postal sa ridicam un colet cu hainute pentru ea de la Quelle... Iar de la restul familiei a primit banuti!
Iar sora-mii, nu stiam ce sa-i iau...pentru ca, spre deosebire de mine, fiinta asta are cam tot ce-si doreste! Ce cadou a avut ieri, de ziua ei?! Cheile la o viluta, la 10 km de oras, intr-o zona magnifica...De jur, imprejur "cade" padurea pe ei...Ce puteam sa-i mai iau? Am vrut sa-i iau o icoana...dar era prea tarziu si nu am mai gasit deschisa biserica...asa ca i-am luat o carte cu solutii de design pentru micile gradini (va avea nevoie de ea...
) si o posetuta, draguta, de piele! Ii plac chestiile acestea!
Annie
! Ma gandeam azi la tine, dupa ce am citit postarea ta! Ai 5 ani de cand nu i-ai vazut pe ai tai, cu sotul, spui, ca nu te intelegi...Cum rezisti, scumpo? Se simte ca nu esti in apele tale acolo...ma bucur ca-l ai pe Claudiu...Sunt convinsa ca datorita lui, rezisti pe baricade! Caci, altfel nu pot sa inteleg! Sunt alaturi de tine, in orice decizie ai lua, dar gandeste-te ca numai o viata ai...si trebuie traita!
Leditia, mercic!
!
Spuneai de indemnizatie...stiu, ca si eu am asteptat, in jur, de vreo doua luni jumate pana sa bage banii! Teoretic, ar cam trebui sa ii bage de-acum...dar, cum la practica stam cam prost....
Oricum, daca te consoleaza cu ceva, cand are sa vina, are sa fie o intreaga suma si de pe lunile din urma!
Cat...pot sa te inteleg...cu reintorsul la munca...Imagineaza-ti ca, eu am trei ani, acusi, de cand stau acasa... Deja...am uitat ce e ala serviciu, colegi, asteptarea weekend-ului....
Si mi-e un doooooor!!!! Desi, sunt constienta, ca, in momentul cand am sa ma intorc in campul muncii voi urla dupa zilele astea, petrecute numai si numai cu puiul meu...Offff!!!! Cine sa ne mai inteleaga!![]()
Va
dragutelor! O zi faina, in continuare, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
Raluca
sarumana pt confirmare, am sa caut in dubai caci in orasul asta nu am gasit A-derma...se uitau la mine ca vitelul la poarta noua si ma corectau bioderma.... geeez chiar asa de tampa arat, pluc ca insistau pt creme decolorante pt pistrui.... cind eu ceream de cicatrici, ca am venit acasa si am verificat dictionarul sa vad daca scars = dark spots.... normal ca nu
ioana , merci pt sustinere
cred ca vati dat seama ca daca el nu e acasa nu ma omor cu gatitul
Pe clau il satisfac repede, si eu cu fructe .![]()
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Multumesc
din suflet pentru urari,DD sa vi le-ntorca inzecit!
Eu,inca,alerg dupa hartii azi am fost iar in Ct cu copii dupa mine dar....azi ne-a ajutat o fata de aici de pe DC
si ne-am descurcat mai usor (ne-a dus peste tot cu masina
).Cu ajutorul lui DD saptamana viitoare scap de ambele dosare
In rest stiu ca incepe sezonul...de maine se anunta primele neamuri la mare
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna celor mai si mai... In rest stiu ca incepe sezonul...de maine se anunta primele neamuri la mare .![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dar de hotel n-au auzit?Ca din cate stiu eu aveti doar 2 camere..si 2 adulti cu 2 copii in 2 camere mi se pare deja destul,deci clar nu mai e loc si pt neamurile ce vor sa vina la mare mocca.
Sunt rautacioasa,nu?
POZE CU NOI
de David Christian
LiliaToma spune:
Buna
Dany, scuze. Adi, ma felicitase, am gresit cand am scris, dar m-am gandit la Adi ![]()
Imi place ca sunteti active.
Raluca, ce urata povestea ta cu acidul de baterie, brr. Bine ca a trecut.
Si sanatate cu bila( ca ai zis ca ai avut criza)
Ce bine ca ieri ati avut zi libera. Aici nu e liber de Inaltare. Ba mai rau, azi am aflat cu stupoare ca cei de la noi de la contabilitate nici nu sunt informati despre modificarea legii referitoare la introducerea zilei libere de Rusalii...
Adi, chiar sunt curioasa, de ce nu e bine de folosit diminutivele?
Cum se mai simte Catalina? Si tu? Cum merge cu pastilele?
Ioana, ce frumos ai povestit despre ziua Elenei. Moamma, ce cadou!!! cheila de la vila auzi? si se potrivesc?
Cand o sa mergeti acolo?
Voi de ce nu ati mancat spanac cu ficatei, ha? ca ai zis ca voua v-ati facut alta mancare. Eu de cand o am pe Amelia, nu i-am facut ei separat, ci ne-am adaptat noi dupa ea mai degraba. Dar tot se intampla sa nu ne placa la toti acelas fel de mancare( de ex, sotul nu se omoara dupa bors cu varza, iar eu cu Amelia da, dar in schimb Amelia nu mananca carne..)
Catalina, succes cu biletele la mare. Sa fie asa cum va doriti.Ai gasit costum de print?
Catutza, hai ca nu a costat asa mult masina. Bine ca nu e mai mult. I-a trecut Biei buba?
Si la noi la gradi se face excursie, dar Amelia nu merge. Eu nu pot sa imi iau liber, iar singura inca nu am curaj sa o las. Poate la anul viitor.
Daria, imi pare rau ca inca te mai doare. Pupici sa treaca.
Dany, ce bine ai punctat referitor la Annie. Cred ca, tr sa isi faca un conspect![]()
Si ce frumos povestesti de Teo. Se vede ca el e sufletul familiei voastre, al tuturor. Ce cadouri ai primit de ziua ta?
Bombo din MD sunt bune, da. Poate vreo data o sa avem ocazia sa ne vedem si sa iti dau sa gusti ( nu mult ca ingrasa
)
La sedinta, ni s-a vorbit despre excursie, ziua de 1 iunie si serbarea de sf de an.
La serbare Amelia va fi albinuta. A zis o mamica ca va vorbi cu cineva sa ne inchirieze la toti costume la pret mai mic ptr toata lumea. Astept ziua de luni sa vedem. Daca nu, ii cumpar o rochie galbena si ii cos eu niste panglici maro/negre si gata. Am niste cornite de insecta
, adica de la o masca de buburuza din Ikea, si cred ca merg si la albina. Si am aripile de la Craciun. Si gata costumul
Nu ceva sofisticat.
Leditia, eu te ineleg perfect. Si eu cand eram acasa, ma simteam tare aiurea, nu ma simteam bine sa nu aduc si eu bani in casa( desi sotul nu a zis o data un cuvant si nici nu am fost pusa in situatia sa cersesc bani de la el, pentru ca erau la loc comun pentru amandoi)
Desi a fost tare greu, m-am simtit bine numai cand am inceput sa lucrez de acasa. Ma zbateam intre copil, sot si lucrul de facut pentru firma, dar satisfactia era imensa. Deci iti inteleg sentimentul, dar pana la urma, stiu ca, daca nu se poate altfel, copilul ramane prioritare( in momentele in care ea se simte rau, sau are febra, cu mare sinceritate spun ca in acel moment sunt gata sa renunt si la job si la orice pentru ea- si cred ca asa e orice mama)
Va pupic si sa aveti un we frumos. Noi maine mergem la baby expo, sa se mai joace Amelia pe-acolo. Mancare, probabil o ciorba si m-am gandit sa fac niste ardei umpluti
Pupici
Annie80 spune:
neata si de la noi!
Azi nimic in plan, doar curatenie, ceva papi, calcat, si cumparat pt pachetelele pt colegii lui (pt ziua lui) habar nam ce sa iau.....
Claudiu va fi doctror la serbare, pe 26 mai
Pup iu!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O sambata frumoasa si numai bine va doresc.De ieri mandra are cercelusi la ureche
.
Ledi
eheee veneau si cand stateam cu chirie si aveam doar o camera ce spui tu
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
Neata...si de la mine!
Noi suntem out of town, adicala Visi, aseara ne-am culcat fff tarziu...fiindca am stat la povesti...dimineata m-am trezit pe la 9 si ceva...ups!! Andrei se trezise de la 7 fara douazeci, disperat sa vada daca i-a adus zana maseluta ceva, fiindca aseara i-a cazut si o maseluta! Dupa care a coborat in livingsi a stat singurel pana s-a trezit buni pe la 7.30...nu stiu ce a facut in timpul asta...cred cas-a uitat la dvd!
Acum copiii se joaca sus la locul de joaca, barbatii nu-s ce fac prin curte...iar fetele, adica eu, sora si mama suntem la bucatarie!
Yoanna, frumoase cadouri a primit printesa ta, chiar s-au nimerit la fix si hainutele primite de la Quelle, nu mai zic de laptop! De sora ta nu mai zic nimic, banuiesc ca stia ca asta va fi cadoul de ziua ei
, nu ?!
Lilia, nu am gasit costum de print, nici nu ma strofocprea tare ptr. carnavalul de 1 iunie, am costumul de Zorro, din anii trecuti pe care-l pot folosi...cu biletele la mare, iar nu-i bai sau graba ca avem doua alternative!
Annie, interesanta treaba asta cu cadoutele ptr. colegii lui Clau de ziua lui, am mai auzit asa ceva la o alta fata de pe forum din Ucraina, tot asa a procedat de ziua fetei ei!
Dodo, vrem si noi s-o vedem pe Isabela cu cercelusii!!!
Raluca, frumoasa balaceala ai avut cu copilul tau...cred ca v-ati distrat tare!
Leditia, te inteleg foarte bine cu frustrarea, dar cel mai bine deocamdata numai tu poti avea de bebelusul tau!!! Mai ai putina rabdare chiar daca e greu!
Dany, zisesera ca la teza la geografie, impartisera nu stiu ce harti fara rauri marcate cu culori...nu stiu exact, ceva de genul asta...se poate sa fi fost un caz izolat, dar au zis la stiri!
Sa aveti un weekend minunat!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyalo Multumesc fetele pt. felicitari Eu sunt Elena-Daniela |
Atunci la multi ani!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)