Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 7
katty spune:
Catutza, nu stiu inca ce o sa fie Andrei la serbarea de sfarsit de gradinita , nu ne zic nimic nici el nici educatoarele, dar eu am fost prevazatoare si am intrebat de costum si ne-a zis ca n-au nevoie de costume speciale (doamne-ajuta), doar sa fie frumos imbracati!
De 1 iunie trbuie sa-i costumam iar in printi, pe baieti si printese fetitele! Tu ce costum ai nevoie pentru Bia?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
Katty , sincer nu am apucat sa vb cu educatoarele de serbare, dar Bia are o poezie cu fluturas deci ...cred ca va fi fluturas
e bine ca am aripioarele de la serbarea de Craciu si sa vad ce rochitza ii dau, are una alba cu bretelutze deci e ok...sper ![]()
mergem in excursie luni la Gura Diham si atunci pot afla mai multe de la ele, abia astept exucursia 
voi ce ati mai rezolvat cu marea/ muntele? unde mergeti pana la urma? eu ma gandeam daca om avea banuti sa mergem pe transfagarasan si apoi la sambata de sus sau la tusnad/lacul sf. ana...zona aia
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
yoannamarie spune:
Buna, dragutelor!
Putin pe fuga...caci, fii-mea, ma asteapta, de ceva timp sa o imbrac, sa mergem sa-i luam cadou, atat ei cat si sora-mii (care e si Elena...) Tre' sa ma supun dorintei... desi am o gramada de treaba! Sa nu mai spun ca afara, in curand, va veni ploaia! Cerul e negru si vantul bate foarte tare!
Urata zi, cu vremea asta! Ma rog...azi e ziua ei si sunt la ordine! ![]()
Fetelor, in primul rand, tin sa va multumesc pentru urari! Sunteti foarte dragute si finute! 
Katty, Dodo, Adi, Catutza, Annie, Daria, cate un
maaaaare pentru voi! 
Dany, LA MULTI ANI! Multa sanatate, bucurii si impliniri! 

Dodo, sa-ti traiasca micuta, Elena! La multi ani! 
Superba micuta! Si ce rochita de printesa are! Mey...nu ne putem pune cu ea!![]()
Totodata, urez LA MULTI ANI tuturor Elenelor si Constantinilor, de pe acest topic (poate or mai fi si nu cunosc...ma scuzati...) dar si celor din familiile voastre...! 

Si, azi, de ziua Elenei mele dragi si scumpe, va servesc cu
www.retetepenet.ro/wp-content/uploads/2009/03/sarlota.jpg" target="_blank">felie de tort, racoritor
cu sampanie rece, din belsug... si, pentru copii, sau nu numai...www.petocuri.ro/uploads/pics/suc_de_citrice_01.jpg" target="_blank">suc natural de citrice...
Adi, multa sanatate! Bafta sa gasesti, pana la urma, un doctor care sa-ti inspire incredere! Stiu ca e greu, trec si eu prin aceasta situatie dar...speram!
Spor...la coregrafie! 
Katty, multumim pentru flori! Superbe! 
micutul print! Bafta la serbare!
Annie, mercic!
Pai nu...ca o minune tine doar trei zile...da' la mine a tinut numa' "o postare"...![]()
Catutza, multa sanatate Biancai! Sa-i treaca repede piciorusul! Bine ca nu e nimic grav! 
Am vazut pozele!Ai o fetita minunata, frumusica, nu mai spun...Exact: "o floare printre flori"! 
Daria, bafta la doctor! Sper sa se termine odata cu durerea!
Salut si restul fetelor! O zi buna, in continuare! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
LiliaToma spune:
Buna tuturor
La multi ani pentru toti cei care poarta numele sfintilor de azi!
La multi ani, Dany! Sa fii fericita, iubita, apreciata si pretuita! Sanatate si noroc!
La multi ani, Izabela si Mitzi! Ingerul numele caruia il purtati, sa va pazeasca de rele si sa va aduca sanatate si noroc, si o copilarie linistita si fericita!
Dany, eu nu consider ca numele meu vine de la Elena( am pr cateva felicitari, dar tot nu am inteles legatura intre Liliana si Elena( oricum eu sunt Lilia, care vine de la
Lilia flower adica de la crin) Dar oricum merci de urari, esti o dragutza ca te-ai gandit la mine.
danyalo spune:
Multumesc fetele pt. felicitari
Eu sunt Elena-Daniela ![]()
Va intorc si eu un buchet maare de floricele ( as zice garofite roz f. mirositoare din acelea de gradina) , o felie de tort si o citronada rece!

Sunt ruuuptaa... am fost la teza...am si corectat 52 de teze
imi vajaie capul ! Pe la school numa' dulcegarii , sucuri...de care nu prea m-am atins.Am avut de acas' o banana si o para...da pana acum seara foamea nene... si cine rupe frigiderul??? Haaa...
Sunt cam incoerenta acum...revin maine cu cearceaful. N-am citit din urma dar tebuie...doar postarea Liliei... iubita...nu eu te-am felicitat...caci abia acum am intrat...citesc din urma si detectez eu !
Eu numele Lilia l-as vedea serbat mai degraba de Florii???!!
Dar nu stiu de ce...
La multi ani fetitelor /printeselor noastre dragi: Izabela -Elena si Maria- Elena !

Revin maine
Trec la felul doi- varzica noua calita cu afumatura.
Se duc naibii chinurile mele...si cele 2 kg date jos!
katty spune:
Neata, va poftesc la o
si o eugenia de cacao!
Catutza, frumos ca mergeti in excursie luni!!! Mergi si tu ca insotitor? Super... Noi n-am rezolvat cu marea...asteptam biletele care se dau pe aici sa vedem ce oferte au ei, anul trecut erau fff interesante, iar cu transfagarasanul si mini-excursia in Transilvania (Sibiu, Medias, Sighisoara, Brasov), alea au ramas in plan! Daca nu vin bilete la mare la noi in institutie, exista si un plan B, de a merge cateva zile la Costinesti, avem acolo unde sa stam la un var al finului, rezonabil ca pret... Si voi aveti transfagarasanul in plan vad...
Yoana, ce i-ai luat fetitei tale cadou? Dar surorii tale? Multumim de tratatie!
Dany, iar ati avut teza cu peripetii...am vazut ca si la istorie, si la geografie...
, chiar cred ca ai avut o zi grea...multumim si pentru tratatia de la tine, o sa ne ingrasam cu atata tratatie!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
szivarvany spune:
Mneazta, dau o cafea
ca e vineri, in sfarsit !
Dany, perle n-ai adus de la teze ? 
Io raportez seara in parc, super ok totul, de dimineata m-a luat durerea, cred ca d`aia ca am venit la lucru ![]()
![]()
Dar imi trece, am luat boabele 
![]()
Sunt prin zona 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
danyalo spune:
Asaaa
Neatzaaa!! Un ceiutz va ofer!![]()
Daria- ce ai mai facut?Mai ai dureri? Ai reusit sa rezolvi ceva?
sa treaca durerile!
Ledi- bine ca bb nu are nimic.Ce mor pe doctorii astia care nu-si dau seama ca o vorba spusa asa poate speria mamica ingrozitor!
si frumuselul care misuna de colo colo peste tot!Este la faza descoperirilor! Noi avem un nepotel in Spania al unor rude cu o zi mai mic decat al tau bb.![]()
Aurorra si delfinasul ei ce mai fac?
Adi- f. frumoasa ideea cu orfelinatul de 1 iunie.Eu am reusit de Paste sa merg cu un autocar de 47 de copii la Valea Plopului unde exista multi copii fara parinti sau adunati de preot si crescuti cu dragoste si ajutor cat de mic din partea oricui.Copiii mei au fost impresionati de ce au vazut acolo...si sper sa mai reusesc sa mai organizez.
Catalinei, sa se faca bine repede. Mie mi-a placut f. mult de ea cum canta!
Ai un copil deosebit!Referitor la pastile de slabit eu ma abtin sa zic ceva... acestea sunt cu dus intors...ce merge la un organism poate nu merge la altul...
katty- ultima serbare pt. Andrei! Probabil ca este o surpriza ceva!![]()
Lilia- bomboane din Moldova?? Hmmm n-am gustat dar mi-nchipui ca sunt bune!Ce mai faci bun de papa si rapid? Caci deja in bucatarie e greu tare de stat! Mi-e frica sa deschid aerul cond. Sa nu racesc la trecerea de la aer cald la aer rece! Cum a fost sedinta? Ce faceti la serbare? Costumate?
Annie- oriunde in lumea asta ai ajunge cu sotul si copilul tau trebuie sa ai o ordine si ai nevoie de liniste in viata ta! Lilia a facut o observatie f. pertinenta! Copilul acum este inca mic dar va creste repede si va observa imediat muulte... trebuie sa-ti gasesti tu in primul rand echilibrul, sa-ti definesti clar ce asteptari ai de la tine, de la sot, cat din toate acestea poate fi si indeplinit! E greu...tocmai de aceea noi suntem aici cu o vorba buna! Poate reusesti totusi sa iei bilet sa-ti revezi familia... sa stai sa cugeti mai bine!De cati ani sunteti voi efectiv impreuna?
Raluca-f. frumoase pozele tale! SUPERBEEE!Sunt profund impresionata! Deosebite!Cu programul si adaptarea la viata de acolo...cred ca este greu... Ia spune-mi ati fost si la Amsterdam?
copilutzule- dar motul tau cel balai unde este? O vorbulita ceva?Pup
Gabi- superbe pozele cu printesa mica...m-a cucerit cu dresuletzul ei cu pampon si cu rochitica ei de ieri! E o scumpa si o frumoasa! Are si falcutze dolofane draga de ea!
A pus ceva carnita pe ea de cand am vazut-o eu!Hi-hi!
Emma- asa scurt –scurt? Voi ce faceti?
Ioana-f. frumos vorbesti despre mitzuca ta!Mda...nici Teo nu e departe de ea...parca usor mai cooperant..iar cand vrea el e de-a dreptul delicios.... face tot asa cum trebuie. Dar are si momente cand orice ai zice sau ai face... tot ca el iese! In rest e ascultator...iubeste masinile...e innebunit sa-l plimbi cu masina...pe unde merge in oras...la hipermarket, piata, magazin...e super cuminte. Acasa insa se da rau in stamba... face multe pozne. Spre ex. a fost cu mamaie sa ia paine pt. catei... si doar ce a dat mamaie paine la cateluse ca el s-a dus la poarta a luat cheia din poarta si a aruncat-o. Unde?...nu se stie!! Intrebat unde a pus cheia? Raspuns: nu stiu- nu mai eeee! Sau se urca pe poarta pana sus ca o maimuta...are o agilitate de speriat...si o vitezaa... de fuge mamaia dupa el si e supla ca o caprioara!De papa idem...cand vrea daca vrea...ce vrea.
Cu pipi/ caca face pe el daca uita mamaie sa-i spuna... si sta asa frate...desi i-a explicat toata lumea ce si cum..el tot pe a lui o tine... si dupa ce face...ii cere lu’ mamaie telefonul sa o sune pe mami sa-i spuna ca Teo nu a fost cuminte si a facut pipi si caca pe el! Ha-ha!!!!
Cata- ati scapat super ieftin cu masinutzaaaa! Asa mai da!Sper sa nu mai aveti probleme de acum incolo! F. frumoasa Bia in poze! A crescut zic eu! Nasol cu loviturile astea/cazaturi. Teo e expert...o ia in freza tot timpul!
Va pup
Maine e sambata... ce faceti bun de papa?? Eu am facut un chec bun si rapid!
Evident ca nu mai este...eu insa m-am abtinut cu gratie...am mancat decat cele 2 colturi.
E suficient de mare cearceaful?![]()
![]()
Katty- da la geogra' ce a fost? La istorie stiu de erata aia... completarea... dar la geogra a fost simplu si usor tot! Daria...la teza asta nu am perle doar cateva exprimari mai de cacao asa.. la ultimul subiect in care-i intreba de ce sunt mai multe centre de prelucrare a lemnului in Carpatii Orientali. Si chiar si copiii buni...mi-au dovedit ca nu stiu sa se exprime...caci NU CITESC!!!! Nu vor, nu le place... sunt poate 2 sau 3 pe serie care mai citesc de placere.. restul..din obligatie...sau deloc. Offf...
Annie80 spune:
Salutari si de la noi!
Dupa 2 cafele acuma bag un ceiutz, tre sa ma detoxific, sa fumez mai putin sa mananc mai mult,
Dany 
stiu si e al naibii de greu, mai ales cand vb la pereti
Daria, cum e cu durerea? sper sati treaca, pana maine sa ai buna dispozitie pt we
raluca... astept raspunsul la crema , [pup
ioana, asa sa tina, o postare spurta/luna
i-e drag sa te citesc, adica pe toate
Dany...parca mai trebuia sa scrii ceva, nush ce ?
niste perle ?
ma doare spatele de mor, ieri am fost la piscina si 46 de grade, mi sa parut apa cam rece , dar a trebuit sa intru , offff
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Leditia spune:
Vreau sa urez si eu cu intarziere un sincer la multi ani tuturor celor ce si-au sarbatorit ieri onomastica.La multi ani sanatosi si fericiti!
Am tot zis ieri ca scriu,dar m-am luat cu altele si am uitat.![]()
Daria
sa treaca durerea.N-ai fost la dr?nu ti-a facut nimic?(ca parca ieri trebuia sa mergi)
Adi mult succes in tot ce v-ati propus.
Aurrora pe unde umblii?
Dodo,e scumpica foc galusca ta.
Ioana ce-mi place cum povestesti tu de fetita ta si de voi.
Noi suntem bine,David doarme,ca de obicei la ora asta.Eu as mai bea o cafea,dar mi-e lene sa-mi fac.![]()
In rest,ma tot gandesc cand oare mi-o veni si mie amarata aia de indemnizatie ca din martie n-am mai adus nici un leu in casa si de n-as fi avut sot muream de foame si eu si copilul,ceea ce mi se pare de toata jena.Aia de acolo mi-a zis ca dureaza cam 3-4 luni..
Mda si ma gandesc din ce in ce mai serios si ma intorc la munca,da' doar eu ma gandesc,ca daca-i zic iar sotului se crizeaza.Insa ma enerveaza la culme situatia financiara actuala si ma enerveaza sa stau acasa pe 6 mil.Pe de alta parte nu cred ca pot sa-l las pe David,ca n-am incredere in nimeni.
Insa, desi am multe de facut si David imi ocupa tot timpul,parca ma plictisesc si mi=e dor de zapaceala de la munca,de alergatul ala dim sa nu intarzii,de dorul de casa care ma apuca pe la pranz asa si deja ma uitam la ceas si numaram orele..Ma rog,nu mai zic nimic,ca apoi ma catalogheaza lumea drept mama denaturata.![]()
Gata,ma duc totusi sa beau o cafeluta ca mai am cam jumatate de ora-maxim o ora libera si apoi o luam de la capat.![]()
Pup intreaga gasca.
POZE CU NOI
de David Christian